Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

SVeikos, SM.
Galvoju i vienakambariuka deti plisuotas zaliuzes. Siaip zaliuziu nelabai megstu, bet ten paprastos uzuolaideles nelabai tinka. Zodziu reikia rinktis zaliuzes. Tad pamaniau paivairinti ir pabandyti tas plisuotas zaliuzes. Tik beda, kad ju dar niekur nemaciau realiai. Vat idomu butu suzinoti kaip jos. Gal kas jas turite? Ar jos patvarios? Nes prancuzijoje maciau tai jos buvo popierines.. o Lt dar niekur nemaciau..

user posted image
Atsakyti
naudojau tas pliusines zaliuzes miegamajame, jos daug nesinaudojo, tai issilaike gerai, tik man nepatinka gal tai, kad per jas nepaziuresi, kaip per paprastas zaliuzes, o kur ju rast, sorry, negaliu padet blush2.gif
Atsakyti
Sveikos...

O kodel Saldaine nenori romaneciu? Pasirinkusi tinkama medziaga, galetum pagyvinti, jei to reikia, arba susvelninti interjera.
Jei siusi ir pamusala tai tikrai bus atsvarios saulei bei praktiskos
Atsakyti
QUOTE(yzy @ 2007 10 03, 22:56)
Sveikos...

O kodel Saldaine nenori romaneciu? Pasirinkusi tinkama medziaga, galetum pagyvinti, jei to reikia, arba susvelninti interjera.
Jei siusi ir pamusala tai tikrai bus atsvarios saulei bei praktiskos

Romenetes vienam kambari turiu. Man tiesiog reikia kazkokio paprasto daikciuko i darbo kambari. Diena uzuolaidu ten nereikia, nes ten ir taip mazai sviesos, o va nakti norisi kad nesimatytu nieko, nes priesais namas ir 4 m iki kaimynu langu..
Tad su MB nusprendeme kazkokias zaliuzes, o kai pamaciau romenetes prancuzijoje uzsimaniau ju. 4u.gif

Beje, siandien buvau Domus galerijoje, ten vienintele vieta kur Vilniuje galima jas uzsakyti. Tai ten yra tikrai graziu medziagyciu ir pasirinkimas tikrai yra. Uzsisakiau jau , tad beliko tik laukti kada pagamins bigsmile.gif
Atsakyti
saldaine, kiek kainuos gofruotos žaliuzės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 04 spalio 2007 - 07:50
QUOTE(Makarska @ 2007 10 04, 08:49)
saldaine, kiek kainuos gofruotos žaliuzės?

Jos vadinasi plisuotos ax.gif
O kaina tai kvadratas nuo 150 iki 250 plius dar iranga. Galima elektrini mechanizma rinktis arba rankini. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Noreciau Jusu patarimo. Uzsisakiau dienines uzuolaidas su metaliniais ziedais. Bet naktines irgi bus su tokiais ziedais. Tai koks turetu butu karnizas, kad jo skersinis neuzstotu dienines uzuolaidos ziedu? g.gif Gal buna kokie nevienodame aukstyje? Uzsisakiau ir dabar nervuojuosi, kad ta naktiniu uzuolaidu lazda uzstos visa dieniniu uzuoplaidu ziedu grozi... verysad.gif dar nebvelu, galiu keisti uzsakyma, bet nezinau kaip...
Gal kas turi kokiu minciu, o gal kas jau taip daresi? O gal visai gerai ziurisi? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
http://rm.foto.radik...60278724e32.jpg
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
cia kur tokias uzuolaidas siuva?keli variantai visai neblogi..matau net ir parodu stendai
Atsakyti
man tai dauguma tu uzuolaidu baisios doh.gif pretenzingos, kicines ir t.t. doh.gif rusiskas stilius bigsmile.gif skonio reikalas, bet nedeciau tokiu i savo namus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 04, 11:54)
Sveikutes 4u.gif Noreciau Jusu patarimo. Uzsisakiau dienines uzuolaidas su metaliniais ziedais. Bet naktines irgi bus su tokiais ziedais. Tai koks turetu butu karnizas, kad jo skersinis neuzstotu dienines uzuolaidos ziedu? g.gif Gal buna kokie nevienodame aukstyje? Uzsisakiau ir dabar nervuojuosi, kad ta naktiniu uzuolaidu lazda uzstos visa dieniniu uzuoplaidu ziedu grozi... verysad.gif dar nebvelu, galiu keisti uzsakyma, bet nezinau kaip...
Gal kas turi kokiu minciu, o gal kas jau taip daresi? O gal visai gerai ziurisi? bigsmile.gif

ta prasme tu desi dviguba karniza? jei taip ,tai jie turi buti gan toli vienas nuo kito.priklausomai koks tarpas tarp dvieju ziedu ant dienines ir koks tarpas ant naktines
Papildyta:
QUOTE(mamutas @ 2007 10 04, 18:42)
man tai dauguma tu uzuolaidu baisios  doh.gif pretenzingos, kicines ir t.t. doh.gif rusiskas stilius  bigsmile.gif skonio reikalas, bet nedeciau tokiu i savo namus  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man isvis patiko tik antrasis variantas.o tokiu romaneciu,sudeliotu kaip kazkokia puzle,su skylem ir su visokiais pribombasais as nesuprantu biggrin.gif totali beskonybe bent mano akim ziurint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2007 10 04, 18:42)
man tai dauguma tu uzuolaidu baisios  doh.gif pretenzingos, kicines ir t.t. doh.gif rusiskas stilius  bigsmile.gif skonio reikalas, bet nedeciau tokiu i savo namus  schmoll.gif

Niekas ir neliepia dėti tų užuolaidų galima tik pasirikkti kai kurias detalias.
Atsakyti