Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(norma @ 2007 09 16, 09:35)
Man labai grazus toks variantas, tik kad siame pavyzdy langai nesidarinejantys kaip supratau .... O ka mums daryt kai balkono langas atsidarines? As kaip suprantu, tos romanetes kabintusi tik iki remo, o ne su lyg remo plociu. Vat idomu, kaip tada atrodytu ... g.gif

taip taip, ir mano manymu tik iki remo g.gif
Atsakyti
sveikos, as uzsisakiau uzuolaidas tam paciam salone, kur musu nare pupuliuka rekomendavo, man irgi super padare, labai patenkinta esu, svarbiausia, kad kokybiskai ir greitai, aptarnavimas taip pat be priekaistu.

idedu kelias nuotraukytes kad paziuretumete.

http://public.fotki....9bmw/kambariai/ thumbup.gif

Uzuolaidu salonas
Kalvariju 24a
cia kaireje pasazo Ibrahim puseje, pamatysit is orandzines nuorodos.

Atsakyti
na va, dziaugiuosi kad patiko, as kaip ir sakiau buvau suzaveta dizaineres profesionalumu derinti spalvas ir parinkti tai kas labiausiai tinka. kai turesit laisvo laiko siulau visom uzbegti be pasiziureti.

smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(pupuliuka @ 2007 09 20, 21:31)
na va, dziaugiuosi kad patiko, as kaip ir sakiau buvau suzaveta dizaineres profesionalumu derinti spalvas ir parinkti tai kas labiausiai tinka. kai turesit laisvo laiko siulau visom uzbegti be pasiziureti.

smile.gif))

O šia apie kurį? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eg69bmw @ 2007 09 20, 22:23)
sveikos, as uzsisakiau uzuolaidas tam paciam salone, kur musu nare pupuliuka rekomendavo, man irgi super padare, labai patenkinta esu, svarbiausia, kad kokybiskai ir greitai, aptarnavimas taip pat be priekaistu.

http://public.fotki....9bmw/kambariai/      thumbup.gif
Uzuolaidu salonas
Kalvariju 24a
cia kaireje pasazo Ibrahim puseje, pamatysit is orandzines nuorodos.

Mes irgi uzsisakem Ibrahime uzuolaidas, ir itariu, tame pacaiame salone mirksiukas.gif smile.gif I ji yra atsikras iejimas, ar ne? Tokia nemaza sale. Dabar nekauntraudama laukiu rezultato 4u.gif
Atsakyti

http://public.fotki....9bmw/kambariai/      thumbup.gif

labai labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Na bet koks sutapimas! bigsmile.gif
tik parašo naujas dalyvis Eg69bmw žinutę kuriame dėkoja pupuliukui už gerą rekomendaciją - ir čia pat už kelių minučių kur buvus kur nebuvus pupuliuka atsako jam bigsmile.gif

ir kas įdomiausia - abu tuo pačiu fotoaparatu fotografuoja ir nuotraukas į web'ą deda, ir nuotraukų datos sutampa, nors Eg69bmw liepos mėn dar tų užuolaidų net akyse negalėjo regėti lotuliukas.gif

mergaite, kuri čia taip nelabai vykusiai reklamuojiesi -
gal jūsų salonas ir geras , ir užuolaidos gražios, bet tokiais nešvariais žaidimais ką tik užsidirbai kelis minusus.

nono.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 09 21, 12:24)
Na bet koks sutapimas!  bigsmile.gif
tik parašo naujas dalyvis Eg69bmw žinutę kuriame dėkoja pupuliukui už gerą rekomendaciją - ir čia pat už kelių minučių kur buvus kur nebuvus pupuliuka atsako jam  bigsmile.gif

ir kas įdomiausia - abu tuo pačiu fotoaparatu fotografuoja ir nuotraukas į web'ą deda, ir nuotraukų  datos sutampa,  nors Eg69bmw liepos mėn dar tų užuolaidų net akyse negalėjo regėti  lotuliukas.gif

mergaite, kuri čia taip nelabai vykusiai reklamuojiesi -
gal jūsų salonas ir geras , ir užuolaidos gražios, bet tokiais nešvariais žaidimais ką tik užsidirbai kelis minusus.

nono.gif

oho blink.gif
Atsakyti
na merginos nemanau, cia tik sutapimas.
Atsakyti

Tikrai skoningai padaryta 4u.gif

Seklys morka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliuka @ 2007 09 21, 12:53)
na merginos nemanau, cia tik sutapimas.

Pupuliuka, o kur pirkai miegamojo lova? Grazi ir nematyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 09 21, 14:41)
Pupuliuka, o kur pirkai miegamojo lova? Grazi ir nematyta  thumbup.gif

As Jysk'e panasia maciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 21 rugsėjo 2007 - 14:09