Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

Noreciau jusu patarimo ax.gif
Nusprendem kabint dienines uzuolaidas ir romanetes. Tik problema tame, kad nezinom, kaip geriau, dienines uzuolaidas kabint pries romanetes, ar uz g.gif Gal jus turit kokiu pavyzdziu. O gal is patirties ka galit pasakyt ax.gif Nes niekaip neapsisprendziam... doh.gif
Langas musu didelis - 1.90 plocio, iki zemes.

Is anksto dekoju uz nuomones ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal galit patart kur galima uzsisakyti pigesniu roletu, na ne per daug brangininku kn 4u.gif
Atsakyti
as kiek girdejau, tai roletai pigiausi senukuose, bet jau pats turi langa issimatuoti tiksliai, bet as nusprendziau, kad sakysiuos roletus, kur patys meistrai atvaziuoja i namus issimatuoti, dar blogai ismatuosiu pati doh.gif
Atsakyti
merginos mielos, norejau pasiteirauti jusu gal kuri turite namie svetaine su dideliais iki zemes langais, butu ydomu suzinoti kokias uzuolaidas renkates? g.gif

pas mus svetaineje trys langais po 3,5m tai jau pradedu sukti galva kuo prisidengsiu nuo kaimynu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 16, 10:01)
merginos mielos, norejau pasiteirauti jusu gal kuri turite namie svetaine su dideliais iki zemes langais, butu ydomu suzinoti kokias uzuolaidas renkates?  g.gif

pas mus svetaineje trys langais po 3,5m tai jau pradedu sukti galva kuo prisidengsiu nuo kaimynu  lotuliukas.gif

Pas mus ne nuosavas namas, bet butas. Vakar svetainej istate langa iki pat zemes (isverte siena po buvusiu langu). Tai dabar pats langas iki zemes ir zinoma balkono langas . Galvoju ir as ka cia reikes daryt su tom uzuolaidom ......
Man grazu uzuolaidos, bet kai pasidomejau kokios kainos su dizainerio konsultacija tai apsistojau ties romanetem.
Ar esat susidure su siais dalykais, kaip romanetes? Idomu kaip jos tvirtinasi, ar netrukdys atsidarinejant balkono langui i virsu? g.gif O kaip su rankenom? Ar jos uz rankenu tvirtinasi?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2007 09 16, 09:07)
Pas mus ne nuosavas namas, bet butas. Vakar svetainej istate langa iki pat zemes (isverte siena po buvusiu langu). Tai dabar pats langas iki zemes ir zinoma balkono langas . Galvoju ir as ka cia reikes daryt su tom uzuolaidom ......
Man grazu uzuolaidos, bet kai pasidomejau kokios kainos su dizainerio konsultacija tai apsistojau ties romanetem.
Ar esat susidure su siais dalykais, kaip romanetes? Idomu kaip jos tvirtinasi, ar netrukdys atsidarinejant balkono langui i virsu?  g.gif  O kaip su rankenom? Ar jos uz rankenu tvirtinasi?

seip ka manai apie toki varianta??? aisku spalvas galima keisti bet is esmes taip grazu butu.
oi biskuti didesne foto imesiu blush2.gif
http://img261.images...97891649hv9.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 16 rugsėjo 2007 - 10:16
QUOTE(uogute @ 2007 09 16, 12:14)
seip ka manai apie toki varianta??? aisku spalvas galima keisti bet is esmes taip grazu butu.
oi biskuti didesne foto imesiu  blush2.gif

Oj nu man taip nei siaip , nei taip atrodo sis variantas, nei dienines, nei romanetes, toks sviestas sviestuotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 16, 09:22)
Oj nu man taip nei siaip , nei taip atrodo sis variantas, nei dienines, nei romanetes, toks sviestas sviestuotas doh.gif

mano manymu butu nieko jei romanetes butu sviesios
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 16, 11:14)
oi biskuti didesne foto imesiu  blush2.gif

Man labai grazus toks variantas, tik kad siame pavyzdy langai nesidarinejantys kaip supratau .... O ka mums daryt kai balkono langas atsidarines? As kaip suprantu, tos romanetes kabintusi tik iki remo, o ne su lyg remo plociu. Vat idomu, kaip tada atrodytu ... g.gif
Atsakyti
Pradejau ir as nuajm butui uzuolaidu dairytis...
Kas nusimano medziagose kokios ieskoti va naktiniu tokiu sunkiu noriu sonuose...
Kazko panasaus...
Radau ebay medziagu pigiai, tik galvoju kokia imt medziaga, kaip vadinasi, kad kokybiska butu???
Aciu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 16 rugsėjo 2007 - 18:35

va kaip langus aprenge mano mama pas save name 4u.gif aisku senai statytas namas, siuolaikiniai biski kitokie, su platesniais langais mirksiukas.gif
(ten fotografuota truputi per baliuka buvo, sorry) blush2.gif

http://img118.images...tuves013ij0.jpg
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 16, 10:01)
merginos mielos, norejau pasiteirauti jusu gal kuri turite namie svetaine su dideliais iki zemes langais, butu ydomu suzinoti kokias uzuolaidas renkates?  g.gif

pas mus svetaineje trys langais po 3,5m tai jau pradedu sukti galva kuo prisidengsiu nuo kaimynu  lotuliukas.gif

Kaip tik ir aš suku galvą dėl panašių langų svetainėje doh.gif Mūsų langas vitrina iš trijų dalių 4x3 ir žemesnės durys į terasą. Kadangi langai į mišką, tai dieną dengtis nereikia, nebent nuo saulės cool.gif Tai galvoju tokį variantą: naktines romanetes ir dienines užuolaidas šonuose, netraukiojamas. Tik nežinau, ar kas tokio aukščio romanetes padarys? g.gif Ir kaip jas prie durų tvirtins? unsure.gif Paprastesnis variantas būtų roletai, bet irgi neaišku dėl aukščio.
Atsakyti