Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(nelli @ 2006 12 18, 14:39)
Mes kaip tik irgi visai neseniai pirkom roletus, gamino DEXTERA Jonavos gatvej ju ofisas randasi, tai kokybe tikrai  thumbup.gif labai jau man jie grazus, ir didelis medziagu pasirinkimas.

DEXTERA tikrai patogu. Prasyma galima uzregistruot internetu. Atvaziuoja meistras, atsiveza pavyzdzius, ismatuoja, pasako kada bus padaryti. Sumontuoja. Eit niekur nereikia. Pasirinkimas platus
Atsakyti
4u.gif nujaučiu pagal firmų pavadinimus,kad iš šiaulių nėra nė vienos,įsigijusios roletus.nežinau kur šiauliuose jų rasti.karta pramonės gatvėje kaži kokiam paviljone,norfoje užtikus buvau.bet kaina lyg nemaža-už kvadrata 200lt.nu,tai metras ant metro už tokią sumą? g.gif tai lauksiu info iš mūsų krašto ,nes per kompą irgi nieko nerandu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 01 26, 00:00)
4u.gif nujaučiu pagal firmų pavadinimus,kad iš šiaulių nėra nė vienos,įsigijusios roletus.nežinau kur šiauliuose jų rasti.karta pramonės gatvėje kaži kokiam paviljone,norfoje užtikus buvau.bet kaina lyg nemaža-už kvadrata 200lt.nu,tai metras ant metro už tokią sumą? g.gif tai lauksiu info iš mūsų krašto ,nes per kompą irgi nieko nerandu  cool.gif

O tai Siauliuose Senuku nera g.gif
Atsakyti
Pasakykite jus man - kaip jus juos valote? g.gif
Nes mes roletus isideje keli metai, o gyvenam gamtoj, tai jie ir dulkini ir uodu visokiu galima rasti prilipusiu doh.gif
Bet net neisivaizduoju kaip juos valyt... unsure.gif
PATARKIT - ACIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2007 01 26, 23:36)
Pasakykite jus man - kaip jus juos valote?  g.gif
Nes mes roletus isideje keli metai, o gyvenam gamtoj, tai jie ir dulkini ir uodu visokiu galima rasti prilipusiu  doh.gif
Bet net neisivaizduoju kaip juos valyt...  unsure.gif
PATARKIT - ACIU  drinks_cheers.gif

Na mes kaip pirkom tai buvo parasyta VALYTI SU DREGNA KEMPINE g.gif mes dar nebandem, nes jiems tik keli menesiai mirksiukas.gif
Parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,radau tokia tema,bet ji uždaryta,o man labai aktualu,taigi užvedžiau naują.

Labai noriu nuomonės iš jūsų. Man aktualu roletai.Kadangi langai pietiniai,tai reikia butinai.
Gal kas užsisakinėjote iš Dexteros???? Kaip kokybė,ar patenkintos esate,o gal ką turite parekomenduoti.
Atsakyti
Labai fainus roletus uzsisakiau firmoje "GREDOMAS" jie kalnieciu prekybos centre isikure. Gali bet kokia nuotrauka ar vaisda ant roletu atspausti, pagaminti ir pagabinti. Zodziu esame ziauriai patenkinti ju gaminiu. Mes pasidareme nuostabu aguonu lauka ant roleto salone, nepakartojamas vaizdas thumbup.gif O i dukrytes kambari zadu uzsisakyti roleta su jos nuotrauka smile.gif Aptarnauja kokybiskai ir greitai.
Atsakyti
QUOTE(editabit @ 2007 01 25, 01:38)
DEXTERA tikrai patogu. Prasyma galima uzregistruot internetu. Atvaziuoja meistras, atsiveza pavyzdzius, ismatuoja, pasako kada bus padaryti. Sumontuoja. Eit niekur nereikia. Pasirinkimas platus

O mes tai dextera nusivylem, labai ilgi laukti pasiule. Susiradom tokia nauja firmele Gredomas thumbup.gif , Kalnieciu prekybos centre isikurus, salia turgelio ir pasto. Ziauriai greit aptarnauja, mums roleta idejo per 3 dienas. Ir dar be to netradicinius thumbup.gif . jie gali bet kokia nuotrauka ar vaizda ant roleto atspausti!!! Zodziu negaliu atsigauti nuo isigytos prekes lotuliukas.gif . Pas mus dabar salone aguonu laukas lange, atrodo super. O va i dukrytes kambari zadame uzsisakyti roleta su jos nuotrauka. Zodziu dar tokiu bajeriu niekur nemaciau!!!
Atsakyti
QUOTE(meda05 @ 2007 03 02, 16:15)
O mes tai dextera nusivylem, labai ilgi laukti pasiule. Susiradom tokia nauja firmele Gredomas  thumbup.gif , Kalnieciu prekybos centre isikurus, salia turgelio ir pasto. Ziauriai greit aptarnauja, mums roleta idejo per 3 dienas. Ir dar be to netradicinius  thumbup.gif . jie gali bet kokia nuotrauka ar vaizda ant roleto atspausti!!! Zodziu negaliu atsigauti nuo isigytos prekes  lotuliukas.gif . Pas mus dabar salone aguonu laukas lange, atrodo super. O va i dukrytes kambari zadame uzsisakyti roleta su jos nuotrauka. Zodziu dar tokiu bajeriu niekur nemaciau!!!

o kur cia tas stebuklas randasi bigsmile.gif mane labai domina mirksiukas.gif kiek suprantu tai Kaune, o Vilniuj ar yra?
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 03 02, 16:02)
o kur cia tas stebuklas randasi bigsmile.gif  mane labai domina mirksiukas.gif  kiek suprantu tai Kaune, o Vilniuj ar yra?

Kaune Kaune, Kalnieciu prekybos centro sone, prie turgelio ir pasto. O jums aisku reikia Vilniuje?? Pabandykit pasiskambint, jei daugiau pageidaujanciu atsirastu gal ir i Vilniu atvaziuotu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(meda05 @ 2007 03 03, 11:30)
Kaune Kaune, Kalnieciu prekybos centro sone, prie turgelio ir pasto. O jums aisku reikia Vilniuje?? Pabandykit pasiskambint, jei daugiau pageidaujanciu atsirastu gal ir i Vilniu atvaziuotu  g.gif .

o,as kaip tik ieskojau ko nors idomaus..dar neteko girdeti,kad kas nors Kaune tai darytu. bigsmile.gif Gal gali parasyti ju adresa ir telefona..Is karto uzsisakyciau..
Atsakyti
QUOTE(vivian07 @ 2007 03 03, 11:36)
o,as kaip tik ieskojau ko nors idomaus..dar neteko girdeti,kad kas nors Kaune tai darytu.  bigsmile.gif  Gal gali parasyti ju adresa ir telefona..Is karto uzsisakyciau..

Ju adresas yra Savanoriu pr. 377..o telefonas 719931..
gali pasiskambinti ir jie viska tau pasakys...
Atsakyti