Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

vida/d sviesos neuzgozia, be to jos nera tamsios, tokios zaliai citrinines. na palyginus su tuo kas buvo pries tai (vertikalios ofisines zaliuzes, )man taip geriau ir jaukiau. tongue.gif
Atsakyti
Westa 4u.gif Nu pasirodik dar karta su uzuolaidom ax.gif Ptrasau! Arba jei nesunku atsiusk i leonardas11@yahoo.com Skaitau atsiliepimus ir seiles varvinu thumbup.gif , o foto ner, tai taip sirdele suspaudzia doh.gif Maciau tavo virtuve, ir viso buto nuotraukas, dizdziausiai komplimentai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Tai labai noriu su uzuolaidom paziuret, please ax.gif ax.gif Gal ka ir "past " Copy" padaryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 17 rugpjūčio 2007 - 21:51
user posted image
Atsakyti
sveikutes,gal zinote gera parduotuve uzuolaidu.Labai dekoju uz ats.
Atsakyti
siukis, pasidarysi pagal savo skoni.
Atsakyti
Pati buvau užsisakiusi salone Jaukumas (atrodo, kad taip vadinasi) kuris yra bulvare priešais "Žygio batus".
Jų siūtom užuolaidom likau labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taina @ 2007 08 27, 16:30)
Pati buvau užsisakiusi salone Jaukumas (atrodo, kad taip vadinasi) kuris yra bulvare priešais "Žygio batus".
Jų siūtom užuolaidom  likau labai patenkinta  ax.gif

Aciu uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 08 17, 22:51)
Westa 4u.gif Nu pasirodik dar karta su uzuolaidom ax.gif Ptrasau! Arba jei nesunku atsiusk i leonardas11@yahoo.com Skaitau atsiliepimus ir seiles varvinu thumbup.gif , o foto ner, tai taip sirdele suspaudzia doh.gif Maciau tavo virtuve, ir viso buto nuotraukas, dizdziausiai komplimentai thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif Tai labai noriu su uzuolaidom paziuret, please ax.gif  ax.gif Gal ka ir "past " Copy" padaryt ax.gif

westa please blush2.gif mirksiukas.gif
ir mes norim pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supermamyte06 @ 2007 08 27, 01:20)
sveikutes,gal zinote gera parduotuve uzuolaidu.Labai dekoju uz ats.

Labas, na tai kaip jau minejau kur as pati uzsisakinejau butu Uzuolaidu salonas Ibrahim pasaze/ . Kaireje iejimas. pirmame aukste...tikria labai fainai viskas buvo ir kokybiskai padaryta
Atsakyti
gal kas paremkomenduotumet gera uzuolaidu siuvimo salona ar dizainere Kaune ,kuri mano bute parinktu ir pasiutu uzuolaidas.Noreciau kad atvaziuotu su pavyzdziais i namus ,padetu issirinkti,pati issimatuotu ir net pakabintu smile.gif auginu maza leliuka ,todel neturiu laiko ir galimybiu uzsiimti pati. blush2.gif
Atsakyti
merginos, gal žinot kaip žaliuzes išplaut doh.gif ? jos viršuj mačiau atsisuka, o apačioj rėme valas pro skylutę išlindęs... tai jų toli nuo lango nenuneši g.gif ? aš gerai suprantu?
Atsakyti
Sveikutės ,nežinau ar čia į temą ,bet gal kas man atsakys g.gif
Išskalbtas organzos užuolaidas pamirkiau specialioje užuolaidų druskoje ,po to jas reikia dar šlapias kabint ,tai išeitų ,kad lyginti kaip ir nereikia ,tačiau kol užkabinom ,jos man susiglamžė ax.gif Gal yra mamyčių ,atradusių būdų ,kaip išlygint jau pakabintas užuolaidas? Gal bandėt kokių purškiamų priemonių ,ar dar kaip kitaip ?
Nukabint norėčiau tik paskutiniu atveju ,nes sunkokai kabinasi karnizas ,MB vargsta ,nes yra išsitampiusios kažkokios plastmasės doh.gif
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti