QUOTE(laurindre @ 2007 08 08, 14:37)
Aš rinkčiaus tik Dexterą Man jų kokybė labiausiai patiko
Kaip kainos ten?
As pries uzsakydama lyginau keliu roletu firmu pasiulymus, tai DEXTERA pigiausia varianta siule (skaiciavom is karto 6 langams, bet skirtumas nelabai didelis buvo apie 150Lt). Bet DEXTEROJ medziagu pasirinkimas nelabai didelis, be to dar mechanizmo ne lenkisko norejom, tad pasirinkom kita firma .
gal kas zinot ar galima uzuolaidas uzsisakyti ir bendrauti internetu,nes as gyvenu uzsienyje ir nera galimybes parvaziuot,o cia labai negrazios uzuolaidos,gal zinot koki internetini adresiuka?
QUOTE(linciukasok @ 2007 08 10, 15:26)
gal kas zinot ar galima uzuolaidas uzsisakyti ir bendrauti internetu,nes as gyvenu uzsienyje ir nera galimybes parvaziuot,o cia labai negrazios uzuolaidos,gal zinot koki internetini adresiuka?
Sveika,
www.uzuolaidu-dizainas.lt arba www.dekorosa.lt
Bendraujame ir internetu, i uzsieni taip pat siunciame. Detaliau susirasykime per emai'a, kontaktai yra siose svetainese.
QUOTE(Bitute555 @ 2007 08 13, 16:33)
Sveika,
Bendraujame ir internetu, i uzsieni taip pat siunciame. Detaliau susirasykime per emai'a, kontaktai yra siose svetainese.
Labai gražių yra foto.Tik įdomu ar labai brangu?
kaina priklauso nuo pasirinktu medziagu, mechanizmu, pasiuvimo sudetingumo, modelio ir pan. Kiekvienam individualiai.
Mes tai palangoj į vietą matuot derint su klientūra turbūt nevažiuojat norėčiau širmų ir romanečių
Sakykim kiek kainuotų širmos ant lango 3,5 m ir romanetės ant virtuvinio lango plotis apie 1,2 romanečių noriu ir nepersišviečiančios medžiagos gal galima į až
Sakykim kiek kainuotų širmos ant lango 3,5 m ir romanetės ant virtuvinio lango plotis apie 1,2 romanečių noriu ir nepersišviečiančios medžiagos gal galima į až
anksciau klausiau jusu patarimo ka daryti su mano langu...ir pradejau ieskoti uzuolaidu mano langui, bet...neradau ko as noriu ir be to pati pilnai nebuvau apsisprendusi kokios spalvos noreciau o sitas virvelines uzuolaidas buvau nuziurejusi anksciau, bet vyras atkalbejo, bet vis tik snd nusipirkau ir likau oatenkinta, nes jas uzmoviau ant esamu vertikaliu zaliuziu begeliu, netgi nereikejo nieko papildomo daryti ar pirkti koki karnyza.... kol kas mane tai tenkina
QUOTE(rutellee @ 2007 08 16, 16:42)
anksciau klausiau jusu patarimo ka daryti su mano langu...ir pradejau ieskoti uzuolaidu mano langui, bet...neradau ko as noriu ir be to pati pilnai nebuvau apsisprendusi kokios spalvos noreciau o sitas virvelines uzuolaidas buvau nuziurejusi anksciau, bet vyras atkalbejo, bet vis tik snd nusipirkau ir likau oatenkinta, nes jas uzmoviau ant esamu vertikaliu zaliuziu begeliu, netgi nereikejo nieko papildomo daryti ar pirkti koki karnyza.... kol kas mane tai tenkina
labai idomios,bet idomu ar tokia tamsoka spalva nesumazina sviesumo kambaryje
Mačiau aš jas turguj- kažkaip nesužavėjo jos manęs tos siūlinės užuolaidos
anksciau klausiau jusu patarimo ka daryti su mano langu...ir pradejau ieskoti uzuolaidu
kažkada atsimenu pas kažką, mes kasytes iš tokių užuolaidų pynėm