kai mano vyras ten visus pažįsta gavom nuolaidą padaro per savaitę. o kainos priklauso nuo to kokią medžiagą išsirinksi beje, kaip man sakė tam salone 90 proc -kiti salonai kurie gamina roletus -ima medžiagas iš jų
matai, pas mane roletų namie šiaip nėra, bet draugė užsisakinėjo Donelaičio g-vėj, Takiosios Neries viešbutyje, tiksliau tuose šalia esančiuose ofisuose esančiame salone. jis pirmam aukšte. Ji išranki ir man iki jos stilingumo toli, tikrai labai stiliova panelė, tai š nesiūlo.
Mielos mergaitės, pasakykit prašau ar turi specialų pavadinimą dieninės užuolaidos:tiesus audeklas, siauras (apie 1m) ir apačioj įvertas pagaliukas? paprastai iš permatomos medžiagos? ar aiškiai išsireiškiau? Ar čia romanetės ar kažkaip kitaip vadinasi?
Mielos mergaitės,
pasakykit prašau ar turi specialų pavadinimą dieninės užuolaidos:tiesus audeklas, siauras (apie 1m) ir apačioj įvertas pagaliukas? paprastai iš permatomos medžiagos? ar aiškiai išsireiškiau? Ar čia romanetės ar kažkaip kitaip vadinasi?
Mums darė Lauresta, jau praėjo metai, kol kas viskas gerai Kai rinkausi kur darytis, tai būtent Laurestoj buvo geros kainos. O atvažiuoja jie su audinių pavyzdžiais, patys viską išsimatuoja