Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Dalbara @ 2007 08 03, 14:15)
Mes roletus pirkom tie senam butui tiek dabartiniam  thumbup.gif  ARDENA  thumbup.gif į namus atvažiuoja matuoti ir atsiveža medžiagas  ax.gif

Kaip kainos ten? Aukštesnės kaip kitur ar atvirkščiai, ir per kiek laiko padaro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 08 03, 15:40)
Kaip kainos ten? Aukštesnės kaip kitur ar atvirkščiai, ir per kiek laiko padaro? 4u.gif

kai mano vyras ten visus pažįsta gavom nuolaidą cool.gif padaro per savaitę. o kainos priklauso nuo to kokią medžiagą išsirinksi ax.gif beje, kaip man sakė tam salone 90 proc -kiti salonai kurie gamina roletus -ima medžiagas iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2007 08 03, 13:37)
as is kauno, pasakyk kur ropletus uzsisakyti geriausiai Kaune...aciu mirksiukas.gif

matai, pas mane roletų namie šiaip nėra, bet draugė užsisakinėjo Donelaičio g-vėj, Takiosios Neries viešbutyje, tiksliau tuose šalia esančiuose ofisuose esančiame salone. jis pirmam aukšte. Ji išranki ir man iki jos stilingumo toli, tikrai labai stiliova panelė, tai š nesiūlo.
Atsakyti

kas matė, kur Klaipėdoje yra metalinių stryųu į užuolaidų viršų ir apačią kišamų pirkt g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 08 04, 18:49)

kas matė, kur Klaipėdoje yra metalinių stryųu į užuolaidų viršų ir apačią kišamų pirkt  g.gif ?

Turėtų būti bet kuriame didesniame užuolaidų salone. Aš pirkau Taikos prospekte šalia Luxor boulingo. Metras kainuoja 10 litų.
Atsakyti
Mielos mergaitės,
pasakykit prašau ar turi specialų pavadinimą dieninės užuolaidos:tiesus audeklas, siauras (apie 1m) ir apačioj įvertas pagaliukas? paprastai iš permatomos medžiagos? ar aiškiai išsireiškiau? Ar čia romanetės ar kažkaip kitaip vadinasi?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2007 08 05, 13:38)
Mielos mergaitės,
pasakykit prašau ar turi specialų pavadinimą dieninės užuolaidos:tiesus audeklas, siauras (apie 1m) ir apačioj įvertas pagaliukas? paprastai iš permatomos medžiagos? ar aiškiai išsireiškiau? Ar čia romanetės ar kažkaip kitaip vadinasi?
blush2.gif

jai nesusetraukima -tai sirma.Jai kaip "garmoska"i virsu - romante thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 08 05, 14:02)
jai nesusetraukima -tai sirma.Jai kaip "garmoska"i virsu - romante  thumbup.gif

Nu turėjau omeny "garmoškę" ax.gif
Ačiukas. dabar jau žinau ko noriu, žinau kaip vadinasi, tai galėsiu pradėti domėtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 08 03, 15:07)
4u.gif Patarkit, prašau, kur geriau užsisakyti roletus Klaipėdoje?  ax.gif
Ar reikia eiti pačiam rinktis ar atvažiuoja į namus?

Mums darė Lauresta, jau praėjo metai, kol kas viskas gerai ax.gif Kai rinkausi kur darytis, tai būtent Laurestoj buvo geros kainos. O atvažiuoja jie su audinių pavyzdžiais, patys viską išsimatuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 08 03, 15:07)
4u.gif Patarkit, prašau, kur geriau užsisakyti roletus Klaipėdoje?  ax.gif
Ar reikia eiti pačiam rinktis ar atvažiuoja į namus?

Aš rinkčiaus tik Dexterą thumbup.gif Man jų kokybė labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
Ašai šiandien laaabai laiminga mergaitė - pagaliau visai langučiai namuose apipavidalinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IGu @ 2007 08 08, 19:03)
Ašai šiandien laaabai laiminga mergaitė - pagaliau visai langučiai namuose apipavidalinti  wub.gif

Taigi pasirodyk ax.gif 4u.gif
Atsakyti