Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(westa @ 2007 08 01, 17:36)
aišku čia vien medžiagos kaina smile.gif.. bet kai salonuose prisižiūrėjau medžiagų po 200  doh.gif

O KAIP SKAICIUOJAMAS DARBAS? APŠVIESK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 08 01, 17:07)
o Tu nebijok  schmoll.gif .. mano medžiagos iki 70 lt už metrą  smile.gif ...  mirksiukas.gif nusinešk fotkę ar brėžinį ir paklausk kiek kainuos.. nu gi nieks per galvą neužtrenks  cool.gif

Gal gali man į AŽ dar savo romanetes įmesti, buvau jas kaip šventą paveikslėlį išsisaugojus lotuliukas.gif bet...ištryniau smile.gif o jos labai tamsina, ta prasme man reikia, kad šviesą praleistų normaliai, tiksliau gerai ją praleistų, aš nebijau nosies krapštyti, kasinėtis kur man reikai prieš langus blush2.gif aborigenė, bet tokia aš lotuliukas.gif perdedu aiškiai čia, bet...
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 27, 21:09)
gal kas siuvot Domantėj Domus galerijoj? ten tooookių medžiagų yra  wub.gif kainos irgi įspūdingos, baisu atsiduot jiems  unsure.gif

Aš siuvausi Domantėj iš Domuso smile.gif Užuolaidas ir romantes svetainei smile.gif Esu labai patenkinta viskuom - tiek dizainerės paslaugom, tiek darbų ir medžiagų kokybe. Iš romanečių padarytas toks ale paveikslas, labai krupščiai viskas išsiuvinėta smile.gif Tai ko gero vienintelė firma, prie kurių neturėjau dėl ko prikibt smile.gif Atvežė jau paruoštas užuolaidas, jas dar vietoj išlygino ir sukabino. Suplojau tai tikrai nemažai smile.gif Galvojau vyras iš namų išvys su visom užuolaidom smile.gif bet jam irgi labai patiko, tai nebumbuliavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KVN: 01 rugpjūčio 2007 - 20:04
Sweikos, patarkit, kur man roletus paprasciausius visam butui uzsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 08 01, 22:13)
Sweikos, patarkit, kur man roletus paprasciausius visam butui uzsisakyt?

Labas, šiaip tai neaišku kokiam mieste randiesi. Senukuose jų yra, kiek jie ten paprasčiausi nežinau, mama kokybe nesiskundžia, nors ne didmiestyje ir darėsi juos. Kaune yra viena vieta, man rekomendavo, bet...jei tu ne iš Kauno nėra ko nei rašyti smile.gif
Atsakyti
Gal turit minčių kaip dengti langus ofise? Noriu, kad būtų praktiška ir jauku rolleyes.gif Aš svarstau apie roletus ir lengvas užuolaidas iki palangės. Gal turit kokių idėjų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 08 01, 16:50)
Sveikos smile.gif Senai besilankiau, bet kai parūpo paskutinius langus aprengti atslinkau smile.gif
PAPULIA, įdomi miegamojo užuolaida, bet... WESTOS romanečių mano akiai dar niekas nepralenkė  wub.gif

PATARKIT, reikia romanečių keturiems standartiniams langams ir vienam vitrininiam, visi langai vienoje patalpoje. Reikia medžiagos ne storos (šviesai pralaidžios), bet kad nesimatytų kaiurai iš lauko. Ir dėl spalvos patarkit - sienos šviesios, baldai...kadangi patalpa svetainė+virtuvė tai visi baldai rudų atspalvių, valgomojo stalas ir kėdės tamisiai rudos, virtuvinis komplektas rusvas, sofa smėlinė. Kokias spalvas rinktis? O gal kokį akcentą dėti?  g.gif Norėčiau Westą kopijuoti, bet...bijau, kad kaina mane suvalgys  cool.gif

Pas manęs lygiai tokia situacijai, ir baldų ir sienų spalvos kaip pas tave ir as savo romanetemis esu labai patenkinta thumbup.gif Is lauko nieko nesimato, o visą sviesą jos praleidzia į vidų...Ryt pasistengsiu idet nuotraukelių. Beje mano medziaga, labai ramių tonu kvardratai...Niu kas ateina visi dziaugiasi ...Ir kaina labai gera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ssvaja: 02 rugpjūčio 2007 - 08:44
QUOTE(Ssvaja @ 2007 08 02, 09:44)
Pas manęs lygiai tokia situacijai, ir baldų ir sienų spalvos kaip pas tave ir as savo romanetemis esu labai patenkinta thumbup.gif Is lauko nieko nesimato, o visą sviesą jos praleidzia į vidų...Ryt pasistengsiu idet nuotraukelių. Beje mano medziaga, labai ramių tonu kvardratai...Niu kas ateina visi dziaugiasi ...Ir kaina labai gera  lotuliukas.gif

bet tu Gargžduose, man toli, važiuosiu šnd į Dubingius, pasižvalgyti medžiagų. Nežinau, ar rašto koio noriu, namau, kad ne, tik spalviniais variantais noriu sužaisti
Atsakyti
Gal labai neitema, bet gal zinot ar galima butu paciai nudazyt dienines uzuolaidas (100 proc. poliesteris)?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 08 02, 08:52)
Labas, šiaip tai neaišku kokiam mieste randiesi. Senukuose jų yra, kiek jie ten paprasčiausi nežinau, mama kokybe nesiskundžia, nors ne didmiestyje ir darėsi juos. Kaune yra viena vieta, man rekomendavo, bet...jei tu ne iš Kauno nėra ko nei rašyti smile.gif

as is kauno, pasakyk kur ropletus uzsisakyti geriausiai Kaune...aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Patarkit, prašau, kur geriau užsisakyti roletus Klaipėdoje? ax.gif
Ar reikia eiti pačiam rinktis ar atvažiuoja į namus?
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 08 03, 15:07)
4u.gif Patarkit, prašau, kur geriau užsisakyti roletus Klaipėdoje?  ax.gif
Ar reikia eiti pačiam rinktis ar atvažiuoja į namus?

Mes roletus pirkom tie senam butui tiek dabartiniam thumbup.gif ARDENA thumbup.gif į namus atvažiuoja matuoti ir atsiveža medžiagas ax.gif
Atsakyti