Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

gal kas siuvot Domantėj Domus galerijoj? ten tooookių medžiagų yra wub.gif kainos irgi įspūdingos, baisu atsiduot jiems unsure.gif
Atsakyti
cool.gif As tai skeptiskai vertinu domus galerija.pavasary pirkau tapetus (gamintojas sanderson), tai veliau internete parduotuvej paziurejus pasirode, kad jie dvigubai brangesni domusgalerijoj nei paciai siustis is anglijos, medziaga, kuri buvo tapetu rasto(pagalvelem pirkau)-net daugiau nei dvigubai brangesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilhelmina: 27 liepos 2007 - 20:54
QUOTE(Vilhelmina @ 2007 07 27, 20:54)
cool.gif As tai skeptiskai vertinu domus galerija.pavasary pirkau tapetus (gamintojas sanderson), tai veliau internete  parduotuvej paziurejus pasirode, kad jie dvigubai brangesni domusgalerijoj nei paciai siustis is anglijos, medziaga, kuri buvo tapetu rasto(pagalvelem pirkau)-net daugiau nei dvigubai brangesne

O bandei kada nors pirkti is Anglijos ir atsisiusti?
Siaip tai biznis yra biznis, nori gi ir jie uzdirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 25, 10:57)
Na apačioje ir viršuje dedasi sunki metalinė juosta - tai kad pakeltų visą audinio juostą reikia galingo vėjo - o tada paprastai neatidarinėji langų  lotuliukas.gif .

QUOTE(reg @ 2007 07 25, 11:50)
Tai aš panašiai pagalvojau - kai tik užsinorėsiu, galėsiu užuolaidas pakabinti. Bet geros užuolaidos kainuoja tikrai brangiau, negu "bele kokios širmos". Širmoms reikia mažai audinio, tik metaliniai strypai santykinai brangūs - po 15 lt uz metra - o reikia ir apacioje ir virsuje.

o kur tų metalinių strypu pirkt būna g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 07 30, 16:02)
o kur tų metalinių strypu pirkt būna  g.gif ?

Užsakinėjau "Medžio centre" užuolaidų salone. Bet žiūriu tu Klaipėdoje - tai nežinau, gal net Senukuose galima? Bet salone tai supjausto reikalingu ilgiu, o jei pirkti gatavus, tai ir širmas atatinkamo pločio reiks siūti
paieškojau Senukų prekių kataloge - kaip suprantu šita:
http://www.senukai.l...id=000050796335
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 27, 21:09)
gal kas siuvot Domantėj Domus galerijoj? ten tooookių medžiagų yra  wub.gif kainos irgi įspūdingos, baisu atsiduot jiems  unsure.gif

as irgi ten buvau is pradziu bet kainos nustebino. vien tik pasiuvimas kiek kainuoja. baisu. siaip sitas salonas kur as siuvau is vis vienas pigiausiu kokiuose teko buti vilniuje. Is vis bet kokioje parduotuveje domus galerijoje jie kainas uzsikele.
Papildyta:
o tie metaliniai strypai tai karnizai irgi kiekvienam uzuolaidu salone buna beveik. yra labai grazus nauji su svarovski kristalais antgaliai. super prabangiai arodo.
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 30, 15:44)
Užsakinėjau "Medžio centre" užuolaidų salone. Bet žiūriu tu Klaipėdoje - tai nežinau, gal net Senukuose galima? Bet salone tai supjausto reikalingu ilgiu, o jei pirkti gatavus, tai ir širmas atatinkamo pločio reiks siūti
paieškojau Senukų prekių kataloge - kaip suprantu šita:
http://www.senukai.l...id=000050796335

ačiū, jau aiškiau pasidarė, kur tokių išvis būna pirkt, tik toj įkeltoj nuorodoj rašo, kad jų yra Vilniaus ir Kauno Senukuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2007 07 27, 21:54)
cool.gif As tai skeptiskai vertinu domus galerija.pavasary pirkau tapetus (gamintojas sanderson), tai veliau internete  parduotuvej paziurejus pasirode, kad jie dvigubai brangesni domusgalerijoj nei paciai siustis is anglijos, medziaga, kuri buvo tapetu rasto(pagalvelem pirkau)-net daugiau nei dvigubai brangesne

Gal gali nuoroda parasyti tapetu, nes as irgi nusiziurejau Domus Galerijoj, bet tik del kainos neperku, jei butu galima pigiau atsisiusiti tai butu thumbup.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Senai besilankiau, bet kai parūpo paskutinius langus aprengti atslinkau smile.gif
PAPULIA, įdomi miegamojo užuolaida, bet... WESTOS romanečių mano akiai dar niekas nepralenkė wub.gif

PATARKIT, reikia romanečių keturiems standartiniams langams ir vienam vitrininiam, visi langai vienoje patalpoje. Reikia medžiagos ne storos (šviesai pralaidžios), bet kad nesimatytų kaiurai iš lauko. Ir dėl spalvos patarkit - sienos šviesios, baldai...kadangi patalpa svetainė+virtuvė tai visi baldai rudų atspalvių, valgomojo stalas ir kėdės tamisiai rudos, virtuvinis komplektas rusvas, sofa smėlinė. Kokias spalvas rinktis? O gal kokį akcentą dėti? g.gif Norėčiau Westą kopijuoti, bet...bijau, kad kaina mane suvalgys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 08 01, 16:50)

Norėčiau Westą kopijuoti, bet...bijau, kad kaina mane suvalgys  cool.gif

o Tu nebijok schmoll.gif .. mano medžiagos iki 70 lt už metrą smile.gif ... mirksiukas.gif nusinešk fotkę ar brėžinį ir paklausk kiek kainuos.. nu gi nieks per galvą neužtrenks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 08 01, 17:07)
o Tu nebijok  schmoll.gif .. mano medžiagos iki 70 lt už metrą  smile.gif ...  mirksiukas.gif nusinešk fotkę ar brėžinį ir paklausk kiek kainuos.. nu gi nieks per galvą neužtrenks  cool.gif

NU JEI 70 LT UŽ METRA.... TADU VISAI PADORI KAINA, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 08 01, 17:26)
NU JEI 70 LT UŽ METRA.... TADU VISAI PADORI KAINA,  g.gif

aišku čia vien medžiagos kaina smile.gif.. bet kai salonuose prisižiūrėjau medžiagų po 200 doh.gif
Atsakyti