mutti o turi kontaktus tos siuvėjos
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 25, 23:27)
mutti o turi kontaktus tos siuvėjos
Turiu, bet ji tik siuva, o medžiagą reik nusipirkt patiems arba nuvažiuokit į turgų, ten patars tie kur prekiauja, išsirinksit, o jie tiesiai siuvėjai ir perduos medžiagas
QUOTE(mutti @ 2007 07 25, 23:31)
Turiu, bet ji tik siuva, o medžiagą reik nusipirkt patiems arba nuvažiuokit į turgų, ten patars tie kur prekiauja, išsirinksit, o jie tiesiai siuvėjai ir perduos medžiagas
Tai svarbu kad siuva pirma man reikia su ja susitart pavyzdžių pasižiūrėt o paskui su medžiaga atlėkt
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 25, 23:34)
Tai svarbu kad siuva pirma man reikia su ja susitart pavyzdžių pasižiūrėt o paskui su medžiaga atlėkt
Išsiunčiau tai tel į až Bet labai daug pvz(foto) turi tie žmonės kur prekiauja audiniais turguj
QUOTE(mutti @ 2007 07 25, 23:38)
Išsiunčiau tai tel į až Bet labai daug pvz(foto) turi tie žmonės kur prekiauja audiniais turguj
o kurioj eilėj nuo centrinio įėjimo pirmoj
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 25, 23:47)
o kurioj eilėj nuo centrinio įėjimo pirmoj
Nuo centrinio pirmoj , paėjus keletą metrų eile jie prekiauja po dešine (vyras ir moteris)
Šiaip turguj prekiautojų yra nemažai ir kiek domėjausi daugelis pasiūlo ir siuvėjas. Pas tuos prekeivius(kur pirkau ir siuvausi) man patiko audiniai ir tai ką jie patarė.
[quote=westa,2007 07 24, 12:54]
na ki nerealaus dar tikrai toli.. dar laidukai kyšo sienose, reikia kažkokių spintelių prie lovos, gal kokio paveikslo kambary.. norėčiau kokio ale suoliuko minkšto, kurio niekaip mūsų kaime nerandu .. namą įsirenginėt atima daug jėgų ale ir noro ką bedaryt
Papildyta:
man gražu, aišku stilius turėtų būt atitinkamas kambary.. šiaip manau tokie patys pliusai ir minusai kaip ir romanečių , tik reikia žiūrėt gal labai medžiagą. kad nereikėtų tokios lygint išplovus, nes kitaip jaučiu sunku vėl būtų gražiai jas ,,sugarbinuot"
[/quote]
O jei stilius daugiau modernistinis-lengvas, tai austrijetės netiktų?
na ki nerealaus dar tikrai toli.. dar laidukai kyšo sienose, reikia kažkokių spintelių prie lovos, gal kokio paveikslo kambary.. norėčiau kokio ale suoliuko minkšto, kurio niekaip mūsų kaime nerandu .. namą įsirenginėt atima daug jėgų ale ir noro ką bedaryt
Papildyta:
man gražu, aišku stilius turėtų būt atitinkamas kambary.. šiaip manau tokie patys pliusai ir minusai kaip ir romanečių , tik reikia žiūrėt gal labai medžiagą. kad nereikėtų tokios lygint išplovus, nes kitaip jaučiu sunku vėl būtų gražiai jas ,,sugarbinuot"
[/quote]
O jei stilius daugiau modernistinis-lengvas, tai austrijetės netiktų?
QUOTE(Sprigė @ 2007 07 26, 11:12)
O jei stilius daugiau modernistinis-lengvas, tai austrijetės netiktų?[/color]
manau visai gali tikt, jei imamos nesunkios lengvos, kokių šviesesnių tonų medžiagos.. tamsi medžiaga jau savaime duoda ,,solidumo" . o kokios baltos pvz visai gražiai atrodytų . apskritai dabar visai madinag derint klasiką su modernu
QUOTE(westa @ 2007 07 24, 10:46)
įdedu pagaliau sulauktų langų rūbų foto
miegamojo ( spavinis sprendinys kaip ir lovos)
lova kaip ir norėjau - princesiška
Virtuvės romanetės
pagaliau namie užuolaidos visur, tai gal ir staliukas pagaliau po tais puodeliais atsiras galbūt ... kada nors...
miegamojo ( spavinis sprendinys kaip ir lovos)
lova kaip ir norėjau - princesiška
Virtuvės romanetės
pagaliau namie užuolaidos visur, tai gal ir staliukas pagaliau po tais puodeliais atsiras galbūt ... kada nors...
NERODO
Sveikutes, noriu Jums pasakyti, kad siandien isigijau puikias, pacias nuostabiausias uzuolaidas apie kokias tik svajojau. viena diena vaiksciojau Ibrahim pasaze (kalvariju g 24a, vilniuje) ir ieskojau uzuolaidu, pamaciau nauja uzuolaidu salona, kaip supratau jis tik kelios dienos kaip buvo atsidares. tai ir uzejau, na ir pamaciau ko dar buvau nemaciusi.puikus personalas, o tokie pasiulymai nuo kuriu tik akys raibsta. tai va uzisisakiau uzuolaidas, kurios po savaites buvo pasiutos ir esu labai patenkinta darbu ir kokybe. todel siulyciau ir jums ten nulekti. cia pirmame aukste is kaires pasazo puses. oranzinis pavadinimas - uzuolaidu salonas. tikrai pamatysite, net nuo gatves darbai matosi. tikrai puikiai zmones dirba, svarbu, kad supranta ir isigilina i mano kaip kliento norus ir padaro taip, kad atrodytu nuostabiai!!!
pabandysiu dar nufotografuoti ir idesiu jums visiems paziureti. jei kils klausimu rasykite man:)))))
Papildyta:
na va sudejau kelias nuotraukytes i fotki. galite paziureti.
http://public.fotki....ujos-nuotraukos
pabandysiu dar nufotografuoti ir idesiu jums visiems paziureti. jei kils klausimu rasykite man:)))))
Papildyta:
na va sudejau kelias nuotraukytes i fotki. galite paziureti.
http://public.fotki....ujos-nuotraukos
Pupuliuka, dėkui už info