QUOTE(westa @ 2007 07 25, 12:14)
nesiginčyju, tiesiog parašiau ką sakė
.. o rinktis pagal kišenę gali tik kad nereikėtų po to dar daugiau išleist jei mechanizmas nelaikys
... gal tada geriau geras užuolaidas nei bele kokias širmas
Tai aš panašiai pagalvojau - kai tik užsinorėsiu, galėsiu užuolaidas pakabinti. Bet geros užuolaidos kainuoja tikrai brangiau, negu "bele kokios širmos". Širmoms reikia mažai audinio, tik metaliniai strypai santykinai brangūs - po 15 lt uz metra - o reikia ir apacioje ir virsuje. O traukyti atidarinėjant langą mano atveju nereikia - lango nisa gili, be to dar karnizas kokius 15 cm nuo jos atsitraukęs - net ir balkono duris atidarant ne visada as jas atitraukiu, nebent zinau kad eisiu ne viena ir ne viena karta. O su uzuolaidom jau butu problematiska (ir buvo, nes pries tai kabojo uzuolaidos) - kai reikia i balkona, turi atitraukti, o po to ne tik uztraukti, bet dar ir aptvarkyti, kad jos lygiomis klostemis kabotu - ikyrejo nerealiai ( yapac kai pilni namai vaiksciotoju, kuriems vienodai tos mano klostes
) - kai yra balkono ar terasos durys širmos tikrai patogiau, kokios jos bebūtų - nors užuolaidos priduoda daugiau jaukumo. Kiekvieno teisė rinktis