Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

Ačiū, merginos, už patarimus aciuks.gif

QUOTE(Dalbara @ 2007 07 21, 22:36)
dar tokios be galo patinka  wub.gif
Papildyta:
user posted image

Va šitos ir man super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2007 07 23, 09:27)
Ačiū, merginos, už patarimus aciuks.gif
Va šitos ir man super thumbup.gif  wub.gif

gražios, bet ..nefunkcionalios.. aišku jei yra poreikis pasislėpt dieną nuo tiesioginės saulės spindulių, o vakare nuo tiesioginių kaimynų žvilgsnių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 23, 10:47)
gražios, bet ..nefunkcionalios.. aišku jei yra poreikis pasislėpt dieną nuo tiesioginės saulės spindulių, o vakare nuo tiesioginių kaimynų žvilgsnių  biggrin.gif

Westa tada prašau man patarti kokias man dėti g.gif
mes nuo kaimynų žvilgsnių traukiam žaliuzės balkone o saulę matom tik vasarą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 23, 11:34)
Westa tada prašau man patarti kokias man dėti  g.gif
mes nuo kaimynų žvilgsnių traukiam žaliuzės balkone o saulę matom tik vasarą  verysad.gif

nu jei žaliuzes turit balkone, be abejo galima ir širmas dėt.. o jei tiesiogiai langas išeina į lauką, tai žiūrėčiau pagal aplinkybes
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 23, 09:47)
gražios, bet ..nefunkcionalios.. aišku jei yra poreikis pasislėpt dieną nuo tiesioginės saulės spindulių, o vakare nuo tiesioginių kaimynų žvilgsnių  biggrin.gif

Na poreikis toks, kad būtų jauku svetainėje smile.gif Joje nemiegam (nebent kada koks svečias nuspręstų pernakvoti), kaimynų žvilgsnių ne per daugiausia, gretimas namas ne visai priešais, saulės irgi nedaug, nes langai į šiaurinę pusę, todėl labai užsitamsinti ir apsikabinėti langus nesinori schmoll.gif Tai tokiu atveju gal tikslinga būtų širmos? g.gif mastau.gif

Beje, kur tokių ar panašių širmų Vilniuje rekomenduotumėte užsisakyti? g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Visu pirma aciu atsakiusioms ax.gif

QUOTE(vikaPika @ 2007 07 20, 23:28)
laba, na cia dilema tokia... kaip kam kas grazu. nepasakei kur tas langas yra. jei jis virtuvej ar svetainej tai klausimas ar reikia kazka slept, gal uztenka akcento ant lango. maciau yske pirkti lipucku, labai graziai atrodo, pati esu pasipuosus viena langa graziom gelytem is ten... jei langas miegamajame tai as tada tavo ietoj galbut deciau paprastas dienines uzuolaidas, jos susvelnintu kambari ir nuimtu oficialuma kori suteikia zaliuzes....sirmos man irgi laaabai grazu, ne bet miegamajame noreciau uzuolaidu ir butinai nuo pacio virsaus ant begeliu....
o del spalvu tai nzn kokios spalvos pas tave roletai, kuriuos naudoji nakciai...
lova violetine sienos pilkos kaikurios citrinines, klausimas butu ar cia tos pilkos sienos ir citrinines viename kambary ar ne?jei atskiruose tai tu nori uzuolaidas prie visu kambariu derint ar tik prie to vieno kuriame jos ir bus?jei tam paciam sienos citrinines pilkos ir lova violetine tai rinkciausi galbut kazka siltu atspalviu morkvine-ruda i raudonuma... reiktu pamatyt visus atspalvius  g.gif
tai tiek

sitas butas yra vieno kambario, bet visa buto erdve kaip ir atvira...del to tos citrinines spalvos nera kambaryje, bet yra kitur, bet ziurint is kambario matosi...tad sitas langas yra vienintelis buto langas + virtuves dar...roletai pas mane pilki, na sviesesni nei sienos....langas yra didelis ir kaip matosi zemas, be to lauke yra aikstele kur masinos statosi ir saligatvis beveik salia lango, tad dienos metu man butina pasislepti...vienas is mano mastytu variantas pasitamsinti stikla, kur is isores nieko nesimato, kaip veidrodis o is vidaus viska matai...lygtais netamsina pacio kambario...bet ant lango vis vien reikia kazko kad graziau butu, del to pradejau linkti ties paprastom lengvom uzuolaidom....nors ir buvau pasiryzusi jau uzsisakineti sirmas, nes man jos irgi labai grazu....bet...pagailejau pinigu, galvoju gal geriau telika nusipirksiu:))))

QUOTE(cudo @ 2007 07 21, 12:36)
Atsekratik vertik.zaliuzes ir padarik uzuolaidas.
Papildyta:

aciu 4u.gif
Atsakyti
įdedu pagaliau sulauktų langų rūbų foto smile.gif

miegamojo ( spavinis sprendinys kaip ir lovos)
user posted image
lova wub.gif kaip ir norėjau - princesiška biggrin.gif
user posted image

Virtuvės romanetės
user posted image
user posted image
user posted image

pagaliau namie užuolaidos visur, tai gal ir staliukas pagaliau po tais puodeliais atsiras doh.gif galbūt ... kada nors... smile.gif
Atsakyti
Westa, nuostabu wub.gif O jau miegamasis wub.gif
Atsakyti
westa, man labai viskas pas tave gražu...bet vat kas mane su tom romanetėm neramina, kaip paskui jas reiks išvalyti..kaip suprantu kažkaip nuimt ir vežt į cheminį valymą? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2007 07 24, 12:24)
westa, man labai viskas pas tave gražu...bet vat kas mane su tom romanetėm neramina, kaip paskui jas reiks išvalyti..kaip suprantu kažkaip nuimt ir vežt į cheminį valymą? g.gif  ax.gif

schmoll.gif nuėmei nuo karniziuko, ištraukei tuos tokius šniūriukus, į vonią , praskalavai o tada išlyginai .. lyginasi bent jau pas mane puikiai, prie mano akių jas rinko ir lygino .. nieko ten sudėtingo, tik iš pirmo taip atrodo smile.gif
Atsakyti
westa, super wub.gif
Atsakyti
nu miegamasis nerealus wub.gif
Atsakyti