QUOTE(westa @ 2007 07 20, 13:48)
bandau įdėt savo užuolaidas.. apšvietimas š..., nelabai matosi spalvos, bet gal kažkiek eis įžiūrėt
tikiuosi neizeisti, bet toki menka patarima norisi duot, jei butum fotkinus ne pries sviesa, kad ir vakare kai uz lango tamsu jau butume pamate tavo uzuolaidas, o dabar matome labai grazia zolyte....
QUOTE(rutellee @ 2007 07 20, 15:18)
Laba diena
,
labai noreciau isklausyti jusu nuomones apie mano langa
...iskilo dilema, kaip papuosti langa ir pasislepti nuo akiu dienos metu...nakciai naudojam roletus, o dienai kaip pirkom buta like vis dar vertikalios zaliuzes kuriu as nekenciu
...na man jos isvis tik ofisams tinkancios...tai va ispradziu galvojau uzsisakyti sirmas, mat langas nemazas ir didelis, be to mano mazoji dukryte labai megsta ant palanges pasedeti...bet persigalvojau nes manau tai labai brangu, gal neverta...dabar galvoju gal tiesiog pasikabinti karniza ir lengva uzuolaida, gal kokia spalvota...nes pas mus visur pilka, lova violetine, kai kurios sienos citrinines...tai kazka spalvoto gal reiktu pagyvinti ta pilkuma....ka jus man patartumet...jei kabint karniza kuriam aukstyje ar virs lango ar palei lubas? lubos aukstos 2,9 metrai...
labai lauksiu jusu nuomoniu ir patarimu
laba, na cia dilema tokia... kaip kam kas grazu. nepasakei kur tas langas yra. jei jis virtuvej ar svetainej tai klausimas ar reikia kazka slept, gal uztenka akcento ant lango. maciau yske pirkti lipucku, labai graziai atrodo, pati esu pasipuosus viena langa graziom gelytem is ten... jei langas miegamajame tai as tada tavo ietoj galbut deciau paprastas dienines uzuolaidas, jos susvelnintu kambari ir nuimtu oficialuma kori suteikia zaliuzes....sirmos man irgi laaabai grazu, ne bet miegamajame noreciau uzuolaidu ir butinai nuo pacio virsaus ant begeliu....
o del spalvu tai nzn kokios spalvos pas tave roletai, kuriuos naudoji nakciai...
lova violetine sienos pilkos kaikurios citrinines, klausimas butu ar cia tos pilkos sienos ir citrinines viename kambary ar ne?jei atskiruose tai tu nori uzuolaidas prie visu kambariu derint ar tik prie to vieno kuriame jos ir bus?jei tam paciam sienos citrinines pilkos ir lova violetine tai rinkciausi galbut kazka siltu atspalviu morkvine-ruda i raudonuma... reiktu pamatyt visus atspalvius
tai tiek
QUOTE(Susiena @ 2007 07 20, 16:11)
Aš turbūt rinkčiausi širmas, važinėjančias bėgeliais į šonus.
Panašiai kaip čia:
an irgi patiktu sirmos cia , arba labai lengvos uzuolaidos , bet kazkodel daruciau nuo virsaus, nes labai grazus man pasirode langas ir vaizdas, todel akcentuociau...