Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Disima @ 2007 07 20, 11:54)
O ką tu vietoj romanečių rinkaisi g.gif
O matei ta prasme ant varčios pakabintas romanetes? g.gif

As maciau thumbup.gif o dar galima padarit sirma,nuo ant begiu.Pas viena farmete name maciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 07 20, 10:58)
As maciau  thumbup.gif  o dar galima padarit sirma,nuo ant begiu.Pas viena farmete name maciau  thumbup.gif

Būtų faina tą vaizdą fotkėj pamatyti ax.gif
Atsakyti
bandau įdėt savo užuolaidas.. apšvietimas š..., nelabai matosi spalvos, bet gal kažkiek eis įžiūrėt g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2007 07 20, 10:54)
O ką tu vietoj romanečių rinkaisi g.gif
O matei ta prasme ant varčios pakabintas romanetes? g.gif

As rinkausi roletus ir uzuolaidas.

O toki varianta rinksiuosi virtuvej, nes karnizo ten nepakabinsi, maisys, tai vat butent ant varcios kabinamas romanetes man suprojektavo. Romanete lango is dvieju daliu - viena ant varcios, kita dalis ant nesivarstomos lango dalies.

Westa, labai aciu. Fantastika kaip jaukiai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 20 liepos 2007 - 11:51
Laba diena 4u.gif ,
labai noreciau isklausyti jusu nuomones apie mano langa blush2.gif ...iskilo dilema, kaip papuosti langa ir pasislepti nuo akiu dienos metu...nakciai naudojam roletus, o dienai kaip pirkom buta like vis dar vertikalios zaliuzes kuriu as nekenciu tongue.gif ...na man jos isvis tik ofisams tinkancios...tai va ispradziu galvojau uzsisakyti sirmas, mat langas nemazas ir didelis, be to mano mazoji dukryte labai megsta ant palanges pasedeti...bet persigalvojau nes manau tai labai brangu, gal neverta...dabar galvoju gal tiesiog pasikabinti karniza ir lengva uzuolaida, gal kokia spalvota...nes pas mus visur pilka, lova violetine, kai kurios sienos citrinines...tai kazka spalvoto gal reiktu pagyvinti ta pilkuma....ka jus man patartumet...jei kabint karniza kuriam aukstyje ar virs lango ar palei lubas? lubos aukstos 2,9 metrai...
labai lauksiu jusu nuomoniu ir patarimu 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 20, 12:48)
bandau įdėt savo užuolaidas.. apšvietimas š..., nelabai matosi spalvos, bet gal kažkiek eis įžiūrėt  g.gif

Seniai laukėm galutinio varianto ir nors spalvų nesimato, bet vistiek gražu. Ir pievos jau su thumbup.gif žaliavę
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2007 07 20, 09:47)
Sveikos,
norėjau patarimų, gal kas galit pagelbėti 4u.gif

Nežinau ką pasirinkti ant didžiojo svetainės lango, kuris yra su durimis į balkoną. Jo pavyzdį įdėjau šioje foto:

user posted image

Renkuosi tarp romanečių ar širmų. Roletų nenoriu šiame kambary schmoll.gif  Bet dėl romanečių roletų meistras patarė pagalvoti gerai, nes pasak jo, neatsidarinės balkono durys, jei dėčiau romanetes, kadangi pas mus nedidelis atstumas nuo lubų iki lango, nėra 40 cm. Ar tai tikrai nepatartina tokiu atveju g.gif  mastau.gif

Aš turbūt rinkčiausi širmas, važinėjančias bėgeliais į šonus. g.gif Panašiai kaip čia:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 20 liepos 2007 - 14:12
QUOTE(westa @ 2007 07 20, 13:48)
bandau įdėt savo užuolaidas.. apšvietimas š..., nelabai matosi spalvos, bet gal kažkiek eis įžiūrėt  g.gif

tikiuosi neizeisti, bet toki menka patarima norisi duot, jei butum fotkinus ne pries sviesa, kad ir vakare kai uz lango tamsu jau butume pamate tavo uzuolaidas, o dabar matome labai grazia zolyte.... ax.gif

QUOTE(rutellee @ 2007 07 20, 15:18)
Laba diena 4u.gif ,
labai noreciau isklausyti jusu nuomones apie mano langa blush2.gif ...iskilo dilema, kaip papuosti langa ir pasislepti nuo akiu dienos metu...nakciai naudojam roletus, o dienai kaip pirkom buta like vis dar vertikalios zaliuzes kuriu as nekenciu tongue.gif ...na man jos isvis tik ofisams tinkancios...tai va ispradziu galvojau uzsisakyti sirmas, mat langas nemazas ir didelis, be to mano mazoji dukryte labai megsta ant palanges pasedeti...bet persigalvojau nes manau tai labai brangu, gal neverta...dabar galvoju gal tiesiog pasikabinti karniza ir lengva uzuolaida, gal kokia spalvota...nes pas mus visur pilka, lova violetine, kai kurios sienos citrinines...tai kazka spalvoto gal reiktu pagyvinti ta pilkuma....ka jus man patartumet...jei kabint karniza kuriam aukstyje ar virs lango ar palei lubas? lubos aukstos 2,9 metrai...

laba, na cia dilema tokia... kaip kam kas grazu. nepasakei kur tas langas yra. jei jis virtuvej ar svetainej tai klausimas ar reikia kazka slept, gal uztenka akcento ant lango. maciau yske pirkti lipucku, labai graziai atrodo, pati esu pasipuosus viena langa graziom gelytem is ten... jei langas miegamajame tai as tada tavo ietoj galbut deciau paprastas dienines uzuolaidas, jos susvelnintu kambari ir nuimtu oficialuma kori suteikia zaliuzes....sirmos man irgi laaabai grazu, ne bet miegamajame noreciau uzuolaidu ir butinai nuo pacio virsaus ant begeliu....
o del spalvu tai nzn kokios spalvos pas tave roletai, kuriuos naudoji nakciai...
lova violetine sienos pilkos kaikurios citrinines, klausimas butu ar cia tos pilkos sienos ir citrinines viename kambary ar ne?jei atskiruose tai tu nori uzuolaidas prie visu kambariu derint ar tik prie to vieno kuriame jos ir bus?jei tam paciam sienos citrinines pilkos ir lova violetine tai rinkciausi galbut kazka siltu atspalviu morkvine-ruda i raudonuma... reiktu pamatyt visus atspalvius g.gif
tai tiek

QUOTE(Susiena @ 2007 07 20, 16:11)
Aš turbūt rinkčiausi širmas, važinėjančias bėgeliais į šonus. g.gif Panašiai kaip čia:

an irgi patiktu sirmos cia , arba labai lengvos uzuolaidos , bet kazkodel daruciau nuo virsaus, nes labai grazus man pasirode langas ir vaizdas, todel akcentuociau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 07 20, 14:18)
Laba diena 4u.gif ,
user posted image
user posted image

Atsekratik vertik.zaliuzes ir padarik uzuolaidas.
Papildyta:
QUOTE(Disima @ 2007 07 20, 10:47)
Sveikos,
norėjau patarimų, gal kas galit pagelbėti 4u.gif

Nežinau ką pasirinkti ant didžiojo svetainės lango, kuris yra su durimis į balkoną. Jo pavyzdį įdėjau šioje foto:

user posted image

Renkuosi tarp romanečių ar širmų. Roletų nenoriu šiame kambary schmoll.gif  Bet dėl romanečių roletų meistras patarė pagalvoti gerai, nes pasak jo, neatsidarinės balkono durys, jei dėčiau romanetes, kadangi pas mus nedidelis atstumas nuo lubų iki lango, nėra 40 cm. Ar tai tikrai nepatartina tokiu atveju g.gif  mastau.gif

Tau sitas variantas butu thumbup.gif patraukse ir iseise i balkona.
Ir as sau taip darisiu.Karnizas baze 14lt uz metra.
user posted image
Atsakyti
user posted image

thumbup.gif va noriu kažko panašaus į šitas užuolaidas. Vieną kartą mačiau tokias užuolaidas KLP negaliu pamiršt jų niekaip įsimylėjau wub.gif
Papildyta:
user posted image

dar tokios be galo patinka wub.gif
Papildyta:
user posted image

wub.gif
Papildyta:
Kaip manot kaip atrodytų pas mane tos paskutinės širmos g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 21, 22:36)
Kaip manot kaip atrodytų pas mane tos paskutinės širmos  g.gif

pas tave dar geriau atrodytų, nes nėra radiatoriaus, kaip tam pavyzdyje, man jis ten viską darko wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 21, 23:40)
pas tave dar geriau atrodytų, nes nėra radiatoriaus, kaip tam pavyzdyje, man jis ten viską darko  wink.gif  wink.gif

aciuks.gif taupysiu babkes širmom sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 21 liepos 2007 - 22:52