Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Veitė @ 2007 07 16, 10:49)
mes šeštadienį užsisakėm medines vertikalias žaliuzytes 4u.gif Nemanau, kad čia "ant bangos", bet atrodo gražiai ir virtuvei toks natūralumas kažkaip tinka rolleyes.gif

bigsmile.gif o kas cia per daiktas bigsmile.gif pirma karta girdziu bigsmile.gif
Gal galima kokia nors nuotraukyte? blush2.gif bigsmile.gif
Beje, kiek kainuoja ir kur galima tokiu isigyti?
Atsakyti
Man labai patiko uzuolaidu variantai is UAB "Dekorosa", gal kas jau naudojotes ju paslaugomis??? Kaip ten su kainom??? g.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti tų, kurios turi roletus, dėl jų valymo ir priežiūros. Dexteros puslapy rašo, kad reikia valyti du kartus metuose ir kaip supratau, pats nelabai tą padarysi. Ką jūs darote, juk dulkės tai tikrai ant jų kaupiasi g.gif
Atsakyti
Sveikos. Kokioj firmoj Kaune rekomenduotumet uzsisakyt roletus, kad butu optimalus kainos ir kokybes santykis?
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 07 18, 20:32)
Norėčiau paklausti tų, kurios turi roletus, dėl jų valymo ir priežiūros. Dexteros puslapy rašo, kad reikia valyti du kartus metuose ir kaip supratau, pats nelabai tą padarysi. Ką jūs darote, juk dulkės tai tikrai ant jų kaupiasi  g.gif

Pas mane kaip tik Dexteros, turiu jau du metai, bet dar nevaliau blush2.gif Nelabai ir reikalo matau. Naudojami kasdien, suviniojami-isvyniojami, tai tos dulkes savaime nusipurto, o rankom neciupinejam, o buvau pritreskus muse ax.gif tai su dregna skepetaite ax.gif brukst ir psio. Nuvalau dulkes tik nuo to virsaus, kur susisuka ruloniukas kai valau langus. Viskas.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Norejau paklausti, ar kas daretes namuose toki derini: roletus ryskesnes/tamsesnes spalvos ir baltas dienines uzuolaidas. Kaip atrodo?
Mes uzsisakem raudonus roletus ir galvojam su baltomis uzuolaidomis derinti, kad ta raudonuma kiek prigesintu rolleyes.gif Gal kas turit ka nors panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2007 07 19, 18:45)
Labutis 4u.gif
Norejau paklausti, ar kas daretes namuose toki derini: roletus ryskesnes/tamsesnes spalvos ir baltas dienines uzuolaidas. Kaip atrodo?
Mes uzsisakem raudonus roletus ir galvojam su baltomis uzuolaidomis derinti, kad ta raudonuma kiek prigesintu rolleyes.gif  Gal kas turit ka nors panasaus g.gif

pas mane tamsių rudų tonų roletai ir švelnaus šampano spalvos dieninės.. man labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 19, 22:15)
pas mane tamsių rudų tonų roletai ir švelnaus šampano spalvos dieninės.. man labai gražu  smile.gif

Parodyk galutini varianta su dieninem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 07 18, 20:32)
Norėčiau paklausti tų, kurios turi roletus, dėl jų valymo ir priežiūros. Dexteros puslapy rašo, kad reikia valyti du kartus metuose ir kaip supratau, pats nelabai tą padarysi. Ką jūs darote, juk dulkės tai tikrai ant jų kaupiasi  g.gif

Tai kad kaip tik dulkės nelabai ant jų kaupiasi... g.gif Greičiau kaupiasi dulkės ant pakabinamų užuolaidų. mirksiukas.gif Juk roletus nuleidi tik naktį, o šiaip jie susukti gi būna. Be to, rankomis jų beveik niekad nelieti, nes traukai su grandinėle. O šiaip juos reikia valyti cheminėj valykloj, išplauti skalbiankėj nelabai išeis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau patarimų, gal kas galit pagelbėti 4u.gif

Nežinau ką pasirinkti ant didžiojo svetainės lango, kuris yra su durimis į balkoną. Jo pavyzdį įdėjau šioje foto:

user posted image

Renkuosi tarp romanečių ar širmų. Roletų nenoriu šiame kambary schmoll.gif Bet dėl romanečių roletų meistras patarė pagalvoti gerai, nes pasak jo, neatsidarinės balkono durys, jei dėčiau romanetes, kadangi pas mus nedidelis atstumas nuo lubų iki lango, nėra 40 cm. Ar tai tikrai nepatartina tokiu atveju g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2007 07 20, 09:47)
Renkuosi tarp romanečių ar širmų. Roletų nenoriu šiame kambary schmoll.gif  Bet dėl romanečių roletų meistras patarė pagalvoti gerai, nes pasak jo, neatsidarinės balkono durys, jei dėčiau romanetes, kadangi pas mus nedidelis atstumas nuo lubų iki lango, nėra 40 cm. Ar tai tikrai nepatartina tokiu atveju g.gif  mastau.gif

Man tokiu atveju sule romanetes tvirtinamas prie lango remo (tai butu ant duru varcios ir nesidarinejancio lango dalies) Tik man tas tvirtinimas nelabai stabilus pasirode, tai atsisakiau sio varianto. Bet esu nemaziai tokiu variantu maciusi, jaukiau nei roletai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 20, 09:56)
Man tokiu atveju sule romanetes tvirtinamas prie lango remo (tai butu ant duru varcios ir nesidarinejancio lango dalies) Tik man tas tvirtinimas nelabai stabilus pasirode, tai atsisakiau sio varianto. Bet esu nemaziai tokiu variantu maciusi, jaukiau nei roletai atrodo.

O ką tu vietoj romanečių rinkaisi g.gif
O matei ta prasme ant varčios pakabintas romanetes? g.gif
Atsakyti