Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Miglute @ 2007 07 03, 15:22)
O kaip ant tokių palangių ir kambariuose  auga gėlės. Jei auga, tai  thumbup.gif . Užsinorėjau ir aš  blush2.gif

auga! jos ten labai patenkintos, nes joms nebedusna ir saule ju nekepina, nes UV nepraleidzia, tai ir sienos ir baldai nebuks (mes naujakuriai tai zinai kaip pradzioje - viska labai saugom smile.gif )

beje, ir telikas dabar nebeatsispindi. Ta prasme galim statyti pries langa kaip ir buvom planave.

QUOTE(cudo @ 2007 07 03, 15:34)
O kaina jos? Nu kiek jus mokejat ?
Papildyta:
O gal cia toke koke masinai tanavimui naudojama  g.gif

Panasiai kaip masinai, tik ju ten koks 100 rusiu, na, gal 50 blush2.gif
ten yra kur is lauko nesimato nieko, yra ir kur matosi viskas kiaurai ir net pacios pleveles nesimato. Ta prasme ji skaidri. O visos jos vienodai gerai saugo nuo saules kaitros.

Pav. kur stoglangiai mes klijavom pacia paprasta, o jau kur virtinos - tai, kad is lauko nesimatytu vakare. Ir i vonia pirmam aukste 4u.gif

Del kainos tai ten reikia skambinti ir klausti. Mano vyras mokejo, tai as net nezinau kiek visa suma gavosi. Gal 100-150 uz kvadrata. Nezinau tikliai. Bet ne daugiau.

As tik kai suzinojau, nieko daugiau ir nebenorejau - nei roletu, nei zaliuziu, nieko. Pazejau, kad kaina panasi, tai taip apsidziaugiau, kad gerai investuoju

Tik svarbu kad nebutu kokie apsisaukeliai. Va sitie kur telefona parasiau tai naudoja 3M kompanijos - jie savo gaminiams net rastiskas garantijas suteikia ten 10 metu ir t.t. tai nereikia bijoti, kad bus prastos kokybes ar, kad kas netaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintale: 03 liepos 2007 - 15:49
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 15:56)
Sveikos,

Pasasirodo ne ten buvau irasiusi...  blush2.gif  tai dabar perkeliu ta gera dalyka ant lango ir jums - gal kam pravers -

dar pasitikslinu, o tai net uždegus šviesą iš lauko nesimato ir tada, ar kambary nepatamsėja
Atsakyti

Labai reikia pagalbos, gal kas zinote kur ir kas Vilniuje daro ant romaneciu nuotrauka? Ismaisiau visa Vilniu ir ne tik, bet labai nekas su tom romanetem su nuotrauka.

Na viena firma kuri reklamuojasi, kad daro toki dalyka is tikruju neteikia jokios garantijos, kad padarys kokybiskai, o rizikuoti nesinori. Manau reiktu ieskoti kazkokiu meistru kurie ant medziagos uzdetu mano duota piesini, o po to as jau idesiu ta medziaga i romanetes.

Gal kuri ka zinote? Labai man reiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 07 03, 20:18)
dar pasitikslinu, o tai net uždegus šviesą iš lauko nesimato ir tada, ar kambary nepatamsėja

kai vakare uzsidegam sviesa tai is lauko matosi siluetai neryskus kai arciau lango prieinam. Tik tiek. O dienos metu truputi tamsiau kai zinau, kad uzklijuota, bet tik tiek. Kaikur visai nepatamsejo. Ten ju rusiu daug ir pasirenki kuri geriausiai tinka.
Atsakyti
gera varianta pasiulete su stiklo plevele. mes uzuolaidu nenorime, roletu taip pat. apie romanetes buvom galvoje. taigi jau 2 metai gyvename atvirais langais. arti kaimynu nera, tai ir neskubame langu dangstyti. nors kartais norisi, ypac vonioj rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,
nusipirkau i vaiku kambari naktiniu uzuolaidu tipo audini romanetems ir bandysiu susikomplektuoti mechanizma pati. Tik nezinau kiek reiktu imti "susukeju" (t.y. fiksatoriu). Bus du langai - 1,6 ir 2,4 m plocio (vienas dvieju daliu, kitas - triju). Gal 5 ir 7 vnt. - kaip manot? Ir dar - gal kas is Jusu nesenei komplektavotes mechanizma patys - kiek tai galetu kainuoti? Internete kataloguose mechanizmu pasiula tik Senukuose. Kur jei ne Senukuose mechanizmu galima butu rasti dar? (Is didesniuju mietu butu arciausia Kaunas.) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 16:45)
Panasiai kaip masinai, tik ju ten koks 100 rusiu, na, gal 50  blush2.gif 
ten yra kur is lauko nesimato nieko, yra ir kur matosi viskas kiaurai ir net pacios pleveles nesimato. Ta prasme ji skaidri. O visos jos vienodai gerai saugo nuo saules kaitros.

Mane irgi sudomino ši plėvelė g.gif gal kas jau esate seniau užsidėje,gal dar kokiu atsiliepimu ar patarimu duotumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tanita @ 2007 07 05, 19:49)
sveikutes,
nusipirkau i vaiku kambari naktiniu uzuolaidu tipo audini romanetems ir bandysiu susikomplektuoti mechanizma pati. Tik nezinau kiek reiktu imti "susukeju" (t.y. fiksatoriu). Bus du langai - 1,6 ir 2,4 m plocio (vienas dvieju daliu, kitas - triju). Gal 5 ir 7 vnt. - kaip manot? Ir dar - gal kas is Jusu nesenei komplektavotes mechanizma patys - kiek tai galetu kainuoti? Internete kataloguose mechanizmu pasiula tik Senukuose. Kur jei ne Senukuose mechanizmu galima butu rasti dar? (Is didesniuju mietu butu arciausia Kaunas.)  ax.gif

mane irgi domina.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tanita @ 2007 07 05, 20:49)
sveikutes,
nusipirkau i vaiku kambari naktiniu uzuolaidu tipo audini romanetems ir bandysiu susikomplektuoti mechanizma pati. Tik nezinau kiek reiktu imti "susukeju" (t.y. fiksatoriu). Bus du langai - 1,6 ir 2,4 m plocio (vienas dvieju daliu, kitas - triju). Gal 5 ir 7 vnt. - kaip manot? Ir dar - gal kas is Jusu nesenei komplektavotes mechanizma patys - kiek tai galetu kainuoti? Internete kataloguose mechanizmu pasiula tik Senukuose. Kur jei ne Senukuose mechanizmu galima butu rasti dar? (Is didesniuju mietu butu arciausia Kaunas.)  ax.gif

Pigijou bus Senukose,NUO ten 1aukste ira kur gamina ruletu ir romantes uzsukit ir uzsakiket ir ten paaskins buten ko jum reike ir kiek mirksiukas.gif O senukose kur uzuolaidu parduoda mehanizmei 3 kart brangesnes.
Papildyta:
As rasou apie Kauna.Apie 10-15 litu vienai. As uz mehanizma ruletam su grandine mokejou 10lt (o taip kainoja 56lt)
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 07 06, 17:59)
As rasou apie Kauna.Apie 10-15 litu vienai. As uz mehanizma ruletam su grandine mokejou 10lt (o taip kainoja 56lt)

čia kur taip?...kokioj parduotuvėj..man reiktų ,kad būtų Klaipėdoje... ax.gif

sakykit romantetės - tai panašu kaip roletai, tik ta medžiaga skirtkaip užuolaidom..įmeskit truputika nuotraukų blush2.gif ..pradėjau painiotis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 06 liepos 2007 - 21:44
romanetes siek tiek panasu i roletus, taciau keliamos jos susiklostuoja, o ne susisuka i ritineli, kaip roletai.

Aciu Cudo, bandysiu ziureti dar kur gamina pacius ruletus/romanetes - tai turbut Senukuose Jonavos gatvej arba prie baziu - taip?.. (Zinai galvojau, kad ten, kur gamina, uzsideda antkaini - todel tikrai brangiau.) Savaitgali buvom Megoj Senukuose ir prie uzuolaidu skyriaus pagal mano matmenis apskaiciavo, kad mechanizmas kainuotu apie 260 Lt kai virvele keliamas arba 550 Lt - grandinele - ne taip ir mazai langams... g.gif nes kabinsiu dar ir dienines uzuolaidas....
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 01, 22:13)
Salone užuolaidos pritaikytos prie kilimo smile.gif Naktinės netraukomos, jos tik kaip dekoras - viskas ant vieno karnizo.

user posted image

grazu thumbup.gif wub.gif
imesiu keliata uzuolaidu foto blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
zaliuzes:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti