Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(westa @ 2007 07 02, 14:21)
iš tikrųjų turėjau name roletus  - tikrai drėgmė kaupiasi.. siūlyčiau pastoviai juos atitraukinėti, kitaip pradės pelyti

ir dėl romanečių pritariu  drinks_cheers.gif .. pas mus romanetės, ant viršaus užuolaidos.. romanetės netgi vietomis ,,su skylutėmis" .. tikrai nėra per tamsu.. ir roletų spalviniai sprendiniai nėra tokie įvairūs kaip galima sužaist su romanetėm

Roletu nebutina atitraukineti jeigu jie uzdeti ant visos nisos o ne ant pacio stiklo.
Dabar medziagu roletams yra labai daug ir issirinkti tinkama varianta imanoma smile.gif
Tiesa kiek zinau roletus galima pagaminti ir is uzuolaidines medziagos. Pries tai ja kazkaip mirko spec skystyje. Ateina tokie dalykai ir i Lietuva jau smile.gif O gal kas nors ir daro, tik dar as nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit merginos 4u.gif

Ruošiuosi siūtis svetainės užuolaidas. Norėčiau su žiedais. Kaip manot, kaip geriau būtų - ar abi užuolaidas ( ir dieninę ir naktinę) daryti su žiedais, ar tik dieninę ? Kiek peržiūrėjau pavyzdžių , tai mačiau tik variantą, kai abi užuolaidos padarytos vienodai, su žiedais. Kaip manot, kaip geriau ir gražiau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2007 07 03, 09:48)
Patarkit merginos  4u.gif

Norėčiau su žiedais. Kaip manot, kaip geriau būtų - ar abi užuolaidas ( ir dieninę ir naktinę) daryti su žiedais, ar tik dieninę ?  Kaip manot, kaip geriau ir gražiau    g.gif ?

Manau ir pati ruosiuosi daryti tai tik naktines, o dienines tiesiai ant karnizo uzmauti - susiuvus taip, kad virsuje uzlenkta. man taip graziau, bet cia kaip kam patinka...
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2007 07 03, 08:13)
Roletu nebutina atitraukineti jeigu jie uzdeti ant visos nisos o ne ant pacio stiklo.
Dabar medziagu roletams yra labai daug ir issirinkti tinkama varianta imanoma smile.gif
Tiesa kiek zinau roletus galima pagaminti ir is uzuolaidines medziagos. Pries tai ja kazkaip mirko spec skystyje. Ateina tokie dalykai ir i Lietuva jau smile.gif O gal kas nors ir daro, tik dar as nezinau biggrin.gif

man nt visos nišos negražu roletai schmoll.gif .. medžiagos gabalas ir tiek.. o spalvų pasirinkimas, kiek jų bebūtų vis tiek menkas smile.gif .. ir romanetes pakombinuot visaip galima. va virtuvėj pas mane siuvėja pasiėmė gabalą tapeto ir ranka tą patį motyvą perkels ant romanetės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 03, 09:59)
Manau ir pati ruosiuosi daryti tai tik naktines, o dienines tiesiai ant karnizo uzmauti - susiuvus taip, kad virsuje  uzlenkta. man taip graziau, bet cia kaip kam patinka...

Ačiuks 4u.gif
Aš buvau sugalvojus atvirkštinį variantą smile.gif . O ką manai , kaip tada atrodytų ?
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2007 07 03, 12:34)
Ačiuks  4u.gif
Aš buvau sugalvojus atvirkštinį variantą  smile.gif . O ką manai  , kaip tada atrodytų ?

Manau pasisleptu visas grozis vakare - o vakarai jau pradeda ilgeti lotuliukas.gif
Nebent ju neplanuoji uztraukineti. Ir dar - kai su ziedais susiklostuoja, tai gali uzimti placiai vietos ir stirksoti per naktines - bet cia tik "gal" , nes nezinau ar taip butu...
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 03, 12:51)
Manau pasisleptu visas grozis vakare - o vakarai jau pradeda ilgeti lotuliukas.gif
Nebent ju neplanuoji uztraukineti. Ir dar - kai su ziedais susiklostuoja, tai gali uzimti placiai vietos ir stirksoti per naktines - bet cia tik "gal" , nes nezinau ar taip butu...

Ačiū 4u.gif . Kai nėra patirties, tai nežinau žmogus net ko norėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasasirodo ne ten buvau irasiusi... blush2.gif tai dabar perkeliu ta gera dalyka ant lango ir jums - gal kam pravers -
pries pora savaiciu asiklijavome langus plevele (3M) nuo saules kaitros. Fantastika!
Pas mus buvo stogo langu miegamuosiuose, tai dabar galim drybsoti kiek norim ir saulute musu nebeisvaro is lovos bigsmile.gif Ir pirmam aukste dar uzsiklijavom kur vitrinos. Tai ten dejom tokia specialia kur is lauko nesimato ir tuo paciu neprikaitina. Pagaliau galim sedeti prie lango ir nereikia uzuolaidu uztraukineti. Negaliu atsiziaugti!!! Super thumbup.gif
Zodziu, naujos technojogijos zygiuoja pirmyn! biggrin.gif
Jei ka, galiu rekomenduoti - labai malonus žmonės buvo ir tie kurie klijavo ir pats vadovas ok.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 14:56)
Sveikos,

Pasasirodo ne ten buvau irasiusi...  blush2.gif  tai dabar perkeliu ta gera dalyka ant lango ir jums - gal kam pravers -
pries pora savaiciu asiklijavome langus plevele (3M) nuo saules kaitros. Fantastika!
Pas mus buvo stogo langu miegamuosiuose, tai dabar galim drybsoti kiek norim ir saulute musu nebeisvaro is lovos  bigsmile.gif Ir pirmam aukste dar uzsiklijavom kur vitrinos. Tai ten dejom tokia specialia kur is lauko nesimato ir tuo paciu neprikaitina. Pagaliau galim sedeti prie lango ir nereikia uzuolaidu uztraukineti. Negaliu atsiziaugti!!! Super  thumbup.gif
Zodziu, naujos technojogijos zygiuoja pirmyn!  biggrin.gif
Jei ka, galiu rekomenduoti - labai malonus žmonės buvo ir tie kurie klijavo ir pats vadovas  ok.gif

brūkštelk kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 07 03, 15:05)
brūkštelk kontaktus  4u.gif

Duodu vadovo su kuriuo bendravau numeri - 8 698 80738. Saulius Galatiltis.

Jie net garantiją israsė, kad nenusilups, nesuplys, nesusirauksles ir t.t. man regis 10 metų. Dar sake, kad ji veikia kaip apsauginė - na, jei stiklas dūžtų, tai jis neprikris ant zemės, o taip ir lieka ant tos plėvelės. Man tai svarbu, nes kai mazoji duodas, tai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintale: 03 liepos 2007 - 15:16
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 16:13)

Jie net garantiją israsė, kad nenusilups, nesuplys, nesusirauksles ir t.t. man regis 10 metų.

O kaip ant tokių palangių ir kambariuose auga gėlės. Jei auga, tai thumbup.gif . Užsinorėjau ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 16:13)
Duodu vadovo su kuriuo bendravau numeri - 8 698 80738. Saulius Galatiltis.

Jie net garantiją israsė, kad nenusilups, nesuplys, nesusirauksles ir t.t. man regis 10 metų. Dar sake, kad ji veikia kaip apsauginė - na, jei stiklas dūžtų, tai jis neprikris ant zemės, o taip ir lieka ant tos plėvelės. Man tai svarbu, nes kai mazoji duodas, tai...  doh.gif

O kaina jos? Nu kiek jus mokejat ?
Papildyta:
O gal cia toke koke masinai tanavimui naudojama g.gif
Atsakyti