QUOTE(gustaine @ 2007 06 29, 19:21)
Oi mergytės, pasimečiau. Labai norėjau į vaikų kambarį romanečių, bet šiandien apžiūrėjau pas draugę ir dabar nebežinau. Kažkaip tas mechanizmas su visokiom plastmasinėm detalėm dulkėm kaupti ir šiaip pagalvojau gal nieko neprasčiau turėtų atrodyti roletai, na aš nekalbu apie tokias romanetes kaip westos, ten tai labai gražu. Bet man į vaikų kambarį gal geriau roletai ir pigiau. Galvoju dar galima dienines užuolaidas pasikabinti, o roletai būtų nakčiai. Ką manot?
Gal dar kas gali patarti kokie roletai geriau, tie kurie visai prie pat stiklo, ar tie kurie toliau, jei supratot ką turiu galvoj
Dienines uzuolaidos ir roletai labai geras variantas. Roletus patarciau deti kad uzdengtu visa nisa. Susukate roleta ir jis pasislepia virsuje tarp uzuolaidos ir sienos.
Gal ir praktiskiau tie kurie dedami and lango, bet labai daug maciau variantu, kai rasoja langai kai prie pat stiklo dedami roletai.
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2007 07 01, 13:25)
Patarkit .Aš norėčiau romanečių, o vyras žaliuzių.Man romanetės gražiau, bet vyras motyvuoja, kad pirmas aukštas.Žaliuzes gali nuleistos ir atidarytos būti, o romanetes, jei užtrauksi - naktis,o kai bus pakeltos- viskas iš lauko matysis. O užuolaidų taip nenoriu
. Bet jei dėti romanetes , tai niekur nedingsi be dieniniųužuolaidų, ane. Ir dar - o kaip tos romanetės virtuveje? Juk apsineša daugiau, nei kambaryje. Kaip valyti? Gal kvaili klausimai , bet kai nesu susidūrusi
Ačiū iš anksto
Kodel uztraukus romanetes naktis? Paimkite sviesia nepermatoma medziaga ir kambaryje bus sviesu, nespigins saule, ir is lauko nieko nesimatys.