Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(cheery @ 2007 06 25, 15:17)
aš biškutį off topic: ar jūs pati suprantate, ką rašote? nes čia tiek klaidų, kad net nelabai išeina suprasti pasisakymo esmės... doh.gif

as suprantu,o lietuveskai nemoku rasit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 25, 14:50)
as suprantu,o lietuveskai nemoku rasit  blush2.gif

Viskas gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif
Kas labai nori, tas supranta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 06 25, 23:21)
Viskas gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif
Kas labai nori, tas supranta ax.gif

drinks_cheers.gif .. pagirtinos pastangos, cudo, tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 birželio 2007 - 23:06
QUOTE(cheery @ 2007 06 25, 15:17)
aš biškutį off topic: ar jūs pati suprantate, ką rašote? nes čia tiek klaidų, kad net nelabai išeina suprasti pasisakymo esmės... doh.gif

O ar Jūs matote tik tai kas parašyta? g.gif Kitiems klausimų nekyla mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 25 birželio 2007 - 23:39
o dexteroj, langdenoj ir kitose firmose yra stilistai? ar tik darbininkai montuotojai atvažiuoja su pavyzdžiais?
Atsakyti
Sveikos meragaitės 4u.gif .
Labai reikėtų Jūsų skubaus patarimo.Ką labiau patartumėt dėti ant langų - ar žaliuzes,ar roletus?Vyras labiau linksta prie žaliuzių,aš labiau prie roletų.Turime didelę problemą miegamajame,kai saulė apie 6 val. ryte pradeda tiesiog spiginti,prašviečia visas naktines užuolaidas doh.gif .Tad patarkit,ką jūs rekomenduotumėt mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2007 06 26, 19:18)
Labai reikėtų Jūsų skubaus patarimo.Ką labiau patartumėt dėti ant langų - ar žaliuzes,ar roletus?Vyras labiau linksta prie žaliuzių,aš labiau prie roletų.Turime didelę problemą miegamajame,kai saulė apie 6 val. ryte pradeda tiesiog spiginti,prašviečia visas naktines užuolaidas doh.gif .Tad patarkit,ką jūs rekomenduotumėt mirksiukas.gif .

Aš už roletus. ax.gif Nes namuose dabar visur žaliuzės.Kadangi gyvename prie gatvės, tai jos labai greitai apsineša, bent 2 kartus per metus reikia valyti, ta prasme nusukinėti varžtelius,jas nukabinti, išveisti, vėl užkabinti... doh.gif tiesa, šviesą labai gerai sulaiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 06 26, 19:56)
Aš už roletus. ax.gif Nes namuose dabar visur žaliuzės.Kadangi gyvename prie gatvės, tai jos labai greitai apsineša, bent 2 kartus per metus reikia valyti, ta prasme nusukinėti varžtelius,jas nukabinti, išveisti, vėl užkabinti... doh.gif tiesa, šviesą labai gerai sulaiko. ax.gif

drinks_cheers.gif Zaliuzes tikrai sunke valyti, o ruleta usteks su slape skudura praeit.
Atsakyti
Anksčiau bute buvo žalizės tai kaip apsidžiaugiau kai pakeitėm jas į ruletus ir romanetes thumbup.gif vaizdas iš kart atsigavo. Be to roletų pasirinkimas kur kas didesnis nei žaliuzių mirksiukas.gif

Užsisakėm romanetes bei roletus Alandeke ir likau nustebinta tiek ztilisto pagalba tiek padarytu grožiu thumbup.gif beje ir kaina nepasakyčiau kad skiriasi nuo visų tų dexterų ir t.t. O pasirinkimas medžiagų tikrai daug didesnis
Atsakyti
Vysnele, as tai uz roletus 4u.gif , viename kambaryje kabinome roletus kuriu viena puse gumuota, tai saule pro juos neprasimusa, o kai uztraukiu visus tai kambaryje tamsu kaip nakti thumbup.gif gali taip visa diena pramiegoti ir nesuprasi ar jau isauso lotuliukas.gif prieziura ju taip pat paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2007 06 26, 19:18)

Aš irgi už roletus dėl kelių priežasčių:
1. Didesnis pasirinkimas;
2. Dailiau atrodo;
3. Paprasta priežiūra;
4. Gali išsirinkto tokius tankius, kad net dieną bus tamsu lyg naktį.

Roletus užsisakėme ir labai jais patenkinti "Domus galerijoje" esančioje firmoje "Skirpus". Iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad ten brangu. Nuėjome į kitas firmeles, pradėjome skaičiuoti medžiagos, pristatymo, pagaminimo, išmatavimo, montavimo kainą - tas pats arba net brangiau išeina. rolleyes.gif
Atsakyti
o alandekas įdomu kaune turi saloną ar čia tose pačiose parduotuvėse galima užsisakti? g.gif
Atsakyti