Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

Šiandien skelbiu.lt radau moteriškę, kuri siūna užuolaidas ir romanetes. Galvoju, gal surizikuoti? Romanečių kaina būtų tokia: už darbą 50lt.kv.m., 1 metras mechanizmo 140lt. ir medžiaga apie 40lt.kv.m. Tai maždaug paskaičiavus man kainuos 700lt. už 5kv.m. langą. Kaip manot, ar verta rizikuoti? O gal kuri jau siuvosi pagal skelbimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 05, 15:46)
Gal kas esat isbande zaliuzes is lauko puses kabinamas? Ar tikrai jos sulaiko suluma geriau, nei vidines?

Jei pilnai uzdarytos, tai sulaiko, bet ne kazin ka(4-8%). Bet ir nuo saules vasara gerai padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 06 15, 22:59)
Šiandien skelbiu.lt radau moteriškę, kuri siūna užuolaidas ir romanetes. Galvoju, gal surizikuoti? Romanečių kaina būtų tokia: už darbą 50lt.kv.m., 1 metras mechanizmo 140lt. ir medžiaga apie 40lt.kv.m. Tai maždaug paskaičiavus man kainuos 700lt. už 5kv.m. langą. Kaip manot, ar verta rizikuoti? O gal kuri jau siuvosi pagal skelbimą? g.gif

kaip gali but medziaga matuojama kvadratiniais metrais? blink.gif jei jos plotis daugiau negu metras?

na as manyciau kad brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 06 20, 09:54)

vos ne tas pats kas kokiam salone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 06 20, 09:54)
kaip gali but medziaga matuojama kvadratiniais metrais?  blink.gif  jei jos plotis daugiau negu metras?

Tai aš nusišnekėjau doh.gif , tai ten man ko gero sakė, kad medžiagos metras tiek kainuoja, o ne kvadratinis metras blush2.gif
Atsakyti
o tai kaip su audinio pasirinkimu? Negi visų kaina vienoda?
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 06 20, 09:08)
Tai aš nusišnekėjau  doh.gif , tai ten man ko gero sakė, kad medžiagos metras tiek kainuoja, o ne kvadratinis metras  blush2.gif

Manau kad tau teisingai supratai, kvadratinio metro pasiuvimas tai romanetei ir dar plius mechanizmo kaina.
Nes ir senukuose taip, kazkaip sake kiek kvadratinio metro pasiuvimas kainuoja ir kaina irgi buvo 50-60litu.

As manau kad brangu ir paskui jei kas negerai tai dar neturesi ir kam pretenzijas pareiksti, nes kainos kaip salone siutis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 20 birželio 2007 - 15:20
Man sakė taip: kvadratinio metro pasiuvimas-50lt., vienas metras vokiško mechanizmo(geresnio)-140lt., medžiagų kainos apie 30-40lt. ir aš nepasitikslinau ar metras, ar kvadratinis metras... g.gif žodžiu, sakot geriau nerizikuoti smile.gif
Reikės pasižiūrėti ką rimti gamintojai siūlo, aš norėčiau romanečių į vaikų kambarį. Gal galit ką nors rekomenduoti? Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 20 birželio 2007 - 15:41
Sveikutes paneles mirksiukas.gif
Hmmm g.gif , kazkaip cia idomiai su tom kainom.
Taip, mechanizmas kainuoja apie 130lt/m
Audiniu kainos labai skirtingos - nuo 20lt iki 500lt uz metra
O pasiuvimas doh.gif , nebent sudetingas modeliukas butu(raisteliai, petneseles, pakietinimai, kantavimai, aplikacijos, karoliukai ir t.t.). Bet jei varo jau kaip stukas visas vienodas, tai 50lt uz kv.m. yra daug.
Atsakyti
As tai dar galvoju kad gal reiketu is kazkur gauti ta mechanizma pigiau, ir nesti siuti i koki nelabai brangu uzuolaidu salona. Nes taip kartais kaip pasiuna tai nelieki patenkintas, bet jau nieko negali padaryti doh.gif ax.gif
Atsakyti
Istiruju tai reiketu pavartyti uzuolaidu katalogus ir issirinkti tai, kas patinka ir jei ji gera siuveja (nesvarbu ar salone dirba) pasius is paveiksliuko. O del tu nebrangiu salonu tai zinau tokius doh.gif (nekalbu apie visus).
Mechanizma abejoju ar bus kur pigiau, na gal keliais litais.
Pvz. Siauliuose mechanizmo(su pasleptomis ritemis) metro kaina yra 135lt., dar prisideda balastas(reikalingas, kad nusvertu ), kurio metro kaina 9lt.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 23, 20:54)
As tai dar galvoju kad gal reiketu is kazkur gauti ta mechanizma pigiau, ir nesti siuti i koki nelabai brangu uzuolaidu salona. Nes taip kartais kaip pasiuna tai nelieki patenkintas, bet jau nieko negali padaryti doh.gif  ax.gif

As skudurine nupirkou sena 'romante' isardzijou ir jou baigiu siut nouja (tik mazei siuvou,o klijavou--ira toke juosta is dvejos puses klijai)ryte suna nufotkinsiu ir mazduog parodisiu.
Atsakyti