gal kas galit patarti kur kokybiskai ir uz padore kaina butu galima pasisiuti romanetes siauliuose?
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 05, 14:24)
paprasta ir gražu
nu man asmeniskai tai paprasta, bet jokio grozio nematau
QUOTE(undi @ 2007 06 05, 14:46)
nu man asmeniskai tai paprasta, bet jokio grozio nematau
kiekvienam savo mane dabar "veža" toks stiliukas....
Man taip pat labai patinka
Gal kas esat isbande zaliuzes is lauko puses kabinamas? Ar tikrai jos sulaiko suluma geriau, nei vidines?
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 05, 16:46)
Gal kas esat isbande zaliuzes is lauko puses kabinamas? Ar tikrai jos sulaiko suluma geriau, nei vidines?
Pas mus darbe tokios kabo. Tiksliau roletai is lauko puses. Siaip tai tikrai padeda. Kondicionieriaus neatstos, bet siluma sustabdo. As ant visko namelio desiu tik is lauko
QUOTE(swimmer @ 2007 06 06, 12:19)
Pas mus darbe tokios kabo. Tiksliau roletai is lauko puses. Siaip tai tikrai padeda. Kondicionieriaus neatstos, bet siluma sustabdo. As ant visko namelio desiu tik is lauko
roletai?
o mane domina horizontalios zaliuzes. tarkim kaip ziema? jos kazin neapsals ir sukinesis ar ne?
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 06, 15:31)
roletai?
o mane domina horizontalios zaliuzes. tarkim kaip ziema? jos kazin neapsals ir sukinesis ar ne?
Na neturetu apsalti. Siaip tai zaliuzems daromi specialus dangciai ir viskas uzdengiama. Jeigu zaliuze valdoma varikliu, tai variklis pritaikytas darbui lauko salygomis ir tikrai neuzsals. Jeigu valdymas rankinis - tuomet ten net nera kam uzsalti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 06, 15:31)
roletai?
Pas mus darbe buvo apšalę... Bet per dieną atitirpdavo...
QUOTE(Vikusia @ 2007 06 06, 16:32)
Pas mus darbe buvo apšalę... Bet per dieną atitirpdavo...
Tai gal horizontaliosios juosteles ir apsala, bet pats mechanizmas visvien turi veikti.
"Žaliuzę nuleisti, pakelti ir vartyti juosteles galima automatiniu būdu (el. varikliu ir klavišiniu jungikliu) ir rankiniu būdu (su rankena)."
O veikdavo kai apsalusios nudavo?
O veikdavo kai apsalusios nudavo?