Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(Irmuska2 @ 2006 07 11, 13:26)
o kam ją lupti?  g.gif 
ji juk permatoma, jei nežinai kad ji užklijuota, tai jos net nesimato

Vat būtent, kad ta saulė man tik dabar gyvenimą gadina, o pavasarį, o kartais ir giedrą žiemos dieną, labai maloniai šildo kambarį. Todėl nenoriu nuo saulės užsiblokuoti amžinai. Roletus pakėlei ir ramu, žiemą mes juos visai pamirštam, niekad nenuleidžiam, nes mums visai neaktualu užsidengti nuo pašalinių akių.
Atsakyti
Mes roletus irgi naudojam tik karštom vasaros dienom, o šiaip langų nedangstom schmoll.gif Nėr kaimynų, žiūrinčių į mūsų langus, nesuprantu užuolaidų, kaip puošmenos, todėl šiais roletais esu labai patenkinta. Kiek konkrečiai sumažina temperatūrą kambary - na nežinau... Bet rytais, kai saulė nuo patekėjimo pradeda šviesti mums tiesiai į lovą - labai pasijaučia, kai nuleidi roletus - iškart atrodo, kad saulutė nusileido biggrin.gif Šiaip pietiniame kambary su roletais būna 1-2 laipsniais didesnė temperatūra, nei šiauriniame kambariuke, o tai tikrai nedaug, nes kol neturėjom roletų, dangstėmės visokiom paklodėm, o kambary vis tiek pirtis būdavo karsta.gif
Atsakyti
Darbe pas mus yra tokie roletai, puikiai sulaiko šilimą, tačiau yra minusas - roletu plėvelės negalima liesti rankomis, nes lieka pirštų žymės kurios nenusivalo. Tai namuose vaikai iš karto nučiupinėtų mano roletus...
Atsakyti
sveikos mielosios ir mielieji,
rasau nes labai reikia pagalbos. kazkada nuziurejau restoranuose labai smagia ideja ir labai noriu pritaikyti namuose. Noriu roleto su nuotrauka. Tai yra issirinkti kazkokia nuotrauka is savo archyvo ir kad ja graziai uzdetu ant roleto.. o juk taip grazu butu ant langelio kokia prisiminimu dvelkianti nuotrauka.. wub.gif

Gal kas zino kokia firma tai daro? blush2.gif
as jau isskambinejau visas zaliuziu ir kt uzuolaidu firmas, bet niekas nieko nedaro, na nebent as pati is kazkur gauciau medziaga ir kazkur ta nuotrauka uzsideciau.. bet gal yra firmu kurios pacios tai daro? unsure.gif

esu macius tikrai ne viena pavyzdi ir tikrai turi kazkas lietuvoje daryti visa tai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 11 27, 06:00)
esu macius tikrai ne viena pavyzdi ir tikrai turi kazkas lietuvoje daryti visa tai.  blink.gif

Tai tau reikia nusipirkti vienspalvį roletą - foną tipo, ir tada eiti į firmą kuri ant audinių spausdina. Picoline man rodos daro ant bet ko bet ka. Gal netgi tie kurie ant marskineliu daro padarytų.
Atsakyti

Akropolyje ir Europoje yra parduotuvytė, kurioje ant puodelių, ant maikučių perkelia norimą nupotrauką. Gali tenai pasiteirauti apie savo norų įgyvendinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip labai gera ideja, galetu buti firmos kurios uzsiimtu tuo nuo pradziu iki galo. blush2.gif

reiks pabandyti iki akropolio pavaziuoti ir paklausineti.

o kur ta parduotuvele tiksliau randasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 11 27, 15:17)
o kur ta parduotuvele tiksliau randasi? g.gif

Akropolyje, tai priešais maximos kasas(galutines, ten netoli foto reikmenys yra,Sampo bankas), o Europoje irgi maximos kasų gale(prie indiškos parduotuvės už Ibero).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziza: 27 lapkričio 2006 - 14:28
kaip man aiškino vyras, tai situacija tokia - ant žaliuzių nuotraukos neuždėsi, tačiau galima ant roleto . Jei domina - rašyk į a/ž, gal ką paaiškins ar sutarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 11 27, 05:00)
sveikos mielosios ir mielieji,
rasau nes labai reikia pagalbos. kazkada nuziurejau restoranuose labai smagia ideja ir labai noriu pritaikyti namuose. Noriu roleto su nuotrauka. Tai yra issirinkti kazkokia nuotrauka is savo archyvo ir kad ja graziai uzdetu ant roleto.. o juk taip grazu butu ant langelio kokia prisiminimu dvelkianti nuotrauka..  wub.gif

Gal kas zino kokia firma tai daro?  blush2.gif
as jau isskambinejau visas zaliuziu ir kt uzuolaidu firmas, bet niekas nieko nedaro, na nebent as pati is kazkur gauciau medziaga ir kazkur ta nuotrauka uzsideciau.. bet gal yra firmu kurios pacios tai daro?  unsure.gif

esu macius tikrai ne viena pavyzdi ir tikrai turi kazkas lietuvoje daryti visa tai.  blink.gif

pabandyk kreiptis i reklamos agenturas, kurios spaudos paslaugas teikia- jie ant bet ko bet ka atspausdins wink.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal kas turi kokiu ziniu kur geriausia pirkti roletus, t.y. ritinines uzuolaidas. Langai nestandartiniai plotis 90 cm, ilgis - 2 m.
Atsakyti
QUOTE(Igniene @ 2006 12 13, 17:30)
Noreciau paklausti, gal kas turi kokiu ziniu kur geriausia pirkti roletus, t.y. ritinines uzuolaidas. Langai nestandartiniai plotis 90 cm, ilgis - 2 m.

Sveika, mae pirkom Kaune Senukuose Megoi tikrai maciau, yra visokiu dydziu . Mes irgi pirkom didesnius ir po to ploti siek tiek sumazinom( tai padaryti nera sunku), o ilgio mums reikejo 1.20 , bet mes emem 1.50 tiesiog visu neisvyniojam. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti