Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(westa @ 2007 05 06, 07:23)
jaučiu nėr brangesnės nei 100 lt/m... kai pamačiau kainas kokioj Valentinoj tai šitos tikrai nebrangios smile.gif.. beje jei norit pigiau, geriau dėt užuolaidas.. romantėm reik visokių ten mechanizmų o ir darbo kaina didesnė... aišku būna ie užuolaidų super modernių bet prie romanečių knisalinės daug daugiau  unsure.gif

nu kainos tai tikrai geros,as laukiu medziagos svetaines romanetem tai jos man beveik 200 lt/metra kainuos doh.gif bliamba brangu ,o ka daryt jei niekur kitur man tinkamu uz mazesne kaina neradau doh.gif o ir paprastos jos kaip paklode tik man reikiamos spalvos ir persvieciamumo..

Vakar susistatem miegamajam lova wub.gif ir matau,kad uzuolaidos kokias planavau siutis nelabai ten tinka doh.gif reiks galvot kazka kito ir ieskot medziagu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 05 06, 08:23)
o va medžiagos tai tikrai nebrangios , kaip nekeista.. biggrin.gif jaučiu nėr brangesnės nei 100 lt/m... kai pamačiau kainas kokioj Valentinoj tai šitos tikrai nebrangios smile.gif.. beje jei norit pigiau, geriau dėt užuolaidas.. romantėm reik visokių ten mechanizmų o ir darbo kaina didesnė... aišku būna ie užuolaidų super modernių bet prie romanečių knisalinės daug daugiau  unsure.gif

labai graziai atrodo svetaine wub.gif jeigu ne paslaptis, kiek visas tas malonumas atsiejo? mums irgi panasiai reiketu langus uzdengti, todel ir domiuos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 04 16, 15:58)
Neisivaizduoju kur galima tokias det  blink.gif ..baisios jos man ..tikrai tik laidotuvem tinka  ax.gif

Pritariu bigsmile.gif Šiais laikais ta mada truputi perlenkia lazdą, o jei visi pradės jos vaikytis, tai namai jokio jaukumo jau neturės, be to manau tokie dalykai visiškai namie nepraktiški ypač kai yra mažas vaikas, nes tarkim maniškis mėgsta už visko patampyti doh.gif tai įsivaizduoju kaip jis šituos patampytų thumbup.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti koks užuolaidų (dieninių, naktinių) dizainas ir kokios spalvos padidintų kambarį, jei lubos labai aukštos, langas didelis, o vat pats kambarys pailgas ir mažas??? g.gif Sienos švelnių spalvų. Ir būtų gerai jei patartumėte būtent dėl užuolaidų, nes roletai man tikrai ne prie širdies, kažkaip nejauku man namie būtų su jais, jausčiausi kaip kokioj kontoroj doh.gif
Atsakyti
WESTA, LEISK NUSIKOPIJUOTI TAVO ROMANETES. NET SALDU PASIDARĖ, KOKIOS SUPERINĖS IR LANGŲ IŠDĖSTYMAS PANAŠUS KAIP PAS MANE bigsmile.gif
GAL GALI MAN Į AŽ PARAŠYTI, KOKIOS TEN MEDŽIAGOS NAUDOTOS? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 08 gegužės 2007 - 15:00
QUOTE(light blue @ 2007 05 08, 15:58)
WESTA, LEISK NUSIKOPIJUOTI TAVO ROMANETES. NET SALDU PASIDARĖ, KOKIOS SUPERINĖS IR LANGŲ IŠDĖSTYMAS PANAŠUS KAIP PAS MANE  bigsmile.gif
GAL GALI MAN Į AŽ PARAŠYTI, KOKIOS TEN MEDŽIAGOS NAUDOTOS?  ax.gif

kopijuok, kiba gaila irnesakyk.gif... o dėl medžiagų tai neklausk, bo nelabai žinau aš ten jų pavadinimų.. į kainas tik medžiagų žiūrėjau ir kaip ana atrodė tongue.gif

kiek kainavo romanetės sunku pasakyt, nes visam namui bendrai kainą žinojau su visais ten priedais, lovų užtiesalais....

o dėl jų priežiūros.. nieko sudėtingo. išsiima iį jų ten tokie stikliniai vamzdeliai, išsitrauko šniūreliai, pati romanetė tiesiog prilipdyta prie karnizo lipūčkine juosta.. išsiardai, vonioj praplovei, išlyginai , surinkai ir viskas smile.gif .. tiek pat vargo, kaip su užuolaidom .. jas irgi ten nuseginėt reik , o lyginimo dar kiek ax.gif
Atsakyti
Pas mane priškambaryje reikia, kažką ant lango pakabinti. Nežinau užuolaidų gal nenorėčiau. Gal kas ką patartumėt, ką geriau ten pakabinti. Langas nėra didelis.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 05 05, 18:27)
įdedu romanetes svetainėje ir miegamojo užuolaidas.. iš tikrųjų nei vienos dar nebaigtos .. ant romanečių dar kabinsis lengvos dieninės užuolaidos, o miegamojo kažkaip neišcentruotos normaliai
user posted image
user posted image

na nerealiai grazu wub.gif tiesiog superb thumbup.gif
o jau sviestuvai... PLEASE notworthy.gif isduok kur pirkai (leksiu nors i pasaulio krasta... jau greit bus puse metu kaip mes be sviestuvu, nes nerandu tokiu kokiu noriu... doh.gif )
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif

o as savo buto langams - zadu roletus zusisakyti - "lauresta" - firmoje -Ka jus apie ja manote?
Tik dar laukiu kol langus atves ir ides - o tada jau reiks issirinkti spalva ir medziaga,, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 09, 10:15)
na nerealiai grazu  wub.gif tiesiog superb  thumbup.gif
o jau sviestuvai... PLEASE  notworthy.gif isduok kur pirkai (leksiu nors i pasaulio krasta... jau greit bus puse metu kaip mes be sviestuvu, nes nerandu tokiu kokiu noriu... doh.gif )

nu kur kur, Vilniuj pirkau tongue.gif .. Domus galerijoj.. Miegamojo Aland Deko, o virš pietų stalo net nepamenu kokioj parduotuvėlėj, bet jei visas praeisi - rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 08, 23:38)
Pas mane priškambaryje reikia, kažką ant lango pakabinti. Nežinau užuolaidų gal nenorėčiau. Gal kas ką patartumėt, ką geriau ten pakabinti. Langas nėra didelis.

O jeigu pabandžius kokią širmas neilgas ir platesnes už langą truputį g.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 05 09, 07:45)
O jeigu pabandžius kokią širmas neilgas ir platesnes už langą truputį  g.gif

Širmos gal nieko būtų g.gif , į tą balkoną dažnai einame ir ten yra laikomi dviračiai, tai reikia , kad būtų patogu išsklabti. ax.gif
Atsakyti