Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(light blue @ 2007 05 01, 16:48)
va tokios romanetės pas mūsų dukrytę kambarį:romanetės
romanetės dar

Tikrai gražus audinukas romanečių,toks žaismingas.Kur pirkot,noriu ir aš savo pupai kažką panašaus rasti ax.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz atsakymus....Bet man idomu kas yra standartinis langas g.gif Kokie jo ismatavimai...?

Ar romanetes brangesnes,jei jos bus prie lubu tvirtinamos?

Light blue, nu bet ir grazios romanetes.... wub.gif Tokios tiesiog energija trykstancios...
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2007 05 01, 17:57)
Tikrai gražus audinukas romanečių,toks žaismingas.Kur pirkot,noriu ir aš savo pupai kažką panašaus rasti  ax.gif

architektė davė koordinates užuolaidistės, galiu jei ką duoti mirksiukas.gif nors...užuolaidos miegamojo kambarį man nevykusiai parinko, mano bent akiai, dabar tas miegamasis "babytės kambarys", tai jį vadinu. Aišku, nereikia užuolaidistės kaltinti, gi pati rinkausi audinius, bet...be fantazijos man ten doh.gif O kaina didelė, parodysiu gal ryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 04 27, 08:21)
Ne ką pešiau toj Langdenoj verysad.gif Nes pas mus lango aukštis 222 cm, o pas juos standartas 175 cm. Mums tada reiktų kažkaip ten versti roletą, o tada skaičiuojasi dvigubai: vienas langas šiaip kainuotų 137 lt, o antru atveju jau beveik 400 lt doh.gif Už du langus paklot tektų 700 lt maždaug g.gif Net nežinau, reikia gal dar kur pasidomėti. Jeigu ne, tada darysimės...

mums teko vieno lango audini versti, tai irgi daugiau kainavo, uz audini tik daugiau, o mechanizmas gi tiek pat kainuoja. na bet mums kai vienas langas is penkiu, tai kazkaip nesijaute smarkiai bet jei jums visi, tai reiketu pasieskoti, kad audinius platesnius turi g.gif

QUOTE(belisime @ 2007 04 30, 20:44)
Norejau paklausti ir pasirati

Musu sveitaine 40kv. kur tik 1 siena o visa kita iki zemes langai....Noriu daryti romanetes...gal kas mate realiai ar graziai atrodo. tokiam akvariume ..Ir kiek metras romaneciu pasiuvimo kainuotu... g.gif ...Man reiktu 11m  doh.gif

as tai gal rinkciausi sirmas, man jos labai patinka, kai buna dideli vitrininiai langai ax.gif
Atsakyti
Gal galit kokių foto, ar nuotodų įmesti, kur tos širmos matosi, nes mums svetainėje ant vitrinos būtent širmą pasiūlė daryti. Noriu pažiūrėti, kaip jos atrodo. O ir reikia kažko, kas stumdosi, nes su užuolaidom prastas reikalas, katinui tos palos (įtariu, kad jis taip jas vadintų biggrin.gif) labai netinka, trukdo stebėti vaizdą, tada ir nagučiai į trasą pareina doh.gif
Beje, gal širma pigiau nei romanetė?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 05 02, 11:15)
Gal galit kokių foto, ar nuotodų įmesti, kur tos širmos matosi, nes mums svetainėje ant vitrinos būtent širmą pasiūlė daryti. Noriu pažiūrėti, kaip jos atrodo. O ir reikia kažko, kas stumdosi, nes su užuolaidom prastas reikalas, katinui tos palos (įtariu, kad jis taip jas vadintų biggrin.gif) labai netinka, trukdo stebėti vaizdą, tada ir nagučiai į trasą pareina  doh.gif
Beje, gal širma pigiau nei romanetė?

user posted image
na del katino tai patartu geriau kaciu augintojai, bet kiek man yra teke siut kaciu myletojams, tai geriau renkasi romanetes, nes jas gali sukelti ir pukiai nepasieks, o sirmos visad bus jiems pasiekiamos mirksiukas.gif
Papildyta:
neisikele nuotraukyte, imetu nuoroda cia sirma
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 02, 13:47)
user posted image
na del katino tai patartu geriau kaciu augintojai, bet kiek man yra teke siut kaciu myletojams, tai geriau renkasi romanetes, nes jas gali sukelti ir pukiai nepasieks, o sirmos visad bus jiems pasiekiamos  mirksiukas.gif
Papildyta:

o kaip kaina, kurios pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 02, 13:47)

Aga, matau, kad tai ne mums schmoll.gif dėl katino smile.gif vis tiek romnetės geriausias variantas mums, taupysiu pinigus toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 05 02, 14:10)
tai ne mums  schmoll.gif dėl katino  smile.gif

Mano tai katinas nerodo jokio susidomejimo sirmomis - per tarpa jis prieina prie lango jeigu nori, o pats audinys jo nedomina - katinui 2 metai, jei jaunesnis kaciukas, tai gal jam ir idomiau butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 05 02, 14:14)
Mano tai katinas nerodo jokio susidomejimo sirmomis - per tarpa jis prieina prie lango jeigu nori, o pats audinys jo nedomina - katinui 2 metai, jei jaunesnis kaciukas, tai gal jam ir idomiau butu lotuliukas.gif

mūsų dekorui daugiau nei du metai, o užuolaidos jam trukdo prieiti prie lango, šiaip jis nagais jų neliečia, bet...kartą nutūpė kažkoks vabaliukas doh.gif tą kartą spėjau aš pirmiau, nei katinas prie to vabaliuko lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

O ka daryti kai name labai mazi langai g.gif(toki jau nusipirkom) as labai norejau uzuolaidu,suteikti kambariams jaukumo,kadangi daug metalo ir stiklo interjere. Miegamajam didele spinta su veidrodinem durim iki pat lubu,tai kambaryje aidas skamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELL @ 2007 05 04, 10:05)
4u.gif

O ka daryti kai name labai mazi langai  g.gif(toki jau nusipirkom) as labai norejau uzuolaidu,suteikti kambariams jaukumo,kadangi daug metalo ir stiklo interjere. Miegamajam didele spinta su veidrodinem durim iki pat lubu,tai kambaryje  aidas skamba  doh.gif

o lubos ar aukstos? kaip i ploti vietos salia langu? Imesk nuotraukele kokia, butu lengviau ka pamastyti mirksiukas.gif
Atsakyti