Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

ir aš ieškau variantų mintims įgyvendinti - gražu thumbup.gif , kažką ir man teks sugalvoti, kai įsikursim 4u.gif . vyras visai nenori dengti langų doh.gif , o man gražiau, bet su tokiu variantu, manau, rasim kompromisą 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimelis paaiskinkit man neismanelei blush2.gif kaip tos markizes viena ant kitos uzslenka ar taip supratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyyte: 24 balandžio 2007 - 14:52
QUOTE(uogyyte @ 2007 04 24, 15:51)
Dar vienas klausimelis paaiskinkit man neismanelei blush2.gif kaip tos markizes viena ant kitos uzslenka ar taip supratau?

kiekvienai shirmos daliai gali buti atskiras begelis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Zaneta75,2007 04 24, 11:44]
Atleisk man kad neteko girdeti apie roletus dedamus is lauko puses tongue.gif Tikrai apie tokius nieko nezinau. As turejau "kambarinius" ir daugiau ju gyvenime nedeciau - eiline klijonke! schmoll.gif

Vieni giria, kad roletai daug padeda, kiti peikia. Manau daug kas priklauso nuo medziagos. Pagrindine vidaus roleto paskirtis - sulaikyti saules spindulius ir suteikti daugiau privatumo. Roleto is lauko paskirtis - sulaikyti saules spindulius ir siluma. Maciau namu kur buvo sudeti roletai ir is lauko ir is vidaus. Motyvacija paprasta - ziema norisi daugiau silumos, tuomet uztraukiami vidiniai roletai (arba uzuolaidos) ir saule neakina, o siluma patenka i vidu. Vasara norisi vesos kambaryje - tuomet gelbeja is lauko dedami roletai. Pats planuoju is lauko deti roletus o viduje sirmas arba romanetes.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 04 24, 11:44)
Atleisk man kad neteko girdeti apie roletus dedamus is lauko puses  tongue.gif Tikrai apie tokius nieko nezinau. As turejau "kambarinius" ir daugiau ju gyvenime nedeciau - eiline klijonke!  schmoll.gif
Papildyta:
Dienine uzuolaida + naktine romanete labai puikus derinys, nepatingekit pavartyt www, tikrai rasit pvz  mirksiukas.gif
O sirma i lango nisa galima deti ne visur, nes daznai nisoje buna tai koks profilis pasleptas, o jei ne, tai greziant skylute labai sekmingai gali atskilti gabaliukas  doh.gif  Be to shirma lango nisoje netinka, jei langas darinejamas i vidu  4u.gif

kas cia per cirkas? g.gif pas mus atsidarinėja i vidų, ir yra širmos. Nisoje jos ir negali būt, kaip tu jas pakabinsi, vien mechanizmas kiek vietos uzima, ir kur slankiot, gi nera vietos. Mūsų langai tai 4 metru, dzin, bet ne vienam langui širma
Atsakyti

Vieni giria, kad roletai daug padeda, kiti peikia. Manau daug kas priklauso nuo medziagos. Pagrindine vidaus roleto paskirtis - sulaikyti saules spindulius ir suteikti daugiau privatumo. Roleto is lauko paskirtis - sulaikyti saules spindulius ir siluma. Maciau namu kur buvo sudeti roletai ir is lauko ir is vidaus. Motyvacija paprasta - ziema norisi daugiau silumos, tuomet uztraukiami vidiniai roletai (arba uzuolaidos) ir saule neakina, o siluma patenka i vidu. Vasara norisi vesos kambaryje - tuomet gelbeja is lauko dedami roletai. Pats planuoju is lauko deti roletus o viduje sirmas arba romanetes.
[/quote]
N mane irgi sudomino ruletai is lauko bet tikrai niekur nesu macius g.gif gal kokia nuotraukyte turi parodyt kaip atrodo???
Atsakyti
vakar buvau vienoje firmoje roletu pasiklausineti, salia ermitazo, tai likau labai nusivylusi audiniu pasirinkimu doh.gif dauguma margi kazkoks kaimas doh.gif o jei vienspalviai tai arba visai nepraleidziantys sviesos arba uzdegus sviesa kiaurai persimatantys, kaip dienines uzuolaidos doh.gif ziauru... o ir gamybos terminas trys savaites... bandysiu rytoj vaziuoti i jusu isgirta Baldu rojuj esanti salona.

dar vienam salone rinkausi uzuolaidas, tai man svetaines dienine uzuolaida su pasiuvimu ir karnizu priskaiciavo 1230Lt verysad.gif kazkaip tikejausi mazesnes sumos, ale ka darysi unsure.gif gal kas zinote, kokia siuveja Vilniuje, kuri galetu man per kokiu 10 dienu pasiuti uzuolaida rolleyes.gif laaabai reikia ax.gif
Atsakyti
[quote=uogyyte,2007 04 25, 00:29]
[/quote]
N mane irgi sudomino ruletai is lauko bet tikrai niekur nesu macius g.gif gal kokia nuotraukyte turi parodyt kaip atrodo???
[/quote]

Turiu keleta nuotrauku kompiuteryje, bet nelabai suprantu kaip cia galima nuotrauka prikabinti. Parasykite emaila - atsiusiu.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 04 25, 07:23)
vakar buvau vienoje firmoje roletu pasiklausineti, salia ermitazo, tai likau labai nusivylusi audiniu pasirinkimu  doh.gif  dauguma margi kazkoks kaimas doh.gif  o jei vienspalviai tai arba visai nepraleidziantys sviesos arba uzdegus sviesa kiaurai persimatantys, kaip dienines uzuolaidos  doh.gif  ziauru... o ir gamybos terminas trys savaites... bandysiu rytoj vaziuoti i jusu isgirta Baldu rojuj esanti salona.

o kokia cia firma?
as irgi pabandysiu kreiptis i Langdena.
Bet mane domina labiau medines zaliuzes su platesnem juostom.
Ka jus apie jas galvojate? Gal zinote kokius trukumus, kurie isrysketu per kuri laika?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2007 04 25, 09:49)
o kokia cia firma?

net nepaziurejau pavadinimo unsure.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti, gal zinote kur Vilniuje gauti ziedu uzuolaidoms, kad butu nerudijantis plienas arba plastikiniai bet atrodytu kaip nerudijantis plienas, nes kiek man poroj salonu siule, tai tik pilki, aliuminio spalvos, o tokiu nerudijancio plieno ir nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 04 25, 10:13)
net nepaziurejau pavadinimo  unsure.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti, gal zinote kur Vilniuje gauti ziedu uzuolaidoms, kad butu nerudijantis plienas arba plastikiniai bet atrodytu kaip nerudijantis plienas, nes kiek man poroj salonu siule, tai tik pilki, aliuminio spalvos, o tokiu nerudijancio plieno ir nera  unsure.gif

Salonuose ju pirkti neverta - brangiau. Geriausias pasirinkimas - Medzio centre karnizu parduotuveje, Senukuose, Ysk ir Ermitaze.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 25, 00:27)
kas cia per cirkas?  g.gif pas mus atsidarinėja i vidų, ir yra širmos. Nisoje jos ir negali būt, kaip tu jas pakabinsi, vien mechanizmas kiek vietos uzima, ir kur slankiot, gi nera vietos. Mūsų langai tai 4 metru, dzin,  bet ne vienam langui širma

Joks cia cirkas, reikia tik isiskaityti ir pagalvoti mirksiukas.gif Nisoje jos buti gali kai langai nedarinejami (kad pas tave ne nisoje nereiskia kad taip buti negali mirksiukas.gif ) - as taip planuoju sau pasidaryti, kad bereikalingai neuzimti vietos prie lango su uzuolaidom. O pas tave jos ne nisoje, nes darinejami langai - kitaip trukdytu smile.gif
Atsakyti