Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(dorote @ 2007 04 22, 20:59)
gal kas galite patarti,kaip graziai uzdengi labia didelius langus nuo lubu iki grindu. uzuolaidomis dengi nenorime, nes prarastume fantastiska vaizda. vertikalios zaliuzes - hmmmm, atrodytu kaip biuras. esame pasimete

Sveikos 4u.gif Na ir pas mane panasi situcija,tik pas mane langai i pietvakario puse tai didziaja dienos dali saule svies tai reikia apsaugos karstomis dienomis, as galvoju apie toki varianta naktiniai ruletai kurie ir nuo saules apsaugo ir dienines uzuolaidos g.gif tik dar nezinau kokio audinio ruletus rinktis kad saules nepraleistu,gal kas patars blush2.gif
Atsakyti
Jei roletais norit sulaikyti saules spindulius, tada jie tinka, bet silumos jie visiskai nesulaiko, netgi atvirksciai: ja uzkoncervuoja patalpoje doh.gif Patikekit manim - Isbandyta.
Jei megstat jaukuma, manau labiau tinka ne roletai, o romanetes, i jas galima ikomponuoti dieninio audinio, tuomet langas uzsidengs ne aklinai, ir jus turesit "plyseli" pro kuri galesit geretis kiemu.
Dar vienas is variantu sualikyti saules spindulius - markizes (itariu kalbantysis/-ioji apie lauko roletus tai ir turejo galvoje). Ju minusas: tamsoje uzsidege sviesa jus vistiek busite "kaip ant delno" kaimynams ir praeiviams biggrin.gif
Atsakyti
gal turit kas foto uzuolaidu dieniniu pakabintu kaip nors idomiai? nu ta prasme buna uzsiuta juostele kuria veliau sutraukia..
buna perverta per ziedus metalinius
parisama ant raisteliu..
kaip dar matet ir zinot? gal foto turit?
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 04 23, 21:16)
Jei roletais norit sulaikyti saules spindulius, tada jie tinka, bet silumos jie visiskai nesulaiko, netgi atvirksciai: ja uzkoncervuoja patalpoje  doh.gif Patikekit manim - Isbandyta.
Jei megstat jaukuma, manau labiau tinka ne roletai, o romanetes, i jas galima ikomponuoti dieninio audinio, tuomet langas uzsidengs ne aklinai, ir jus turesit "plyseli" pro kuri galesit geretis kiemu.
Dar vienas is variantu sualikyti saules spindulius - markizes (itariu kalbantysis/-ioji apie lauko roletus tai ir turejo galvoje). Ju minusas: tamsoje uzsidege sviesa jus vistiek busite "kaip ant delno" kaimynams ir praeiviams  biggrin.gif

Markizes yra markizes, o roletai is lauko visikai kitas dalykas. Roletas nusileidzia iki apacios ir uzdengia langa pilnai. Is vidaus viskas matosi. Sustabdo ir saules spindulius ir dali silumos.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 04 23, 18:16)
Jei roletais norit sulaikyti saules spindulius, tada jie tinka, bet silumos jie visiskai nesulaiko, netgi atvirksciai: ja uzkoncervuoja patalpoje  doh.gif Patikekit manim - Isbandyta.
Dar vienas is variantu sualikyti saules spindulius - markizes (itariu kalbantysis/-ioji apie lauko roletus tai ir turejo galvoje). Ju minusas: tamsoje uzsidege sviesa jus vistiek busite "kaip ant delno" kaimynams ir praeiviams  biggrin.gif

O kazin kaip toks variantas jei butu naktines romanetes ir dienines uzuolaidos,arba dienines ir naktines romanetes,net nezinau, g.gif visai susisuko galva nes norisi ir to jaukumo ir nuo saulutes reiks apsisaugoti,bet dieniniu uzuolaidu ar romaneciu tikrai reikia nes langai iki zemes ir pirmame aukste,tai nesinori kad viskas kiaurai matytusi,laukiu jusu patarimu ax.gif
Ir dar klausimeles kokie tai ruletai su versol danga?
Atsakyti
QUOTE(uogyyte @ 2007 04 23, 22:45)
O kazin kaip toks variantas jei butu naktines romanetes ir dienines uzuolaidos,arba dienines ir naktines romanetes,net nezinau, g.gif visai susisuko galva nes norisi ir to jaukumo ir nuo saulutes reiks apsisaugoti,bet dieniniu uzuolaidu ar romaneciu tikrai reikia nes langai iki zemes ir pirmame aukste,tai nesinori kad viskas kiaurai matytusi,laukiu jusu patarimu ax.gif
Ir dar klausimeles kokie tai ruletai su versol danga?

Nelabai isivaizduoju kaip imanoma uzdeti ir dienines ir naktines romanetes ant vieno lango. Vietos nelabai bus smile.gif O slankiojancios sirmos nepatinka? Galima i lango nisa ideti, o kazkur maciau tiesiai priel naga ant lubu prikabinta. irgi graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2007 04 23, 22:09)
Markizes yra markizes, o roletai is lauko visikai kitas dalykas. Roletas nusileidzia iki apacios ir uzdengia langa pilnai. Is vidaus viskas matosi. Sustabdo ir saules spindulius ir dali silumos.

Atleisk man kad neteko girdeti apie roletus dedamus is lauko puses tongue.gif Tikrai apie tokius nieko nezinau. As turejau "kambarinius" ir daugiau ju gyvenime nedeciau - eiline klijonke! schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(swimmer @ 2007 04 24, 11:35)
Nelabai isivaizduoju kaip imanoma uzdeti ir dienines ir naktines romanetes ant vieno lango. Vietos nelabai bus smile.gif O slankiojancios sirmos nepatinka? Galima i lango nisa ideti, o kazkur maciau tiesiai priel naga ant lubu prikabinta. irgi graziai atrodo.

Dienine uzuolaida + naktine romanete labai puikus derinys, nepatingekit pavartyt www, tikrai rasit pvz mirksiukas.gif
O sirma i lango nisa galima deti ne visur, nes daznai nisoje buna tai koks profilis pasleptas, o jei ne, tai greziant skylute labai sekmingai gali atskilti gabaliukas doh.gif Be to shirma lango nisoje netinka, jei langas darinejamas i vidu 4u.gif
Atsakyti
musu buto langus nuo lubu iki grindu is pradziu galvojome visiskai nedengti, bet vakarine saule taip spigina i kambarius, kad teliko ziureti - nebeimanoma.
kaip jums atrodo toks variantas?

user posted image

man atrodo, kad sitas variantas saules spindulius sulaikytu, o siluma puikiai praleistu. mums to ir reiketu.
o, beje, kaip atrodo sirmos? gal kas galetu ideti foto? sorry, bet langu uzdangalu srityje esu zalia blush2.gif
Atsakyti
sirmos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2007 04 24, 09:01)
musu buto langus nuo lubu iki grindu is pradziu galvojome visiskai nedengti, bet vakarine saule taip spigina i kambarius, kad teliko ziureti - nebeimanoma.
kaip jums atrodo toks variantas?

user posted image

man atrodo, kad sitas variantas saules spindulius sulaikytu, o siluma puikiai praleistu. mums to ir reiketu.
o, beje, kaip atrodo sirmos? gal kas galetu ideti foto? sorry, bet langu uzdangalu srityje esu zalia blush2.gif

Kiek suprantu cia ir yra toks variantas dienines ir naktines romanetes kartu g.gif man grazu wub.gif ,o gal kas turit koki pacyzdeli naktiniu romaneciu ir dieniniu uzuolaidu?buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
http://www.dekorosa....photos/134.html

http://www.dekorosa..../photos/44.html

Man sis variantas labai labai wink.gif Kazka panasaus galvoju ir pas save daryt tik jauciu kaina mano vitrinom opapa kokia gausis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 24 balandžio 2007 - 11:43
QUOTE(Nerutė @ 2007 04 24, 12:43)
http://www.dekorosa....photos/134.html

http://www.dekorosa..../photos/44.html

Man sis variantas labai labai wink.gif Kazka panasaus galvoju ir pas save daryt tik jauciu kaina mano vitrinom opapa kokia gausis  blink.gif

O tai gal geriau širma tada ir dieninė ir naktinė, kaip supratau, toks variantas įmanomas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti