Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

QUOTE(lilja @ 2007 04 18, 18:30)
Sveikos  4u.gif
Planuoju svetainėje pakabinti užuolaidas, tai iškilo įvairių klausimų, pvz.: kiek sienos iš kraštų nuo lango uždengti užuolaidą, kad būtų gražiau, ar ji turi pasibaigti su lyg langu?  g.gif
ir, kiek metrų užuolaidos reikia, jei langas 250 cm?
ačiū visoms kas atsakys  smile.gif

na priklauso nuo norų kiek užleidinėt ant sienų.. bent 10cm min.
kiek metrų tai irgi nuo norų.. ar nori kad daugiau banguotūsi ar mažiau... bet jei svetainė, tai man min dvigubai norisi wub.gif

QUOTE(SANTA @ 2007 04 18, 19:00)
Jei jau mados klyksmas paskutinis ,tai jau turi but ir grazu  doh.gif .As renkuosi kas man patinka ir kad jauku namuose butu , o nelakstau paskui mada  doh.gif Cia tipo ..gali but negrazu ,bet svarbu madinga  lotuliukas.gif

prašau neiškraipyti mano žodžių nono.gif: aš tik sakaiu kad nebūlkim senamadiškos ir nebijokim juodos spalvos... o madų ir aš nesivaikau.. nes jos eina ir nnueina.. su jom nespėsi doh.gif visada renkuosi ne tai kas madinga o tai kas MAN gražu.. ir tuos užuolaidos man gražios.. ir visai ne dėl to kadf jos madingos doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 18, 22:25)
na priklauso nuo norų kiek užleidinėt ant sienų.. bent 10cm min.
kiek metrų tai irgi nuo norų.. ar nori kad daugiau banguotūsi ar mažiau... bet jei svetainė, tai man min dvigubai norisi  wub.gif

ačiū, akvilyte wub.gif
rašai, min dvigubai reikia? o optimaliai kiek, kad gražiau būtų, jei pvz. iš nevienspalvės ( su kelių atspalvių vertikaliom juostom) organzos planuoju...?
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2007 04 18, 14:11)
man asmeniškai namų kūrime svarbiausia- mano asmeninio komforto ir skonio realizavimas, o ne bandymas vaikytis ir atitaikyti trumpalaikius madų klyksmus...tai kadangi aš namuose ruošiuos ilgai ir tvarkingai gyvent, o ne mados šou komerciniais tikslais kurti, ar kassavaitinius vakarėlius rengti, tai po 2 m. madai radikaliai pasikeitus, š.. liks iš tų "gedulingų juostų"...  irnesakyk.gif
as irgi jų roletais pasidomejau. Bet...neužsisakiau-pasirodė brangoka, ilgai daro ir medžiagų šeip sau. Čia mamytės pareklamavo Langdena, tai aš ja pasidomėjau ir gavau iš jų optimaliausią pasiūlymą. Ir šian jau išmatavo,priėmė užsakymą: keturi langai po 47x193 cm su tankesne medžiaga man kainuot žada su visom papildomom paslaugom VISO-520Lt.  thumbup.gif jei viskas vyks sklandžiai po 2 sav. turėsiu sutvarkytus miegamojo ir vaiko kambarių langus,  po visko informuosiu papildomai  mirksiukas.gif
O kas dėl DEXTERA'os , tai jų asortimentas skurdokas palyginus su Langdena ir keistokas principas - jei aukštis vos virš 190cm, tai kaina išauga 3-4gubai ir padaro užsakymą per 3-4 savaites  blink.gif
Šiaip iš patirties galiu sakyti, kad tie 'garsesni' masinių paslaugų ir prekių tiekėjai labai mažai žiūri kliento interesų ir per skubėjimą bei didelį užsakymų krūvį padaro darbus nekokybiškai  cool.gif

Siaip kaina priklauso nuo medziagos. Jeigu roletas su nepermatoma paprasciausia medziaga tai kana tikrai nera is pigiausiu.
Atsakyti
Kadangi pas mane saulės šiluma yra be galo laukiama,nes tik vienas kambarys tai suteikia ir tik iki pietų,tai net nebuvo galvojimų,kad sumažinti šilumą.O šiaip mes užsidėjom roletus,pačius paprasčiausius,kad galėtume vakare vietoj naktinių užuolaidų naudoti,kadangi gyvenam pirmam aukšte ax.gif
O "plikų" langų nemėgstu,tai dar yra ir dieninės užuolaidos...ir man liuks lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas galite patarti,kaip graziai uzdengi labia didelius langus nuo lubu iki grindu. uzuolaidomis dengi nenorime, nes prarastume fantastiska vaizda. vertikalios zaliuzes - hmmmm, atrodytu kaip biuras. esame pasimete
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2007 04 22, 22:59)
gal kas galite patarti,kaip graziai uzdengi labia didelius langus nuo lubu iki grindu. uzuolaidomis dengi nenorime, nes prarastume fantastiska vaizda. vertikalios zaliuzes - hmmmm, atrodytu kaip biuras. esame pasimete

o jei niekuo nedengti?
aš irgi blaškiausi, ką čia daryti, o mama sako: "o kam iš viso užuolaidos tau?" Tai ir susimąsčiau. Pas mus langas į rytus bus, gal net šiek tiek į šiaurę, tai ir ta saulė ilgai nekaitins g.gif
Atsakyti

pas mane tas pats-as dengsiu romanetem,kurios diena bus pakeltos ir nuleisiu tik vakare arba jei ikyri saule svies..
Atsakyti

ir mes kaip tik sprendžiame šį klausimą biggrin.gif
pas mus visame name "vitrininiai" langai, o aplink kaimynai, tai vyras buvo sumąstęs daryti roletus, traukiamus iš apačios į viršų - vaikštai sau nuogas, visus matai, o kiti mato tik tavo pakaušį tongue.gif bet pasirodo, tokio dydžio roletų negamina traukiamų į viršų doh.gif
gal daryti traukiamas širmas g.gif man užuoliadų norisi ir dieninių, ir naktinių, arba vietoj naktinių roletų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2007 04 22, 23:59)

Pas mane ta pati situacija smile.gif As siuvuosi dienine - pirkau audini be rastu - lad tik duotu seseli ir ddiena jei nori galetum vaikscioti nuogas ax.gif ir desiu naktine - nes prie klasikinio interjero man tiesiog ji labiau tiks. Kam nepatinka - siulau romanete - puikus sprendimas. Buvau taip pasidarius bute, kur langai irgi buvo nuo lubu lig zemes smile.gif Tiesa tik audini tokio dydzio romanetei reikia rinktis lengvesni - nes mechanizmai neatlaikys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2007 04 21, 12:33)
Siaip kaina priklauso nuo medziagos. Jeigu roletas su nepermatoma paprasciausia medziaga tai kana tikrai nera is pigiausiu.

manau, kad klysti - aš toje Langdenoje mačiau irgi būtent paprastą absoliučiai nepermatomą 2m. standarto medžiagą už apie mastau.gif 120-150Lt. bėginį metrą(kai mano kaina 135lt./m) tikrai ne didesnė schmoll.gif
tik tokio 2m. standarto medžiagos minusas- max. ilgis bus 190cm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2007 04 23, 16:03)
manau, kad klysti - aš toje Langdenoje mačiau irgi būtent paprastą absoliučiai nepermatomą 2m. standarto medžiagą už apie mastau.gif 120-150Lt. bėginį metrą(kai mano kaina 135lt./m) tikrai ne didesnė  schmoll.gif
tik tokio 2m. standarto medžiagos minusas- max. ilgis bus 190cm.  smile.gif

Kai lango plotis 47 cm, tai roleta galima padaryti ir 3 metru aukscio be jokiu problemu. Nelabai as suprantu tu kainu uz beginius metrus. Paziurejau "Fischer" roletus 47 x 193 kaina apie 90Lt. Cia aisku su paprasciausia medziaga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dorote @ 2007 04 22, 23:59)

Ir man tokia problema buvo iskilusi. Is vidaus ant dideliu langu labai graziai atrodo sirmos. Pats i trobele desiu roletus is lauko ir sirmas is vidaus. Taip uzdengiamas vaizdas is lauko ir sustabdomi saules spinduliai. Ir tuo paciu viskas matosi is vidaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swimmer: 23 balandžio 2007 - 17:18

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti