del spalvos,tai jau tikrai atsilikimas...daba kaip tik ir tamsios spalvos uzuolaidu labai populiaru....Nes statomi namai butai stikliniai...tai tamsios spalvossugeria saules pertekliu
man asmeniškai namų kūrime svarbiausia- mano asmeninio komforto ir skonio realizavimas, o ne bandymas vaikytis ir atitaikyti trumpalaikius madų klyksmus...tai kadangi aš namuose ruošiuos ilgai ir tvarkingai gyvent, o ne mados šou komerciniais tikslais kurti, ar kassavaitinius vakarėlius rengti, tai po 2 m. madai radikaliai pasikeitus, š.. liks iš tų "gedulingų juostų"...
QUOTE(Astukss @ 2007 04 17, 15:17)
Gal kam dare roletus Alandeko. Mes zadam is ju uzsisakineti
as irgi jų roletais pasidomejau. Bet...neužsisakiau-pasirodė brangoka, ilgai daro ir medžiagų šeip sau. Čia mamytės pareklamavo Langdena, tai aš ja pasidomėjau ir gavau iš jų optimaliausią pasiūlymą. Ir šian jau išmatavo,priėmė užsakymą: keturi langai po 47x193 cm su tankesne medžiaga man kainuot žada su visom papildomom paslaugom VISO-520Lt. jei viskas vyks sklandžiai po 2 sav. turėsiu sutvarkytus miegamojo ir vaiko kambarių langus, po visko informuosiu papildomai
O kas dėl DEXTERA'os , tai jų asortimentas skurdokas palyginus su Langdena ir keistokas principas - jei aukštis vos virš 190cm, tai kaina išauga 3-4gubai ir padaro užsakymą per 3-4 savaites
Šiaip iš patirties galiu sakyti, kad tie 'garsesni' masinių paslaugų ir prekių tiekėjai labai mažai žiūri kliento interesų ir per skubėjimą bei didelį užsakymų krūvį padaro darbus nekokybiškai