Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės

del spalvos,tai jau tikrai atsilikimas...daba kaip tik ir tamsios spalvos uzuolaidu labai populiaru....Nes statomi namai butai stikliniai...tai tamsios spalvossugeria saules pertekliu

man asmeniškai namų kūrime svarbiausia- mano asmeninio komforto ir skonio realizavimas, o ne bandymas vaikytis ir atitaikyti trumpalaikius madų klyksmus...tai kadangi aš namuose ruošiuos ilgai ir tvarkingai gyvent, o ne mados šou komerciniais tikslais kurti, ar kassavaitinius vakarėlius rengti, tai po 2 m. madai radikaliai pasikeitus, š.. liks iš tų "gedulingų juostų"... irnesakyk.gif
QUOTE(Astukss @ 2007 04 17, 15:17)
Gal kam dare roletus Alandeko. Mes zadam is ju uzsisakineti

as irgi jų roletais pasidomejau. Bet...neužsisakiau-pasirodė brangoka, ilgai daro ir medžiagų šeip sau. Čia mamytės pareklamavo Langdena, tai aš ja pasidomėjau ir gavau iš jų optimaliausią pasiūlymą. Ir šian jau išmatavo,priėmė užsakymą: keturi langai po 47x193 cm su tankesne medžiaga man kainuot žada su visom papildomom paslaugom VISO-520Lt. thumbup.gif jei viskas vyks sklandžiai po 2 sav. turėsiu sutvarkytus miegamojo ir vaiko kambarių langus, po visko informuosiu papildomai mirksiukas.gif
O kas dėl DEXTERA'os , tai jų asortimentas skurdokas palyginus su Langdena ir keistokas principas - jei aukštis vos virš 190cm, tai kaina išauga 3-4gubai ir padaro užsakymą per 3-4 savaites blink.gif
Šiaip iš patirties galiu sakyti, kad tie 'garsesni' masinių paslaugų ir prekių tiekėjai labai mažai žiūri kliento interesų ir per skubėjimą bei didelį užsakymų krūvį padaro darbus nekokybiškai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 04 03, 18:39)
Kokios tu romaneciu kainos? Mums ant lango 180*150 tokiu ismatavimu paskaiciavo 455 lt...  g.gif  ax.gif

o jusu langas dveju daliu? tu atrkirai dvi dalys uzsakinejei? g.gif
as vis svarstau ar gerai atrodys 4u.gif
Atsakyti
mamos kur Kaune perkat audinius? zinau bazej Mijola,dar pora uzuolaidu pardzius tenai,senukai ir uzuolaidu salonai bet ten kainos kosmines doh.gif Gal aks zinot geru vietu?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 18, 15:58)
mamos kur Kaune perkat audinius? zinau bazej Mijola,dar pora uzuolaidu pardzius tenai,senukai ir uzuolaidu salonai bet ten kainos kosmines  doh.gif  Gal aks zinot geru vietu?

audrinetoj, bet daba ten niekas neužkliuvo doh.gif

o šiaip man labai patinka virš spintų pasaulio kur yra.. čia savanoriuose... ten beveik viskas užsakoma, bet nemažai galima užsakyt kiek tik nori.. nereikia 10m imt doh.gif

o senukuose tai daba visai gražių yra.. vakar apžiūrėjau kad neblogų užsivežę... bet aišku, įdomesnius geriau užsakinėt.... tik va reik rast kur normaliais kiekkias veža.. nes daug kur nuo 10m prasideda doh.gif
Atsakyti
o audrineta cia kurioj parapijoj? siaip man reikia visiskai lygios,kad is saves matytusi pries langa kokie siuliukai ir neatrodytu kaip paklode. Man ir reikia apie 10 metru tai tas kiekis manes negasdina,tik va ten kur radau nepatinka aptarnavimas doh.gif : konkreciai pasakyt kada atves man negali schmoll.gif doh.gif gal menuo o gal ir daugiau blink.gif ,prasau paskambint kai ka tiksliau suzinos-niekas neskambina doh.gif
reiks ryt uzeit i tavo nurodytas pardes g.gif o seniuose kuriose ziurejai?
Papildyta:
pagooglinau ir radau blush2.gif savanoriu 192-kurioj cia vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 18, 16:16)
o audrineta cia kurioj parapijoj? siaip man reikia visiskai lygios,kad is saves matytusi pries langa kokie siuliukai ir neatrodytu kaip paklode. Man ir reikia apie 10 metru tai tas kiekis manes negasdina,tik va ten kur radau nepatinka  aptarnavimas  doh.gif  : konkreciai pasakyt kada atves man negali  schmoll.gif  doh.gif  gal menuo o gal ir daugiau  blink.gif ,prasau paskambint kai ka tiksliau suzinos-niekas neskambina  doh.gif
reiks ryt uzeit i tavo nurodytas pardes  g.gif  o seniuose kuriose ziurejai?
Papildyta:
pagooglinau ir radau  blush2.gif  savanoriu 192-kurioj cia vietoj  g.gif

audrineta čia priešais juzę.. viduj ten tie geltoni kiemai.. natram aukkšte...
bet ten man iri nepatiko aptarnavimas kai viena boba dirba.. tai nieko nežino nieko nemoka doh.gif o va yra tokia storuliukė pardavėja tai šita super thumbup.gif

mijoloj su aptarnavimu tai ką aš žinau.. išvis durnių laivas cool.gif
dar sakau užeik ten virš spintų pasaulio mirksiukas.gif jei reik 10 m tai tikrai rasi manau.. nes ten tokie įdomesni audiniai ir kainos normalios rolleyes.gif
Atsakyti
As audiny isirinkau ne Mijoloj,o zaliam pasaze tik kitoj pusej nei Mijola tokia parduotuvyte,tik va su pardaveja nepasiseke doh.gif O audrineta jau zinau thumbup.gif -kazkada ir nuolaidu kortele ju turejau .
Nu ryt varysiu paziuret g.gif

o kur graziu metaliniu karnizu yra pirkt? maciau Dubingiuose,bet ten aisku kainos uzlankstytos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 18, 16:29)
o kur graziu metaliniu karnizu yra pirkt? maciau Dubingiuose,bet ten aisku kainos uzlankstytos  doh.gif

o buvai bazėj pirmam ar antram sandėly g.gif ten man viena pardė patinaka ir dar nauja atsidarius namų pasauly ar kaip ten vadinas.. 19 sandėly berods g.gif

o kas tau yra gražūs karnizai g.gif dubingiuose žinok irgi normaliom kainom yra.... prieš eidama ten dirbt galvojau kad ten tik turčiukam viskas.. bet mirksiukas.gif yra ir paprastiems mirtingiesiems iš ko ten pasirint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 18, 15:37)
o buvai bazėj pirmam ar antram sandėly  g.gif  ten man viena pardė patinaka ir dar nauja atsidarius namų pasauly ar kaip ten vadinas.. 19 sandėly berods  g.gif

o kas tau yra gražūs karnizai  g.gif  dubingiuose žinok irgi normaliom kainom yra.... prieš eidama ten dirbt galvojau kad ten tik turčiukam viskas.. bet  mirksiukas.gif  yra ir paprastiems mirtingiesiems iš ko ten pasirint  tongue.gif

o gal zinai kokios spalvos pasazuose tos pardes? g.gif

o Dubingiuose as maciau patinkanty karniza,bet pamaniau,kad kaina uzkelta,nes bent jau uzuolaidu samata pas juos ryskiai brangesne nei kiti paskaiciavo
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 18, 16:41)
o gal zinai kokios spalvos pasazuose tos pardes?  g.gif

o Dubingiuose as maciau patinkanty karniza,bet pamaniau,kad kaina uzkelta,nes bent jau uzuolaidu samata pas juos ryskiai brangesne nei kiti paskaiciavo

pirmas ir antras sandėliai tai tam senam... pačiam pirmam.. o 19 sandėlys tai už mėsos turgaus.. irgi senam... ten rytų ir vakarų rampos.. tik nžn kuri yra kuri lotuliukas.gif

nu jo.. dubingiuose darbų kainos astronominės doh.gif bet paziūrėk vien karnisus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planuoju svetainėje pakabinti užuolaidas, tai iškilo įvairių klausimų, pvz.: kiek sienos iš kraštų nuo lango uždengti užuolaidą, kad būtų gražiau, ar ji turi pasibaigti su lyg langu? g.gif
ir, kiek metrų užuolaidos reikia, jei langas 250 cm?
ačiū visoms kas atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 16, 14:20)
siaubas kokios jūs senamadiškos  blink.gif  doh.gif  jei jau juoda balta tai tik laidotuvėm  lotuliukas.gif  doh.gif  kažkada ir kalijos buvo laidotuvių gėlės, o daba kas antra nuotaka su jom  lotuliukas.gif

QUOTE(belisime @ 2007 04 16, 17:48)
Tai paskutinis klykksmas mados...

Jei jau mados klyksmas paskutinis ,tai jau turi but ir grazu doh.gif .As renkuosi kas man patinka ir kad jauku namuose butu , o nelakstau paskui mada doh.gif Cia tipo ..gali but negrazu ,bet svarbu madinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 18 balandžio 2007 - 18:07