man čia kaip gražu, norėčiau tokio varianto virtuvėj nes kambary langai per dideli, jaučiu nesižiūrėtų
grazios foto
sitokiu juodu "siuliniu uzuolaidu" yra Kauno Tomas Philipse,siandien maciau-kaina apie 35 lt
QUOTE(happy @ 2007 04 13, 13:21)
sitokiu juodu "siuliniu uzuolaidu" yra Kauno Tomas Philipse,siandien maciau-kaina apie 35 lt
ogo o jos tokios ir yra ilgos ir siauros, ane? kažin kaip karnizą reiktų pritaikyt
QUOTE(Brigi @ 2007 04 13, 13:25)
ogo o jos tokios ir yra ilgos ir siauros, ane? kažin kaip karnizą reiktų pritaikyt
ismatavimu nepasakysiu
as kol kas dabar mastau apie romanetes, isikraustem i nauja buta reikes kazkuo langus uzdengti... saules pas mus nera daug tai manau tiks romanetes, krios ir grazu ir pakelus galima laikyt...
QUOTE(Bozinda @ 2007 03 25, 21:09)
Sveikos.
Gal kas žino ar yra tokių roletų, kad būtų ale dieninės užuolaidos audinys, o kitą naktinės. Nu tipo dieną nuleidi dieninės, o vakare naktines.
Gal kas žino ar yra tokių roletų, kad būtų ale dieninės užuolaidos audinys, o kitą naktinės. Nu tipo dieną nuleidi dieninės, o vakare naktines.
šiaip tai aš šiandien peržiūrėjau per paiešką internete ir mačiau, kad yra siūloma DVIGUBAS roletas.Supratau, kad tuom principu ir padaryta.
QUOTE(agento @ 2007 03 29, 19:09)
O mes dėjomės LANGDENOS roletus,tai
QUOTE(Eveline @ 2007 03 31, 18:35)
Mums darė Langdena.
QUOTE(vivian07 @ 2007 04 04, 16:02)
nieko cia reklamisko nera ,paprasciausiai zinau keleta dexteros meistru,tai patikek zinau kaip jie ten dirba.
Būkit geros, pametėkit LANGDENOS ir GREDONO kontaktus.
Tikiuosi šios firmos aptarnauja Vilniečius?
QUOTE(Brigi @ 2007 04 13, 12:18)
man čia kaip gražu, norėčiau tokio varianto virtuvėj nes kambary langai per dideli, jaučiu nesižiūrėtų
na, man tiesą sakant, tos kur juodos- primena laidotuves... ...
QUOTE(happy @ 2007 04 13, 13:21)
Neisivaizduoju kur galima tokias det ..baisios jos man ..tikrai tik laidotuvem tinka
QUOTE(SANTA @ 2007 04 16, 14:58)
Neisivaizduoju kur galima tokias det ..baisios jos man ..tikrai tik laidotuvem tinka
siaubas kokios jūs senamadiškos jei jau juoda balta tai tik laidotuvėm kažkada ir kalijos buvo laidotuvių gėlės, o daba kas antra nuotaka su jom
man pvz žiauriai gražu gal tik visų bizdiluškių per daug....
QUOTE(SANTA @ 2007 04 16, 12:58)
Tai paskutinis klykksmas mados...Siaip jos namams nelabai,bet parduotuvese ,baruose gerai ziurisi....
O del spalvos,tai jau tikrai atsilikimas...daba kaip tik ir tamsios spalvos uzuolaidu labai populiaru....Nes statomi namai butai stikliniai...tai tamsios spalvossugeria saules pertekliu...Man grazu
QUOTE(belisime @ 2007 04 16, 18:48)
Tai paskutinis klykksmas mados...Siaip jos namams nelabai,bet parduotuvese ,baruose gerai ziurisi....
O del spalvos,tai jau tikrai atsilikimas...daba kaip tik ir tamsios spalvos uzuolaidu labai populiaru....Nes statomi namai butai stikliniai...tai tamsios spalvossugeria saules pertekliu...Man grazu
man irgi labai grazu tokios uzuolaidos.
Gal kam dare roletus Alandeko. Mes zadam is ju uzsisakineti. Ten gana graziu pavyzduku yra.