Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

[quote=Liusiperiukas,2007 02 15, 12:18]
Sveikutes!

As visa laik jus stebejau tik is sono... blush2.gif

Vakar buvo Valentino diena, kuria praleidau egzotiskai biggrin.gif Man dare gimdos nuotrauka (rezultatai - viskas gerai), o maniskiui pilna spermos tyrima. Va del sio tyrimo ir patekau i jusu skyreli. U pasake, kad rezultatai labai blogi. Daugiau nekomentavo, tik prase po menesio tyrima pakartoti.

Mūsų šeimoje panaši situacija- nesusilaukiame, nors tu ką. Mano tyrimai thumbup.gif (po kol kas). Reikia, kad vyras išsitirtų spermą. Ir ką? O gi - neina g.gif Ir kaskart vis kartoja :,,Aš nekaltas" schmoll.gif Bet aš jo ir nekaltinu unsure.gif Tai paskutinį kartą, kai kalbėjome ta tema, jis bash.gif :,,Nesidarysiu to tyrimo, nelauk, geriau pameginsiu kokiai pasalinei vaika suorganizuoti,- va tada bus aišku, kuris KALTAS". Tas žodis- tarsi virusas jo smegeninėje doh.gif blink.gif - na ir pasakysite, kad čia protingo žmogaus šnekta??????
Atsakyti
QUOTE(geguzedita @ 2007 02 15, 15:06)
Nesidarysiu to tyrimo, nelauk, geriau pameginsiu kokiai pasalinei vaika suorganizuoti,- va tada bus aišku, kuris KALTAS". Tas žodis- tarsi virusas jo smegeninėje  doh.gif  blink.gif - na ir pasakysite, kad čia protingo žmogaus šnekta??????

Man asmeniškai - čia idioto kalba. Nepykit, bet aš niekaip nesuprantu kaip jūs su tokiais vyrais iškenčiat. Aš jau seniai galvą būčiau suskaldžius blush2.gif
Atsakyti
[quote=geguzedita,2007 02 15, 17:06]
[quote=Liusiperiukas,2007 02 15, 12:18]
Sveikutes!

As visa laik jus stebejau tik is sono... blush2.gif

Vakar buvo Valentino diena, kuria praleidau egzotiskai biggrin.gif Man dare gimdos nuotrauka (rezultatai - viskas gerai), o maniskiui pilna spermos tyrima. Va del sio tyrimo ir patekau i jusu skyreli. U pasake, kad rezultatai labai blogi. Daugiau nekomentavo, tik prase po menesio tyrima pakartoti.

Mūsų šeimoje panaši situacija- nesusilaukiame, nors tu ką. Mano tyrimai thumbup.gif (po kol kas). Reikia, kad vyras išsitirtų spermą. Ir ką? O gi - neina g.gif Ir kaskart vis kartoja :,,Aš nekaltas" schmoll.gif Bet aš jo ir nekaltinu unsure.gif Tai paskutinį kartą, kai kalbėjome ta tema, jis bash.gif :,,Nesidarysiu to tyrimo, nelauk, geriau pameginsiu kokiai pasalinei vaika suorganizuoti,- va tada bus aišku, kuris KALTAS". Tas žodis- tarsi virusas jo smegeninėje doh.gif blink.gif - na ir pasakysite, kad čia protingo žmogaus šnekta??????
[/quote]

o as jam uz tokias snekas pasakyciau kad pati susiorganizuosiu vaika is sono
tikrai neikalbineciau
nu kas per bukumas tu diedu
nu tikrai siutas sujame
ne uz save uz jus...
Atsakyti

Siubas, na pašnekėtų jis man taip... gal čia tik durnos šnekos, bet mane tokios šnekos labai užgautų, ir aš taip pat pasakyčiau, kad pabadysiu su kitu vyru vaika pasidaryti. Apskritai absurdas kažkos.....

Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2007 02 15, 12:18)
Viskas baigesi tragedija. Mano vyro savimeile buvo taip pazeista, kad nusprende mane palikti... Bet as nekreipiau demesio. Matyt sunku susitaikyt, kad jis ne Superman. Bet dabar nieko nenori girdeti nei apie VK, nei apie tyrimus, nei apie gydyma ir pan.

Aš tokiam vyrui tik padėčiau sukrauti mantą, sakyčiau ir varyk kur nori. lotuliukas.gif
Tikrai nieko neįkalbinėčiau gydytis.
Atsakyti
QUOTE(geguzedita @ 2007 02 15, 15:06)
Mūsų šeimoje panaši situacija- nesusilaukiame, nors tu ką. Mano tyrimai  thumbup.gif (po kol kas). Reikia, kad vyras išsitirtų  spermą. Ir ką? O gi - neina  g.gif  Ir kaskart vis kartoja :,,Aš nekaltas" schmoll.gif Bet aš jo ir nekaltinu  unsure.gif  Tai paskutinį kartą, kai kalbėjome ta tema, jis  bash.gif :,,Nesidarysiu to tyrimo, nelauk, geriau pameginsiu kokiai pasalinei vaika suorganizuoti,- va tada bus aišku, kuris KALTAS". Tas žodis- tarsi virusas jo smegeninėje  doh.gif  blink.gif - na ir pasakysite, kad čia protingo žmogaus šnekta??????

Mano tai nepasiūlė pabandyt ant svetimos, sakė gerai ir be vaikų, kad tik neit. Bet man visvien užteko jėgų išvaryt. Dabar kaupiu jėgas oficialiai skirtis.
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 02 15, 15:10)
Man asmeniškai - čia idioto kalba. Nepykit, bet aš niekaip nesuprantu kaip jūs su tokiais vyrais iškenčiat. Aš jau seniai galvą būčiau suskaldžius  blush2.gif

drinks_cheers.gif garantuoju tą pačią dieną jo mantą kaip sako Veronika surinkus nuleisčiau per balkoną. ir tegu organizuoja tuos vaikus kad ir su visom iš eilės doh.gif nesuprantu, ar jam reikia vaiko nuo mylimos moters ar nuo bet ko? bile tik sėt savo supuvusią sėklą? blink.gif
MB šįryt pats vienas varė savo turto priduot, o mane paliko toliau saldžiai miegot wub.gif
Atsakyti
Oi mergaites, cia i tas kreipiuosi, kurios kencia nuo idiotu, nesupratingu vyru! Gal tai Jums pirmasis siunciamas dievo isbandymas, o jus jo nesugebat islaikyti. Manau kad tokiose situacijose ir yra svarbiausia paremti vienas kita, supratingumas, meile ir uzuojauta, tai zmones suartina, nors zinoma, tai nera lengva. Mano busimas vyras neturi nei vieno grikiuko, gal tai genetika, mes ta zinome, bet balandzio menesi planuojame vestuves. Esame laimingi, kai esame kartu! Negi, as galeciau, jam pasakyti, sorry, bet as taip negaliu, man taves nereikia? verysad.gif
Atsakyti
Man tas zodis kalta ar kaltas labai keistai skamba tokioj situacijoj. Jeigu as turiu sveikatos problemu tai ar esu as kalta? Arba atvirksciai. Man is vis keistai skamba is zmoniu lupu, jie neturi vaiku del jos kaltes. Nu sakes mad.gif mad.gif As is vis nezinau kaip sureaguociau jeigu man kas tokius zodzius pasakytu. Tikiuosi maniskis visoms proceduroms bus pasiruoses vardan leliuko, o jei ne, mums tikrai bus ne pakeliui
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif

Pirmiausia noriu pasveikinti su praejusia Meiles diena ir artejancioms kitoms sventem.
Daznai skaitineju jusu skyrely, nes mes taip niekaip negalim sulaukti mazylio jau ilga laika. Ejome tyrimus, pas mane viskas gerai, tik gimos nuotraukos dar nedariau, bet sake daktarai nera dar reikalo, nes pasirodo problemos ne pas mane, o pas vyra. Pries daugiau kaip pusmety buvo itarta varikocele, todel ja isioperavome, atrode kad to ir truko kad pagerintu spermos kokybe ir galetume dziaugtis ir laukti. Deja,laukem laukem to stebuklo, taip ir neateina nuo vasaros verysad.gif . Sugalvojom kad vel reikia kazka daryti. Nuejo vyras isityrti sperma, ir deja dar blogesne negu buvo, reiskias operacija nepadejo verysad.gif . Ir kuo toliau ir tuo blogyn. Daktaras liepe pasidaryti hormonu tyrimus. Irkagi, nieko gero, testerono lygis zemas, nelabai supratau kas tai? ka daryti? gal kuri buvot susidurusi su sia problema? ar imanoma isgydyti ar jau nebe? israse daktaras vaistus, pakelti ta hormonu, bet as veiksminga, tuo paciu vartoja Tribestana. Jus neisivazduojat kiek nervu ir asaru pralieta del sito, esam tokioje neviltyje. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2007 02 15, 21:27)
Sveikutes mergytes  4u.gif
Pirmiausia noriu pasveikinti su praejusia Meiles diena ir artejancioms kitoms sventem.
Daznai skaitineju jusu skyrely, nes mes taip niekaip negalim sulaukti mazylio jau ilga laika. Ejome tyrimus, pas mane viskas gerai, tik gimos nuotraukos dar nedariau, bet sake daktarai nera dar reikalo, nes pasirodo problemos ne pas mane, o pas vyra. Pries daugiau kaip pusmety buvo itarta varikocele, todel ja isioperavome, atrode kad to ir truko kad pagerintu spermos kokybe ir galetume dziaugtis ir laukti. Deja,laukem laukem to stebuklo, taip ir neateina nuo vasaros  verysad.gif . Sugalvojom kad vel reikia kazka daryti. Nuejo vyras isityrti sperma, ir deja dar blogesne negu buvo, reiskias operacija nepadejo verysad.gif . Ir kuo toliau ir tuo blogyn. Daktaras liepe pasidaryti hormonu tyrimus. Irkagi, nieko gero, testerono lygis zemas, nelabai supratau kas tai? ka daryti? gal kuri buvot susidurusi su sia problema? ar imanoma isgydyti ar jau nebe? israse daktaras vaistus, pakelti ta hormonu, bet as veiksminga, tuo paciu vartoja Tribestana. Jus neisivazduojat kiek nervu ir asaru pralieta del sito, esam tokioje neviltyje. verysad.gif

Keista, kad tau nedarė gimdos nuotraukos, o gal kas su kiaušintakiais tfu, tfu, tfu. Mano gyd. nors ir vyro grikiai buvo prasti, primygtinai liepė pasidaryt nuotrauką. O kokie vaistai pakelt hormonus? Gal Tamoxifen? O kiek laiko vartojat?

Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 15, 19:26)
Oi mergaites, cia i tas kreipiuosi, kurios kencia nuo idiotu, nesupratingu vyru! Gal tai Jums pirmasis siunciamas dievo isbandymas, o jus jo nesugebat islaikyti. Manau kad tokiose situacijose ir yra svarbiausia paremti vienas kita, supratingumas, meile ir uzuojauta, tai zmones suartina, nors zinoma, tai nera lengva. Mano busimas vyras neturi nei vieno grikiuko, gal tai genetika, mes ta zinome, bet balandzio menesi planuojame vestuves. Esame laimingi, kai esame kartu! Negi, as galeciau, jam pasakyti, sorry, bet as taip negaliu, man taves nereikia? verysad.gif

Bet čia ne tame esmė, aš garantuoju, kad jei ir žinočiau, kad pas maniškį nė vieno spermatozoido nėra, tikrai nepalikčiau ir nė nesvarstyčiau. Bet kaip dėl tavęs negali pasidaryt to š... tyrimo, tai sorry doh.gif
Atsakyti