Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Veronika @ 2007 02 11, 15:31)
Tai aš vakar tą tyrimą padariau pasišviesdama su staline lempa.Nu kad pakankamai balta MB sperma. blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif first.gif įsivaizduoju, šįvakar pusė forumo užsiims moksliniais tyrimais biggrin.gif

QUOTE(Ūlla @ 2007 02 11, 17:58)
Veronika, o kam ta stalinė lempa, reikėjo prieš saulę  spoksoti  lotuliukas.gif Dar mikroskopą pasiimti  lotuliukas.gif

nieko tu nesupranti, Frau Ūlla... huh.gif veiksmas vyko naktį tongue.gif
Papildyta:
Beje, techninis klausimas Veronikai, o kaip tu surinkai tiriamąją medžiagą? bigsmile.gif tiesiai į mėgintuvėlį? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 11 vasario 2007 - 19:11
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 11, 19:10)

nieko tu nesupranti, Frau Ūlla...  huh.gif  veiksmas vyko naktį  tongue.gif
Papildyta:
B

Matai, Frau Fliquiti, aš naktį schlafinu, t.y. miegu lotuliukas.gif Jau nebeatsimenu, kada sex darėm naktį blush2.gif Geriau dieną lotuliukas.gif
Ale rimtai, kaip tą spermą surinkai ,Veronika lotuliukas.gif Man tai būtų gaila rinkti ir vėjais paleisti, kiekvieną lašelį užsispaudus laikyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 02 11, 19:56)
1. Matai, Frau Fliquiti, aš naktį schlafinu, t.y. miegu  lotuliukas.gif Jau nebeatsimenu, kada sex darėm naktį  blush2.gif Geriau dieną  lotuliukas.gif
2. Ale rimtai, kaip tą spermą surinkai ,Veronika  lotuliukas.gif Man tai būtų gaila rinkti ir vėjais paleisti, kiekvieną lašelį užsispaudus laikyčiau  lotuliukas.gif

1. Tai va Frau Ū, (skamba kaip a-uuuuu lotuliukas.gif ) prašom nemaišyt schlafinimosi ir erholinimosi schmoll.gif
2. drinks_cheers.gif ale matai, mes tai spaudikės, o ana mokslo labui matyt paaukojo visą davinį bigsmile.gif
Atsakyti
Ūlla ir Fliquiti, kaip aš surinkau tiriamą medžiagą, tai čia mano paslaptis. topsecret.gif liezuvis.gif Sukit galveles pačios. ax.gif

P.S. Tyrimas buvo atliktas naktį, užtai prireikė stalinės lempos. hihihi.gif
Atsakyti
Nu duodat mergos lotuliukas.gif
Deja, bet spermos spalva gali kisti visai nepriklausomai nuo jos kokybės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 02 11, 20:45)
Deja, bet spermos spalva gali kisti visai nepriklausomai nuo jos kokybės tongue.gif

perskaičiau tą sakinį ir kai ką prisiminiau... patikrinau... akurat doh.gif pasižiūrėkit VK darytas spermogramas, ten spalvos norma parašyta gelsvai pilka g.gif (ale neparašyta, kas nenorma lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 11, 20:04)
1. Tai va Frau Ū, (skamba kaip a-uuuuu  lotuliukas.gif ) prašom nemaišyt schlafinimosi ir erholinimosi  schmoll.gif

Nu gerai jau gerai, naktį aš erholinuosi, ne schlafinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!

As visa laik jus stebejau tik is sono... blush2.gif

Vakar buvo Valentino diena, kuria praleidau egzotiskai biggrin.gif Man dare gimdos nuotrauka (rezultatai - viskas gerai), o maniskiui pilna spermos tyrima. Va del sio tyrimo ir patekau i jusu skyreli. U pasake, kad rezultatai labai blogi. Daugiau nekomentavo, tik prase po menesio tyrima pakartoti.

Viskas baigesi tragedija. Mano vyro savimeile buvo taip pazeista, kad nusprende mane palikti... Bet as nekreipiau demesio. Matyt sunku susitaikyt, kad jis ne Superman. Bet dabar nieko nenori girdeti nei apie VK, nei apie tyrimus, nei apie gydyma ir pan.

Kaip ikalbeti vyra gydytis ir dometis savo sveikata? A? verysad.gif
Atsakyti
o dievuleliau.... bandyk graziuoju kazkaip su juo sneketis, kad reikia eiti gydytis ir viskas bus gerai... gal pas ji kokia varokocele, kuria pagydzius sperma pagereja, gal dar kazkas, ka reikai sunormalizuoti.
Gal nera ten jokios tragedijos... nereikia jam taip karstai reaguoti....
juk visose situacijose galima rasti iseiti, nuramink ji, jam stresas ko gero nemazas, reikai apsiprasti jam dar su ta mintimi, kad turi beda...
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2007 02 15, 11:18)

Žinai, aš tau patarčiau dar vieną dalyką. Daugelis vyrų sugretina spermos kokybę su vyriškumu ir impotencija. O tai visiškai nesusiję. TU ir pati rašai, matyt jam labai sunku susitaikyti kad jis nėra 'superman', gal čia tik šiaip ne taip išsireiškei, bet paaiškink jam kad tai nesusiję, kad bloga spermos kokybė tai dar nereiškia blogas seksas ar bloga potencija. Beje tai reikia jiems sakyti dažnai, kad jie to nepamirštų.
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2007 02 15, 12:18)
Sveikutes!

As visa laik jus stebejau tik is sono...  blush2.gif

Vakar buvo Valentino diena, kuria praleidau egzotiskai  biggrin.gif  Man dare gimdos nuotrauka (rezultatai - viskas gerai), o maniskiui pilna spermos tyrima. Va del sio tyrimo ir patekau i jusu skyreli. U pasake, kad rezultatai labai blogi. Daugiau nekomentavo, tik prase po menesio tyrima pakartoti.

Viskas baigesi tragedija. Mano vyro savimeile buvo taip pazeista, kad nusprende mane palikti... Bet as nekreipiau demesio. Matyt sunku susitaikyt, kad jis ne Superman. Bet dabar nieko nenori girdeti nei apie VK, nei apie tyrimus, nei apie gydyma ir pan.

Kaip suprantu jus apie bloga sperma suzinojot vakar?
Manau reikia laiko susitaikymui su ta mintim.. pergalvos, su tavo pagalba supras kad ne sexe esme.. ir tada galesit toliau zengti leliuko link... 4u.gif
Atsakyti
Nesinervuok tik. Jis tikrai pergalvos ir pakeis savo nuomonę. Man buvo panašiai : pradėjome tirtis ir mano vyras buvo labai prieš. Dabar jis supranta, kad problema jame, jis pergyvena, bet nepasiduoda. Ir rankų nenuleidžia. Tačiau šis suvokimas jam ne iš karto atėjo.

Ir siaip tai rado jam kažkokią lėtinę infekciją, tik pavadinimo jis nepamena.
Ir minejo kad reikes daryti kažkokią operacija, bet ne varikocelės. Įdomu kaip ji vadinas, ten jam šalins nereikalingą odą. Gal jūs žinote?
Papildyta:
Labai ačiū už patarimus smile.gif
Atsakyti