Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

remdamasi ne medicininem ziniom (nes tokiu neturiu), o asmenine patirtimi pasakysiu kai pas mus per paskutine procedura buvo labai daug leukocitu tai ir sperma buvo ne tik kad nejudri bet ir labai mazai spermatozoidu. dabar kai leukocitu nera spermogramoje, spermos daugiau, bet judrumo vel ne tiek daug, kodel judrumas nepagerejo cia jau gali buti ir kitos priezastys, pvz. testosteronas...gal...

QUOTE(agnieshska @ 2007 02 08, 13:40)

Liūdna kad dėl tokių bėdų negalime šį mėnesį darytis spermogramos nes jei yra uždegimas tai tyrimai bus blogi del leukocitų. Ar ne? Gal kas žinote ar įtakoja?

Atsakyti
Ačiū mergaitės už greitą atsakymą.
Tai sakau matyt reiks palaukt. Pirmadieni vyras gaus tyrimo rezultatus dėl bėrimo ir tada žiūrėsim.
Taip baisu laukti: mes jau buvom suplanavę, kad einam greitai padarom spermogramą ir viską žinom ar gerai ar blogai?
O dabar reiks laukti. Tas laukimas varo iš proto.
Žinom, kad atsakymai nebus geri turiu omenyje spermogramą, bet gali būti ir katastrofiški. Siaubas scare.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshska @ 2007 02 08, 12:40)
Dar liūdniau , kad man pastoviai sutrikusi mikroflora. Vis atsiranda tų gardnerelų. Nežinia kaip jų išvengti. Tai dabar ir vyrui kažkas nutiko.

Reikia keisti makšties pH, nes gardnerelos uždegimo nesukelia, jos ten apsigyvena kaip indikatorius, kad pakitusi makšties pH. Bandyk apsiplauti kad ir kefyru.
Atsakyti
negaliu nepasidalint paskutinem isvadom, kurios atsirado su Fliquiti benagrinejant ka su tais vyrais daryti biggrin.gif mestelsiu tiesiog reziume musu viso ilgo pokalbio apie nepaaishkinamas oligoastenospermijos priezhastis, ar jos buvo visa gyvenima, ar staiga atsirado, apie ju mistinius ju gydymo budus ir pan biggrin.gif

Fliquiti sako:
... spermos tyrimai turetu but privalomi visiems bernams kasmet nuo mokyklos laiku, kartu su kitais privalomais sveikatos tyrimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif bent butu aisku, kas kaip ax.gif

ai, vis tiek mes nugalesim cool.gif kada nors... mirksiukas.gif

euromergele atsako:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif .........negaliuuuuuuuuuuuuuuu lotuliukas.gif apsimyyyyshiuuuuuu.... lotuliukas.gif

pritariu 100 procentu biggrin.gif ir visdelto...apsimyshiuuuuuuuuuuu lotuliukas.gif

nugalesim..kitaip ir but negali, as tai zinau kad truks plys bet sita sperma mane apvaisins biggrin.gif

Atsakyti
Nu jo, įsivaizduoju pvz. mokykloj, visuotinis patikrinimas bernų, visi klasės bernai eina pas sesutę į kabinetą, gauna sterilius indelius ir darbuojas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 10, 23:28)
Nu jo, įsivaizduoju pvz. mokykloj, visuotinis patikrinimas bernų, visi klasės bernai eina pas sesutę į kabinetą, gauna sterilius indelius ir darbuojas lotuliukas.gif

thumbup.gif kaip tik tai ir turėjau omeny lotuliukas.gif nesakyk, kad bloga mintis ax.gif tada nebūtų prietrankų, kurie išsidirbinėja ir atsisako tirti spermą, kaip neminėsiu vardais kieno briedis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 10, 23:31)
thumbup.gif  kaip tik tai ir turėjau omeny  lotuliukas.gif  nesakyk, kad bloga mintis  ax.gif  tada nebūtų prietrankų, kurie išsidirbinėja ir atsisako tirti spermą, kaip neminėsiu vardais kieno briedis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif bet, kad nebūtų kaip man su dantiste I klasėj. Kaip atėjo mano eilė pagal abėcėlę pas dantistę mokykloj, tai pabėgau namo, visa klasė vijos ir bandė tempti, bet visvien pabėgau blush-anim-cl.gif Parėjau namie nieko nėra, sėdžiu ir bliaunu ant visos laiptinės, grįžta tėvas su milicijos uniforma iš darbo, išsiaiškinęs kas atsitiko mane už pakarpos ir pas dantistę blink.gif Ale sukandžiojau ją gerokai ir tėvą, tai liepė mane atvest po mėnesio, kaip sugersiu kursą raminančių arbatų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 10, 23:35)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  bet, kad nebūtų kaip man su dantiste I klasėj. Kaip atėjo mano eilė pagal abėcėlę pas dantistę mokykloj, tai pabėgau namo, visa klasė vijos ir bandė tempti, bet visvien pabėgau blush-anim-cl.gif Parėjau namie nieko nėra, sėdžiu ir bliaunu ant visos laiptinės, grįžta tėvas su milicijos uniforma iš darbo, išsiaiškinęs kas atsitiko mane už pakarpos ir pas dantistę  blink.gif Ale sukandžiojau ją gerokai ir tėvą, tai liepė mane atvest po mėnesio, kaip sugersiu kursą raminančių arbatų  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi jiems atrakcija būtų, įsivaizduoji, nuvaro pas sesutę, ten erotinių žurnalų padėta........ bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu tikrai...kodel gi negali buti tai priskirta prie "bendros sveikatos bukles" lotuliukas.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 11, 00:26)
... spermos tyrimai turetu but privalomi visiems bernams kasmet nuo mokyklos laiku, kartu su kitais privalomais sveikatos tyrimais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bent butu aisku, kas kaip  ax.gif

Reiktų pasiūlyt SAM  lotuliukas.gif

Atsakyti
Fliquiti, o ten kur itališkai rašo apie Speman, tai perskaičiau, kad galima atlikti tokį spermos tyrimą fai da te. biggrin.gif Tipo, kuo baltesnė sperma, tuo geresnė.Vizualiai galima tai nustatyti.Tai aš vakar tą tyrimą padariau pasišviesdama su staline lempa.Nu kad pakankamai balta MB sperma. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 11, 16:31)
Fliquiti, o ten kur itališkai rašo apie Speman, tai perskaičiau, kad galima atlikti tokį spermos tyrimą fai da te. biggrin.gif Tipo, kuo baltesnė sperma, tuo geresnė.Vizualiai galima tai nustatyti.Tai aš vakar tą tyrimą padariau pasišviesdama su staline lempa.Nu kad pakankamai balta MB sperma. blush2.gif

Oi prajuokinai, Veronika, smile.gif smile.gif smile.gif super !!!! Tu nuostabi loborantė smile.gif)
Atsakyti
Veronika, o kam ta stalinė lempa, reikėjo prieš saulę spoksoti lotuliukas.gif Dar mikroskopą pasiimti lotuliukas.gif
Atsakyti