Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Aida @ 2007 04 13, 11:47)
Na gal buna tu stebuklu, bet turbut ne su tieeek maziau lotuliukas.gif

Nenusimink, žinau, kad nepaguosiu, bet mes teturime 1 mln/1 mil. verysad.gif
Atsakyti
man dabar toks klausimas iskilo...vyras sloguoja, kosti, bet nekarsciuoja...ar galima daryt spermograma g.gif ar palaukt ir kiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerduka @ 2007 04 14, 19:38)
man dabar toks klausimas iskilo...vyras sloguoja, kosti, bet nekarsciuoja...ar galima daryt spermograma  g.gif ar palaukt ir kiek?  g.gif

Nu jei nekarščiuoja, tai galima daryti, bet aš tai patarčiau palaukti,nes aik žinok koks jam ten virusiukas. Pakui leukocitai gali rodyta pakitimus
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif mergytes noriu paklaust o pasidaryt spermograma reikia siuntimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2007 04 14, 20:17)
Sveikutes  4u.gif mergytes noriu paklaust o pasidaryt spermograma reikia siuntimo  blush2.gif

Ne, net registruotis nereikia, tik paskambink i klinika ir pasiklausk, ar tuo metu laboratorija jau dirbs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 04 14, 20:39)
Ne, net registruotis nereikia, tik paskambink i klinika ir pasiklausk, ar tuo metu laboratorija jau dirbs smile.gif

aciuks.gif didelis aciu 4u.gif dabar tik belieka vyra prisnekint o man tai sekas sunkiai, jis tai negali tai bijo doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(vengana @ 2007 04 14, 22:47)
aciuks.gif didelis aciu  4u.gif  dabar tik belieka vyra prisnekint o man tai sekas sunkiai, jis tai negali tai bijo  doh.gif

Mano pradžioj irgi labai bijojo, bet kai pasikalbėjom, jog tai labai svarbu norint sulaukti vaikučių, tai susimąstė ir nuėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2007 04 14, 20:47)
aciuks.gif didelis aciu  4u.gif  dabar tik belieka vyra prisnekint o man tai sekas sunkiai, jis tai negali tai bijo  doh.gif

Nusipirk vaistinej "sterilu indeli" (geriau toki didesni, su platesniu kaklu smile.gif ) ir vezkit is namu. T.y. pati isidek indeli siltai (tarp krutu, jei turi arba uz kelnaiciu) - ir per 30 min. turi atsirasti klinikoje.
Kokio velnio tiems diedams stresa ivarineti ir i visokias nevaisingumo klinikas siuntineti. Tegul namie padaro, o mes jau prie visko pripratusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas @ 2007 04 14, 21:30)
biggrin.gif
Mano pradžioj irgi labai bijojo, bet kai pasikalbėjom, jog tai labai svarbu norint sulaukti vaikučių, tai susimąstė ir nuėjo biggrin.gif

QUOTE(Chiara @ 2007 04 14, 21:41)
Nusipirk vaistinej "sterilu indeli" (geriau toki didesni, su platesniu kaklu smile.gif ) ir vezkit is namu. T.y. pati isidek indeli siltai (tarp krutu, jei turi arba uz kelnaiciu) - ir per 30 min. turi atsirasti klinikoje.
Kokio velnio tiems diedams stresa ivarineti ir i visokias nevaisingumo klinikas siuntineti. Tegul namie padaro, o mes jau prie visko pripratusios smile.gif

dekui uz patarimus 4u.gif itariu kad taip ir teks daryt pirkt indeli ir nest paciai ax.gif
na bet manau ir jie galetu biskuti streso patirt kodel viskas mums atitenka g.gif leliaus tai nori kaip ir mes o kad reikalai pajudetu i prieki tai slepias kaip bailiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2007 04 14, 22:16)
dekui uz patarimus  4u.gif  itariu kad taip ir teks daryt pirkt indeli ir nest paciai  ax.gif
na bet manau ir jie galetu biskuti streso patirt kodel viskas mums atitenka  g.gif  leliaus tai nori kaip ir mes o kad reikalai pajudetu i prieki tai slepias kaip bailiai  lotuliukas.gif

Tu jam pasakyk, kad visos, kurios kreipiasi i vaisingumo klinikas, atnesa ta tyrima jau i antra vizita. Be jo nera ko ten daug tirti ir moters. Ir bet kokiu atveju reiks ji pasidaryti.
Ai, sunkus pirmas kartas smile.gif Tik ziurekit - teisingai padarytik. Jokio nebaigto, jokio O ir pan. Tik nuplauta rankele smile.gif - ir i indeli. Izsuk, uzsikisk siltai, i masina - ir i klinika. Ir - jokio streso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 04 15, 11:45)
Tu jam pasakyk, kad visos, kurios kreipiasi i vaisingumo klinikas, atnesa ta tyrima jau i antra vizita. Be jo nera ko ten daug tirti ir moters. Ir bet kokiu atveju reiks ji pasidaryti.
Ai, sunkus pirmas kartas smile.gif Tik ziurekit - teisingai padarytik. Jokio nebaigto, jokio O ir pan. Tik nuplauta rankele smile.gif - ir i indeli. Izsuk, uzsikisk siltai, i masina - ir i klinika. Ir - jokio streso smile.gif

O būtinai reikia per 30min. nuvežti?
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 15, 10:02)
O būtinai reikia per 30min. nuvežti?

Tai jo... Kitaip gal jokio rezultato nebebus smile.gif
Atsakyti