[quote=qqte,2007 04 13, 10:20]
o tas sveikas gyvenimo budas tai cia koks?
nerukyt negert nesipirtint?
[/quote
na taip cia tie kertiniai tik va nezinau ar tikrai padeda pabandysim, bus matyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 13, 12:27)
nu o kas gi tas sveikas gyvenimo būdas? jeigu pusę gyvenimo prasėdėjai pirty su cigarete dantyse ir vodka rankoje, tai mėnuo ar du sveiko gyvenimo būdo tikriausiai nelabai ką pakeis
va va
man tas irgi idomu...jei maniskis nei geria nei ruko nei i pirti nei karsta vonia nelenda
nei seip stresina tai ka jau ten sveikiau begyvensi
beje kazkur skaiciau baisu straipsni kad aluje yra kazkokiu medziagu (ne alkoholio) kurios kenkia vyru turtui...kazi kiek ten teisybes
QUOTE(blndz @ 2007 04 13, 10:27)
nu o kas gi tas sveikas gyvenimo būdas? jeigu pusę gyvenimo prasėdėjai pirty su cigarete dantyse ir vodka rankoje, tai mėnuo ar du sveiko gyvenimo būdo tikriausiai nelabai ką pakeis
Prajuokinai Na tie, kurie sedi apsikabine buteli su cigarele dantyse dazniausiai pasitaiko kaip tik labai vislus
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 04 13, 10:32)
va va
man tas irgi idomu...jei maniskis nei geria nei ruko nei i pirti nei karsta vonia nelenda
O maniskis ruko , todel turime kur stengtis
vienareiksmiskai atsakyti sunku, vistik spermograma susideda ne tik is milijonu(tarkim pvz. pas mus buvo 29mln/ml..bet kas gi is to...jeigu D absoliuciai niekam netinkamu buvo 19 mln/ml... ), o ir kiekvieno rodiklio atskirai ir be abejones visu shiu rodikliu derinio, is kurio ir galima daryti isvadas ir dalinti patarimus .
naturaliam apvaisinimui - pagal normas! (kurios nebutinai yra taisykle) - minimum reiketu 20 mln/ml. jeigu yra maziau, o prie to dar ir kiti dalykai, kaip pvz judrumas - siuloma IUI. Jeigu zenkliai maziau...tarkim 5 mln/ml...siuloma IVF, prie IVF prieinama ir su didesniais rodikliais, jeigu nepadeda nei naturaliai, nei IUI ir t.t. ir t.p. tarp kuriu yra ir dar visokiu niuansu Zodziu..vienos taisykles nera, reikia viska bandyti ir kazuriam etape linkime kad bandymai sustotu
naturaliam apvaisinimui - pagal normas! (kurios nebutinai yra taisykle) - minimum reiketu 20 mln/ml. jeigu yra maziau, o prie to dar ir kiti dalykai, kaip pvz judrumas - siuloma IUI. Jeigu zenkliai maziau...tarkim 5 mln/ml...siuloma IVF, prie IVF prieinama ir su didesniais rodikliais, jeigu nepadeda nei naturaliai, nei IUI ir t.t. ir t.p. tarp kuriu yra ir dar visokiu niuansu Zodziu..vienos taisykles nera, reikia viska bandyti ir kazuriam etape linkime kad bandymai sustotu
QUOTE(Aida @ 2007 04 13, 10:31)
Na jeigu gyvybingu reikia 20 mln, o yra 6, tai situacija turbut nelabai kokia?
QUOTE(euromergele @ 2007 04 13, 10:53)
Zodziu..vienos taisykles nera, reikia viska bandyti ir kazuriam etape linkime kad bandymai sustotu
dekui bandysim ir tikesimes:ax:
sako, kai labai nori, norai pildosi
QUOTE(blndz @ 2007 04 13, 11:27)
blndz, oi kaip prajuokinai
manishkis irgi nerealus pirtininkas, puse dienos ten megdavo sedeti
gerai, kad tik neruko
Blogam šokėjui ir kiaušiniai trukdo
Jeigu Sperma gera, tai nei alus, nei pirtis netrukdo...
Aš savo daktarės paklausiau, tai per kiek tie spermiukai po pirties atsistato (galvoju gal netinkamu metu spermograma padaryta), ji nusijuokė ir sako labai greitai (per tris dienas ). Taigi čia natūralus gyvenimas.
o gal jau vien gyventi - tai jau yra kenksmas spermiukams
Nors romėnų tauta ir išnyko, nes labai pirtis jau mėgo....
Aš savo daktarės paklausiau, tai per kiek tie spermiukai po pirties atsistato (galvoju gal netinkamu metu spermograma padaryta), ji nusijuokė ir sako labai greitai (per tris dienas ). Taigi čia natūralus gyvenimas.
QUOTE(PETI @ 2007 04 13, 16:33)
as tai itariu kad ne del pirciu isnyko o todel kad vyrAi labia vieni kitus mego
QUOTE(PETI @ 2007 04 13, 15:33)
Suomiai i sauna eina labai daznai, saltuoju metu vos ne kasdien ir nenyksta dar, kaip tik daug seimu po 2, 3 ar daugiau vaiku augina.
QUOTE(PETI @ 2007 04 13, 14:33)
Sutinku ir turiu daaaaug pavyzdziu kad taip ir yra
Ale skestantis ir uz siaudo griebiasi , o gal vat ims ir pades tas sveikuoliskas gyvenimas
QUOTE(PETI @ 2007 04 13, 14:33)
aš čia ne į temą, ale argi jie išnyko? o kas tada dabartiniai italai? gyvena ten pat, kalba ta pačia kalba, turi tą pačią savo res publica... tik teritorija padidėjo o ir pirtys pas juos buvo ne pirtys, o vonios verčiant pažodžiui... tipo baseinai ir masažai bet kas tiesa tai tiesa - kas ketvirtas italas nevaisingas (čia kažkokiam žurnale kadaise skaičiau tokią neva statistiką )
Aga, nemušk už offtopicą
QUOTE(PETI @ 2007 04 13, 08:13)
Juze didelės sėkmės Tau Būk optimistė
Nežinau ar čia būti realiste ar optimiste. Taip, ta dalis, kurią parodžiau - tikrai džiugina širdį, bet aš Tau nerodžiau kitos dalies....gal ir nerodysiu...nereikia
Kiekvienam pasiseka individualiai, tikėk - i Tau pasiseks
Nežinau ar čia būti realiste ar optimiste. Taip, ta dalis, kurią parodžiau - tikrai džiugina širdį, bet aš Tau nerodžiau kitos dalies....gal ir nerodysiu...nereikia
Kiekvienam pasiseka individualiai, tikėk - i Tau pasiseks
Aciukas peti.Busiu kuo tik nori kad tik pasisektu
O del kitos dalies jei ten nieko gero,kol kas gal tikrai geriau nerodyk.
Kai jau vel priartesiu prie IVF skaiciuku,galesi bet ka rodyt