Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Puk @ 2007 04 12, 10:37)
Gyvenu nedidmiestyje, tai pas mus visko yra lotuliukas.gif
Ir man minėjo, kad nėra tiekime, bet dar radau vaistinėje užsilikusių ax.gif

Jei ne paslaptis, kur ta vaistinė? nes Kaune sakė, kad neberasiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 04 12, 11:52)
Jei ne paslaptis, kur ta vaistinė? nes Kaune sakė, kad neberasiu doh.gif

Tai buvo privati vaistinėlė, kai pirkau minėjo, kad paskutiniai. Nueisiu pažiūrinėti, gal dar rasiu, nes maniškis jau baigia išgerti ax.gif
Atsakyti
Mergaites, ar gali vyras penktadieni darytis spermos tyrima, jei paskutini kart mylejomes antradieni? gal bus per trumpas susilaikymas? g.gif
Atsakyti
Gali, zinoma...rekomenduojamas susilaikymas 3-4 dienos smile.gif 4u.gif Sekmes ir geru naujienu 4u.gif

QUOTE(Meija @ 2007 04 12, 12:57)
Mergaites, ar gali vyras penktadieni darytis spermos tyrima, jei paskutini kart mylejomes antradieni? gal bus per trumpas susilaikymas?  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 12 balandžio 2007 - 12:17
Sveikos mergytes.As cia dar naujokele tad nepykit uz kvailus ar gal ne vietoje uzduotus klausimus blush2.gif bet kad nenuproteciau vistiek paklausiu smile.gif Noreciau saviskiui nupirkt Speman bet kaip suprantu ji reikia siustis.Gal patartumet kokius butent ir kur geriau pirkt? Siaip su grikiukais(lyg tai taip vadinat smile.gif )viskas tvarkoj(bent jau buvo kai dareme IVF).Dabar kaupiam pinigelius treciam IVF ir tas laukimas varo mane is proto.Noriu bent kazka daryti verysad.gif Na pvz kad nepablogetu situacija bent jau su grikiukais(turim problemeliu su prostata,o ir siaip jau ne jaunuolis smile.gif ). Prasau patarkit ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 04 12, 13:26)
Sveikos mergytes.As cia dar naujokele tad nepykit uz kvailus ar gal ne vietoje uzduotus klausimus blush2.gif bet kad nenuproteciau vistiek paklausiu smile.gif Noreciau saviskiui nupirkt Speman bet kaip suprantu ji reikia siustis.Gal patartumet kokius butent ir kur geriau pirkt? Siaip su grikiukais(lyg tai taip vadinat smile.gif )viskas tvarkoj(bent jau buvo kai dareme IVF).Dabar kaupiam pinigelius treciam IVF ir tas laukimas varo mane is proto.Noriu bent kazka daryti  verysad.gif Na pvz kad nepablogetu situacija bent jau su grikiukais(turim problemeliu su prostata,o ir siaip jau ne jaunuolis smile.gif ). Prasau patarkit ka nors smile.gif

mastau.gif o gal geriau siaip belaukiant pasidaryti spermograma? Nes sperma atsinaujina kas 75 dienas berods, tai jei viskas tvarkoje, tai kam be reikalo ryti visokias tabletes?... blush2.gif Cia mano pamastymai...
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 04 12, 15:26)
Sveikos mergytes.As cia dar naujokele tad nepykit uz kvailus ar gal ne vietoje uzduotus klausimus blush2.gif bet kad nenuproteciau vistiek paklausiu smile.gif Noreciau saviskiui nupirkt Speman bet kaip suprantu ji reikia siustis.Gal patartumet kokius butent ir kur geriau pirkt? Siaip su grikiukais(lyg tai taip vadinat smile.gif )viskas tvarkoj(bent jau buvo kai dareme IVF).Dabar kaupiam pinigelius treciam IVF ir tas laukimas varo mane is proto.Noriu bent kazka daryti  verysad.gif Na pvz kad nepablogetu situacija bent jau su grikiukais(turim problemeliu su prostata,o ir siaip jau ne jaunuolis smile.gif ). Prasau patarkit ka nors smile.gif

Galiu patarti, tik kaip įsigyti Speman, o ar gerti ar ne g.gif Manau, kad nepakenks, kad ir gers vitaminus. Jei gera sperma, manau, kad galima tiesiog gerti vitaminus skirtus vyrams, tikrai blogiau nebus.
O Speman galima pirkti Rusijoje arba Baltarusijoje. Kainuos apie 15lt
Aš užsisakiau internetu, adresas http://www.ayurvediccure.com/ (ačiū merginai, kuri pasufleravo. Parsiunčia per 14d., kainuoja apie 33 lt.
Sėkmės ir nepulk į panika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 12, 14:51)
mastau.gif o gal geriau siaip belaukiant pasidaryti spermograma? Nes sperma atsinaujina kas 75 dienas berods, tai jei viskas tvarkoje, tai kam be reikalo ryti visokias tabletes?...  blush2.gif  Cia mano pamastymai...

Panasios mintys ir mano galvoje sukasi.Bet..... tik ne pas manaji smile.gif kaip gi cia dabar ir vel naudot jo turta ne pagal paskirti biggrin.gif stai del to ir bandau uzbegt ivykiams uz akiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PETI @ 2007 04 12, 15:00)
Galiu patarti, tik kaip įsigyti Speman, o ar gerti ar ne g.gif  Manau, kad nepakenks, kad ir gers vitaminus. Jei gera sperma, manau, kad galima tiesiog gerti vitaminus skirtus vyrams, tikrai blogiau nebus.
O Speman galima pirkti Rusijoje arba Baltarusijoje. Kainuos apie 15lt
Aš užsisakiau internetu, adresas http://www.ayurvediccure.com/ (ačiū merginai, kuri pasufleravo. Parsiunčia per 14d., kainuoja apie 33 lt.
Sėkmės ir nepulk į panika wub.gif

Aciu tau PETI.
O kainyte tai glostanti sirdi smile.gif Po IVF tokie skaiciukai mane taaaaaaaip dziugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juze @ 2007 04 12, 17:21)
Aciu tau PETI.
O kainyte tai glostanti sirdi smile.gif Po IVF tokie skaiciukai mane taaaaaaaip dziugina biggrin.gif

Juze wub.gif didelės sėkmės Tau wub.gif Būk optimistė wub.gif
Nežinau ar čia būti realiste ar optimiste. Taip, ta dalis, kurią parodžiau - tikrai džiugina širdį, bet aš Tau nerodžiau kitos dalies....gal ir nerodysiu...nereikia g.gif
Kiekvienam pasiseka individualiai, tikėk - i Tau pasiseks

Atsakyti
Sveikos mergaites, na as irgi i jusu gretas 4u.gif
Toki klausimeli turiu, kad daryti IVF koks minimalus turi buti gyvybingu spermiuku kiekis?
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 04 13, 10:09)
Sveikos mergaites, na as irgi i jusu gretas 4u.gif
Toki klausimeli turiu, kad daryti IVF koks minimalus turi buti gyvybingu spermiuku kiekis?

tiek kiek ishpunktuos kiaushialasciu, tiek reiketu ir spremiuku smile.gif
Šiaip butu gerai, kadtu gyvu/geru spermiuku butu bent koks 20 vnt. bet uztektu ir kokiu 3-4 vnt. jei situacija blogesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 04 13, 09:26)
tiek kiek ishpunktuos kiaushialasciu, tiek reiketu ir spremiuku  smile.gif
Šiaip butu gerai, kadtu gyvu/geru spermiuku butu bent koks 20 vnt. bet uztektu ir kokiu 3-4 vnt. jei situacija blogesne smile.gif

Na jeigu gyvybingu reikia 20 mln, o yra 6, tai situacija turbut nelabai kokia? doh.gif g.gif
Atsakyti