Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Puk @ 2007 04 06, 09:56)
O kiek pagerėjo ax.gif O ką dar naudojate mirksiukas.gif
Mes tai dar Malpotane, Speman, cinką ir dar kalcio nuperku...
Pas mus testosteronas 16 ax.gif

O Malpotane ir Speman vienu kartu ne sviestas sviestuotas? g.gif Mes geriam dabar Speman, jei papildomai dar <alpotane, ar ne per daug?
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 04 10, 20:02)
Merginos, vyro spermogramoje yra išvardinta kiek procentų spermiukų yra su patologijomis, pavyzdžiui maniškiame daugiausiai su galvutės patologija. O ką reiškia tos patologijos, ar tie spermiukai su patologijomis negali apvaisinti, ar kaip?  g.gif

Pats zodis patologija - reiskia ligos sukeltas, liguistas, tai kur nurodo % patologija, tai tiek nesveiku spermiuku ir turite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 04 11, 11:50)
O Malpotane ir Speman vienu kartu ne sviestas sviestuotas? g.gif  Mes geriam dabar Speman, jei papildomai dar <alpotane, ar ne per daug?

Tai gal gausis ,,kaip per sviestą " lotuliukas.gif
Na Speman - tai žolelės, o Malpotane - vitaminų kompleksas.
Čia dar ne viskas, papildomai savajį farširuoju cinku, kalciu. Vis patikrinu, kad norma vitaminų neviršytų. Vis skaitinėju, gal dar kokių papildyti ax.gif
Be to, sakiau vyro gydytojai, ką naudojame tai sakė ir toliau naudoti, nepaminėjo, kad gali būti sviestas sviestuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 04 11, 14:29)
Tai gal gausis ,,kaip per sviestą " lotuliukas.gif
Na Speman - tai žolelės, o Malpotane - vitaminų kompleksas.
Čia dar ne viskas, papildomai savajį farširuoju cinku, kalciu. Vis patikrinu, kad norma vitaminų neviršytų. Vis skaitinėju, gal dar kokių papildyti ax.gif
Be to, sakiau vyro gydytojai, ką naudojame tai sakė ir toliau naudoti, nepaminėjo, kad gali būti sviestas sviestuotas lotuliukas.gif

Supratau mirksiukas.gif
Kaip per sviestą - tai gerai 4u.gif
Aš tai duodu Speman, Cinką ir Selenį. Kiekviena savaip kankinam doh.gif
Aš užsisakiau Speman internetu, tai nuo baltarusiškų skiriasi ir spalva ir dyžiu ir gėrimo norma... g.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 04 11, 13:52)
Aš tai duodu Speman, Cinką ir Selenį. Kiekviena savaip kankinam doh.gif
Aš užsisakiau Speman internetu, tai nuo baltarusiškų skiriasi ir spalva ir dyžiu ir gėrimo norma... g.gif

Oi, tai kodėl, gal kita firma g.gif O buteliukai skiriasi,ar tik tabletės?
Mes tai turim iš Rusijos Himalay firmos. Dar yra Speman forte, taip pat Himalay firmos, tačiau jie skirti tik impotencijai gydyti, tai sudėtyje žolelių norma mažesnė.
Atsakyti
as, kaip ir Puk pasidomausiu...ar tik ne Speman forte uzsisakete.... g.gif

QUOTE(PETI @ 2007 04 11, 13:52)

Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 04 11, 11:33)
kai atlikot spermograma gydytojas turejo pakomentuoti... g.gif
o siaip as tai nesigaudau tose patologijose...
zinau tik del kiekio ir judrumo kaip turi buti  ax.gif

Va būtent, kad apie tai net neužsiminė g.gif O kadangi rezultatą į rankas atidavė, tai ir nagrinėju viską smulkiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 04 10, 20:02)
Merginos, vyro spermogramoje yra išvardinta kiek procentų spermiukų yra su patologijomis, pavyzdžiui maniškiame daugiausiai su galvutės patologija. O ką reiškia tos patologijos, ar tie spermiukai su patologijomis negali apvaisinti, ar kaip?  g.gif

Radau paveiksliuką kaip atrodo spermijai su patologijom.Pirmas kairėje yra normalios formos spermiukas, o visi kiti su patologijom.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 11 balandžio 2007 - 17:44
QUOTE(Veronika @ 2007 04 11, 18:43)
Radau paveiksliuką kaip atrodo spermijai su patologijom.Pirmas kairėje yra normalios formos spermiukas, o visi kiti su patologijom.

user posted image

Vau, kokių tik nebūna doh.gif
Atsakyti
Veronika, parasiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 04 11, 15:28)
Oi, tai kodėl, gal kita firma g.gif O buteliukai skiriasi,ar tik tabletės?
Mes tai turim iš Rusijos Himalay firmos. Dar yra Speman forte, taip pat Himalay firmos, tačiau jie skirti tik impotencijai gydyti, tai sudėtyje žolelių norma mažesnė.

Kad ta pati Himalay firmos ir SPEMAN be jokių daugiau prierašų. Didesnės tablečikės ir avietinės spalvos. Rusiškas rekomendavo gerti po 2 tris kart dienoj, o šitas po 2 du kart dienoj g.gif Žolelių norma didesnė. lotuliukas.gif

Papildyta:
PUK,
o kur Tu Malpotane gavai, nes man pasakė, kad vaistinėse jau nebepardavinėjama g.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 04 12, 08:56)
PUK,
o kur Tu Malpotane gavai, nes man pasakė, kad vaistinėse jau nebepardavinėjama g.gif

Gyvenu nedidmiestyje, tai pas mus visko yra lotuliukas.gif
Ir man minėjo, kad nėra tiekime, bet dar radau vaistinėje užsilikusių ax.gif
Atsakyti