Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(euromergele @ 2007 04 06, 13:21)
prie tokios diagnozes tai taip...jau butinai abieju reikia  4u.gif  kaip patys jauciates? kaip vyras reguoja i tokias zinias? smile.gif

Mano vyras yra saunuolis, tikrai nepuole i jokias depresijas, isterijas ar dar kokias nesamones daryt.... As daugiau susirgau, tai suzinojus nei jis...
Kad nuliudo, tai suzinojes tai tikrai, bet po truputi pradejom susitaikyti su ta mintim, kad nieko mes cia nepakeisim. Nuo likimo nepabegsi, kaip sakoma... smile.gif Bet ka dar imanoma padaryt, tai padarysim... O jau tada, kaip Dievas duos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2007 04 06, 13:36)
Aha, sėdėjau su savuoju ir nervinausi, kodėl taip ilgai iš kabineto neišeinate lotuliukas.gif
O tai jums visai nekas, kiek tų spermiukų turite?

Mums tai sakė, kad gydymo nereikia, tai skyrė vaistukų koncentracijai padidinti, o judrumo kaip ir neina atstatyti. Džiaugiuosi, kad hormonai geri ir kad pakitimai yra atstatomi. Tikiuosi, kad atsistatysim kad  užtektų IUI mirksiukas.gif

Mes labai turejom apie daug ka pasisneketi tongue.gif Tai ir sedejom kaip prikalti prie kedes smile.gif O dar ir apziureti juk vyra reikejo, kaip pirmam susitikimui blush2.gif

Spermiuku mes neturime... Laukia daug tyrimu ir pan... Musu kelias bus ilgas ir nuobodus zvirblio musu begaudant... smile.gif

O jums sekmes besigydant ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 04 06, 13:44)
O jums sekmes besigydant  ax.gif

Sėkmės ir jums, pačios didžiausios smile.gif
Mes visos surasime kelią kaip tapti nestuke.gif, koks jis bebūtų, ilgas ar trumpas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 05, 13:22)
sako nežinau, nes man neįdomu, vat gyd. liepė vaistų nusipirkt  blink.gif Nu ar čia jiems iš tikrųjų neįdomu, ar tik apsimeta, kad dar daugiau nestradalintume  g.gif

nu maniškis tai nesako, kad jam neįdomu, tiesiog jis nėra SM gyventojas, doh.gif tai savaime suprantama, kad man daugiau klausimų iškyla nei jam (juolab kad jam išvis jų nekyla, neskaitant žymaus "ką dabar daryt?" hihihi.gif) o net jei sudiktuočiau klausimus, pusę minimum tikrai pamirštų lotuliukas.gif jau nekalbant apie tokius, kurie kyla iš gydytojos atsakymų rolleyes.gif

QUOTE(Veronika @ 2007 04 05, 14:14)
O kai ateina metas kelnių movimui, MB niekur nesislepia, negi aš jo pimpalo nesu mačiusi. blush2.gif

hihihi.gif bet užtat nesi mačius, kaip kita moteris jį graibo, užtai ir išsiveda kitan kambariukin lotuliukas.gif

QUOTE(euromergele @ 2007 04 06, 12:06)
gerbiamas Z.Z. atsake : "Nėra, bet pacientai dažniausiai tuo netiki ir vartoja vitaminus , antioksidantus, cinką ir t.t."  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 06 balandžio 2007 - 22:00
Labukas visom belaukiančioms gandrų. Beskaityda nutariau ir aš pagalaiu prie jūsų prisijungti smile.gif . Mes su vyru ir pradėjome gydymą. Nesusilaukiame vaikučio jau pusantrų metų. Iš pradžių aš ieškojau nepastojimo priežasčių savyje, bet atlokus vyro spermos tyrimą, paaiškėjo, kad problemos jame verysad.gif . Pirmasis spermos tyrimas parodė, kad spermatozoidų yra tik 1 mln 1 ml., o spermatozoidų judrumas tik 10% verysad.gif . Po mėnesio tyrimai buvo tokie patys verysad.gif . Su rezultatis apsilankėme pas daktarę Žilaitiene VK, kur ir darėm tyrimus. Ji pasakė, kad rezultatai tikrai prasti. Liepė dar pasidaryti genetinius tyrimus, kurie kainavo 550 lt. ir testosterono tyrimą-120 lt. Tyrimų atsakymai buvo geri, pakitimų nerasta. Taigi, vyro blogos spermos priežastis liko neaiški. Pirmadienį buvom vėl pas Žilaitienę, kur sužinojome, kad pastoti natūraliu būdu nėra jokių šansų ir teks daryti ICSI. Labai nusiminėme verysad.gif . Daktarė papasakojo visą procedūros eiga, kuri man pasirodė labai jau baisi g.gif . Reikės gerti hormonus (ko aš labai nenoriu), kad padaugint kiaušialasčiu, paskui paims iš manęs kiaušialastes, reikės narkozės ir t.t. Pasakėm daktarei, kad dar palauksim porą mėnesiu su tuo apvaisinimu, tai ji dar liepė pagerti vyrui tribestano, temoxifeno ir multivitaminų. Nusprendėm dar surizikuoti, gal pagerės ta sperma, bet jau praradom viltį. Net nežinau ko griebtis verysad.gif
Atsakyti
Visoms kurioms idimu del genetiniu tyrimu, atsakau, kad santariskes darant, po kraujo paemimo reikia laukti apie 2 menesius. Ir moketi visai nereikia. Nuostabus gydytojas genetikas Utkus. Tad manau, mergaites, jei jau galim cia sutaupyti, tai sutaupykim.

Planuojancios dar noriu paklausti kokius tyrimus jums zilaitiene paskyre dar?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 04 07, 21:05)
Planuojancios dar noriu paklausti kokius tyrimus jums zilaitiene paskyre dar?

Na mums, kaip sakiau paeme kraujo - hormonams istirti, ir issitirti genetika (kariotipa ir y hromosoma - tiksliai nezinau kaip jie vadinasi ax.gif ).
Kadangi prisiskaiciau, kad cia vos ne po puse metu reikia laukti tu rezultatu su Zilaitienes siuntimu, tai mes su vyru pasitarem vis delto darytis juos privaciai.... rezultatus zinosim kazkur po savaites, nuo kraujo paemimo (na bet ir kainele doh.gif ).
Bet tikrai nebeturiu jegu dar tokiu eiliu laukti.... Noriu zinoti tiesa cia ir dabar (toks jau mano budas)... smile.gif
Boruzele tavo vietoje, kai jums tik vestuves pries akis ,as irgi neskubeciau su situo tyrimu mirksiukas.gif Juk jums tokia grazi svente arteja, dar viskas tik pries akis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Planuojanti: 07 balandžio 2007 - 21:42
Dar gal gali patyrusios tyrimuose merginos pakomentuoti mano vyro hormonu rezultata 4u.gif Tikiuosi nesupyksit, kad ne i sita temyte rasau, bet anoj hormonu tyrimu temoj daugiau merginos savo homonus komentuoja, o man vyrukui savo reikia suzinot...

LH - 3,48
FSH - 4,26
PRL - 5,30

Testosterono dar nebuvo atsakymo.

Gal galt pasakyt ka tie skaiciai sako, nes man tai cia zalios pievos huh.gif

P.S.
Su Sv Velykom, grazios jums sventes ir stipriu kiausinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 04 07, 23:08)
LH  - 3,48
FSH - 4,26
PRL - 5,30

normos yra tokios:
FSH - 1,6 - 12 IU/l
LH - 0,6 – 6,0 IU/l
PRL - 86 - 390 mU/L

tačiau reiktų žinoti laboratorijos, kurioje darėt tyrimą, normas ir matavimo vienetus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 04 07, 23:20)
normos yra tokios:
FSH - 1,6 - 12 IU/l
LH - 0,6 – 6,0 IU/l
PRL - 86 - 390 mU/L

tačiau reiktų žinoti laboratorijos, kurioje darėt tyrimą, normas ir matavimo vienetus smile.gif

Mes daremes Kauno VK, gal tai ka nors jums sako 4u.gif

Tai reiskia mes jau nepatenkam i PRL remus.... O ka daro mazas prolaktinas?
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 04 07, 23:29)
Mes daremes Kauno VK, gal tai ka nors jums sako  4u.gif

Tai reiskia mes jau nepatenkam i PRL remus.... O ka daro mazas prolaktinas?

LH ir FSH puikūs - tas svarbiausia. Prolaktinas, manau, neturi kažkokios labai didelės reikšmės, ypač per mažas. Įtariu, kad prolaktiną tikrino būtent norėdami įsitikinti, ar ne per didelis.
Atsakyti
Tegul Sv. Velykos ateina su džiaugsmu ir virpesiu sirdy. Lai kiekvienas margutis atridena po siurpriza, kurio mes taip laukiame 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar yra dar kurios nors vyro tokia prasta sperma, kaip maniškio: 1mln./1ml. spermatozoidų, o judrumas tik 10 %. Gal galit pasidalinti patirtimi, kokių priemonių imatės ir ar vaistų vartojimas kiek nors pageriną judrumą. Mums Žilaitienė sakė, kad spermatozoidų kiekį su tribestanu ir temoxifenu dar gali padidinti, bet judrumo, tai nelabai verysad.gif . Ar galiu turėti vilties, kad nu\tiks stebuklas ir pagerės spermos rezultatai?
Atsakyti