Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Planuojanti @ 2007 04 04, 21:10)
O sakykit mergytes, ar kas bandet eit pas Zilaitiene kartu su vyru?
Ir kaip ji i tai ziuri?

Tik kartu, tikrai vieno nepaleisk. Be to, gydytoja yra sakiusi, kad beveik visus vyrus moteriškės už rankos atveda, ji tikrai už tai, kad būtų abu.
O kai nueiname, tai gydytoja kalbasi su manimi, o vyrą prisimena tik tuomet kai apžiūrėti reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 04 05, 13:44)
Šį kart aš pabūsiu blondine ir paklausiu, kur Vilniuje Žilaitienė dirba, ar VK g.gif ir ar reiktų prieš einant pakartoti spermos tyrimą (darytas prieš 2 metus), ar ji paskirs  g.gif

Kam tau Zilaitiene? Darykis ir be jos. Uzregistruok (dabar ir tam reikalui jau eiles), gal aparatu nebeuztenka? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar buvo kam skyrę Tamoxifeno ir kokie rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 04 04, 21:25)
mes ėjom kartu, ir nepastebėjau, kad jai tai keltų kokių nepatogumų  mirksiukas.gif kai atėjo momentas kelnių movimui hihihi.gif tiesiog nusivedė jį į šalia esantį procedūrinį  mirksiukas.gif (veiksmas Kauno VK) beje, MB italas, bet ji netgi norėjo kalbėtis angliškai, taip kad nemanau, kad mane įsileido tik pavertėjaut  mirksiukas.gif

Ir aš visada einu kartu ir kalbu su gydytoju daugiau aš nei mano vyras.O kai ateina metas kelnių movimui, MB niekur nesislepia, negi aš jo pimpalo nesu mačiusi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 04 05, 15:07)
Kam tau Zilaitiene? Darykis ir be jos. Uzregistruok (dabar ir tam reikalui jau eiles), gal aparatu nebeuztenka?  lotuliukas.gif

Na aparatų tai manau pakanka Vilniuje, tik va buvo užsiregistruoji, o manasis nespėja grįžti ir tenka atsakyti vizitą ir taip porą kartų, kol nunešėm prieš 2 metus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o jums dabar skyre? ...gal gali pasidalint patirtim jeigu taip? del kokiu priezasciu? del testosterono? zhozhiu....mane tai domina ir labai busiu dekinga uz info... smile.gif

QUOTE(Puk @ 2007 04 05, 15:10)

Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 04 04, 18:32)
o zinok jam neskyre jokio tepinelio...  g.gif daktaras sake kad man lengviau paimti tepineli nei jam del tu infekciju... tai man rado, o gydemes aisku abu, sugerem kursa antibiotiku. tai automatiskai jei vienam is partneriu randa tai ir kitas turi...dbr va po dveiju menesiu einu pakartoti...  unsure.gif

Mūsų atveju buvo taip: paėmė tepinėlį dėl chlamidijų ir dar dėl kažko jau nebepamenu man, rado tų chlamidijų, sugėrėme antobiotikų kursą abu ir tada tepinėlį ėmė abimes. Mums gydytoja išaiškino, kad kontrolinį tepinėlį reikia imti iš abiejų g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 05, 15:29)
o jums dabar skyre? ...gal gali pasidalint patirtim jeigu taip? del kokiu priezasciu? del testosterono? zhozhiu....mane tai domina ir labai busiu dekinga uz info... smile.gif

Mums skyrė dabar, kai labai sumažėjo koncentracija, iš 46 iki 8 mln/ml.
Padarė visus tyrimus, pasėlis švarus, hormonai normoje, testosteronas taip pat.
Skyrė šiuos vaistukus koncentracijos padidinimui. O jūs jį naudojote?
Atsakyti
sveikos, merginos, ilgai skaičiau jūsų skyrelį ir nutariau galų gale prisijungti. Pirmieji mūsų tyrimai buvo labai blogi 3mln ir 30 proc. judrumas. Po mėnesio kartojome ir rezultatai buvo šiek tiek geresni - 7 mln ir 58 proc. judrumas, pasėlis švarus, hormonai gerai, skyrė tamoxifeną. Vyras tik ką pradėjo jį gerti, todėl aš irgi labai norėčiau daugiau apie šio vaisto poveikį sužinoti.
Atsakyti
na kolkas ne, bet buvo tokia kalba i ateiti, tik kaip supratau tamoxifenas yra hormoninis preparatas, testosteronui didinti, nes pas mus del mazo jo kiekio, mazhas judrumas.....as taip supratau g.gif svajuke...labai reikia tavo patirties...... jeigu neatsiliepsi-skambinsiu, nes ir taip jau zhadejau skambint ir vis pamirshtu vakare biggrin.gif wub.gif

P.S. kaip man sake Sruogis (is Zilaitiene) tamoxifeno poveikis pasimato tik po 3 menesiu (bet tai ne 100 procentine pagalba, gali ir nepadeti)

QUOTE(Puk @ 2007 04 05, 16:23)
Mums skyrė dabar, kai labai sumažėjo koncentracija, iš 46 iki 8 mln/ml.
Padarė visus tyrimus, pasėlis švarus, hormonai normoje, testosteronas taip pat.
Skyrė šiuos vaistukus koncentracijos padidinimui. O jūs jį naudojote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 05 balandžio 2007 - 15:34
Maniskiui buvo skyre Tamoxifen'a, kadangi mazas kiekis spermatozoidu.
Visi kiti tyrimai idealus, jokiu priezasciu, kodel taip yra - nerado, todel skyre Tamoxifena po 1 tablete i diena tris menesius.

Taip, tai hormoninis vaistas, bet labai labai lengvas pasak Zilaitienes.
Kai jau labai rimtos hormonines problemos, tada skiria stiprius hormoninius vaistus.

Ar padejo - nieko nepadejo, nieks nepasikeite ir po triju menesiu vartojimo.
Nieko nepadejo ir malpotane 3 menesiai, nieko nepadejo 3 menesiai tribestanas ir nieko nepadejo 3 menesiai spemanas.

O del ejimo kartu su vyru. Ne karto nejau su juo pas Zilaitiene, pats viska aiskinosi. O man uztekdavo i spermograma pasiziureti ir taip viskas aisku pasidaro. Nereikia daugiau jokiu komentaru.

QUOTE(Puk @ 2007 04 05, 14:10)

Atsakyti
[quote=garnelis,2007 04 05, 16:35]
Maniskiui buvo skyre Tamoxifen'a, kadangi mazas kiekis spermatozoidu.

O pas jus visada buvo mažas kiekis, ar žymiai svyruodavo?
Atsakyti