Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Mano ypatingai diletantiškomis žiniomis apie spermą, Gabi lyg ir šviečiasi IUI g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 02, 23:32)
gal geriau visa tai paliekam medikams smile.gif
Papildyta:
as mazuti ne gydytoja, todel mano zodziai neturi tau buti absoliutus, ok?

paprastai pilnoje spermogramoje parasoma kiek A, B, C, D spermatozoidu atskirai, cia pas tave judrumas procentais parasytas, kuris visai patenkinamas yra.  Siaip jau mano manymu su tokia sperma drasiai IUI, ja ten pastiprins ir pagerins ir labai linkeciau kad ties siom procedurom ateitu ir sekme  4u.gif  apie IVF anksti galvot tikrai. garantiju 100 procentiniu zinoma niekas neduoda, bet tikek  4u.gif  smile.gif  pas ka gydotes? kur spermograma darete? ar gydytojai jau savo nomone ir siulymus pasake ar dar eisite tik konsultacijai?

Su situo tyrimu eisime pas Zilaitaitiene...visos ja cia taip giriate ax.gif
Atsakyti
Zilaitiene 4u.gif geras pasirinkimas smile.gif andrologu turim ne tiek ir daug ir visi jie verti pagyrimo 4u.gif

QUOTE(*gabi* @ 2007 04 03, 10:30)
Su situo tyrimu eisime pas Zilaitaitiene...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 03 balandžio 2007 - 11:48
euromergele, keisk avatarą atgal į tą ryžą miergą, Tavo charakteriui jis labiau tinka ir optimizmo prideda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 03, 12:39)
Zilaitiene  4u.gif  geras pasirinkimas  smile.gif  andrologu turim ne tiek ir daug ir visi jie verti pagyrimo  4u.gif

Bosas irgi vertas pagyrimo. ax.gif
Atsakyti
tikiu smile.gif Sruogis taip pat 4u.gif

QUOTE(Veronika @ 2007 04 03, 12:58)
Bosas irgi vertas pagyrimo. ax.gif

Pelargonija nea...dar tas charakteris negryzho... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 03, 14:20)
tikiu smile.gif Sruogis taip pat  4u.gif
Pelargonija nea...dar tas charakteris negryzho...  smile.gif

Linkiu kad tas charakteris greiciau griztu, ir pasikeistu tavo logotipas! smile.gif Tas grazesnis.
Atsakyti
labas vakaras mergytes smile.gif man jis tikrai labas! siandien pasiemem vyro tyrimus: spermos tyrima, paseli ir hormonus. paselis svarus thumbup.gif hormonai super thumbup.gif ir spermos tyrimas DAUG geresnis uz praeita daryta! taigi is 15.2 mln pasidare 40! bendras kiekis is 91 pasidare 140! A buvo 14, o dabar 20. B 14, C 9, D 55, o buvo 59... aisku zinau kad judrumas nepakankamas, bet vis gi palyginus su praetais rezulatatais tai zymiai geriau! smile.gif taigi ketvirtadieni keliaujam pas Zilaitiene su siais rezultatais smile.gif
truputi papasakosiu, kai atlikom spermos tyrima pirma karta, po keliu dienu suzinojau kad mano atsakymas del chlamidiju ir ureaplazmu teigiamas... taigi sugerem kursa antibiotiku ir po dveju menesiu stai kokie spemiuku pagerejimai rolleyes.gif
kita savaite as eisiu pakartoti tepinelio del tu zarazu, tikiuosi kad jos galutinai isnyke g.gif
Papildyta:
QUOTE(gerduka @ 2007 04 02, 23:11)
niu nerimauju, nes tam pagrindo yra...nebūtų maniškis to šlamšto bile kiek ir bile kokiais kiekiais privartojęs, gal nebūtų tiek nerimo...plius dar mano organizmas neaiškus...nereguliarus ciklas ir šiaip...aš pas gyd. Gasiūnienę lankausi, bet prisiskaičiau nekokokių atsiliepimų apie ją  g.gif o pas Kildą ir Žilaitienę kaip ten viskas vyksta? užsiregistruoti konsultacijoms pradžiai turbūt ir tiek? nors maniškis Kildos atžvilgiu skeptiškai nusiteikęs, po to kai kreipiausi į jį dėl herpeso ir jis nežinia kiek tyrimų man prirašė, o po to dar nusiuntė pas dermatologę  g.gif

na as kol kas patenkinta Kilda smile.gif man ji rekomendavo o ir mano mama kazkada pas ji buvus...
na pradzioj tai taip, atejau konsultacijos, tai iskarto pasake kad reikia tirti vyra, kad tai pirmas zingsnis... tai padareme spermos tyrima ir su atsakymu jau pas androloge smile.gif
Atsakyti
[quote=bumere,2007 04 03, 19:53]
labas vakaras mergytes smile.gif man jis tikrai labas! siandien pasiemem vyro tyrimus: spermos tyrima, paseli ir hormonus. paselis svarus thumbup.gif hormonai super thumbup.gif ir spermos tyrimas DAUG geresnis uz praeita daryta! taigi is 15.2 mln pasidare 40! bendras kiekis is 91 pasidare 140! A buvo 14, o dabar 20. B 14, C 9, D 55, o buvo 59... aisku zinau kad judrumas nepakankamas, bet vis gi palyginus su praetais rezulatatais tai zymiai geriau! smile.gif taigi ketvirtadieni keliaujam pas Zilaitiene su siais rezultatais smile.gif
truputi papasakosiu, kai atlikom spermos tyrima pirma karta, po keliu dienu suzinojau kad mano atsakymas del chlamidiju ir ureaplazmu teigiamas... taigi sugerem kursa antibiotiku ir po dveju menesiu stai kokie spemiuku pagerejimai rolleyes.gif
kita savaite as eisiu pakartoti tepinelio del tu zarazu, tikiuosi kad jos galutinai isnyke g.gif

sveikinu su pagerėjusiais rezultatais thumbup.gif aš viskas, ryt registruoju saviškį tyrimukams V&M klinikoj...gana jam tingyniaut...maniskis tai apie visus gydytojus prigalvoja blogų dalykų - va V&M klinikoj prieš keletą metų vienai pažįstamai vietoj akmenligės nustatė kiaušidžių uždegimą. tai dabar šarlatanais vadina doh.gif bus gerai vainasi jam ir "šarlatanai" lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=gerduka,2007 04 03, 21:27]
[quote=bumere,2007 04 03, 19:53]

sveikinu su pagerėjusiais rezultatais thumbup.gif aš viskas, ryt registruoju saviškį tyrimukams V&M klinikoj...gana jam tingyniaut...maniskis tai apie visus gydytojus prigalvoja blogų dalykų - va V&M klinikoj prieš keletą metų vienai pažįstamai vietoj akmenligės nustatė kiaušidžių uždegimą. tai dabar šarlatanais vadina doh.gif bus gerai vainasi jam ir "šarlatanai" lotuliukas.gif
[/quote]

aciu smile.gif
na svarbiausia kad vyras sutinka tirtis
clap_1.gif
linkiu jums sekmiuko! smile.gif
Atsakyti
jau jam nėra vargšui kur dingt, nes pareiškiau arba...arba... lotuliukas.gif aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 04 03, 19:53)

kita savaite as eisiu pakartoti tepinelio del tu zarazu, tikiuosi kad jos galutinai isnyke  g.gif

Manyčiau reikėtų tepinėli daryti abiems g.gif
Atsakyti