Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

[quote=olcia,2007 03 16, 11:59]
mes pries 3 menesius darem spermograma (nutraukto lytinio akto budu- kitaip nepavyko man vyro ikalbet) ir Narmedoj laborante pasake kad sperma vidutine, nera jau taip blogai.

Nu jau man atleiskit, bet niekaip nesuprantu tu vyru, kuriuos reikia ikalbineti, prasyti ar kitaip stengtis, kad tik sugebetu priduoti sperma, tai yra pasimasturbuoti! Atrodo kad tai ju neliecia! Atrodo, kad tik moteris tai liecia. nu niekaip nesuprantu. Zinoma tai ne pats maloniausias pasaulyje dalykas, bet jei reikia tai reikia. Tad nereikia ju islepinti! blush2.gif
Atsakyti

Dabar mes abu geriam antibiotikus, nes rado ureaplasma schmoll.gif , o veliau planuose yra tirti MB. Galvojam po kokios savaites geros po antibiotiku kurso tyrima daryti.
O ar antibiotikai labai itakoja grikiuku kokybe? smile.gif Gal reiketu daugiau laiko palaukti, kad rezultatai butu tikroviskesni... g.gif
Atsakyti
ziurint kokie antibiotikai, bet minim 2 savaites turi praeiti, o pilnai atsistato per 70 dienu mazdaug

QUOTE(Relaks @ 2007 03 21, 11:42)
... Gal reiketu daugiau laiko palaukti, kad rezultatai butu tikroviskesni... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 03 21, 11:42)
Dabar mes abu geriam antibiotikus, nes rado ureaplasma schmoll.gif , o veliau planuose yra tirti MB. Galvojam po kokios savaites geros po antibiotiku kurso tyrima daryti.
O ar antibiotikai labai itakoja grikiuku kokybe? smile.gif  Gal reiketu daugiau laiko palaukti, kad rezultatai butu tikroviskesni... g.gif

menesi tikrai palaukit.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 03 21, 12:02)

Ilgokai... gerai kad pasiklausiau ir nepaskubejom unsure.gif O as galvojau, tik šast, šast visokius tyrimu viena po kito tik darom, darom... g.gif Kad tik greiciau situacija issiaiskinti, o dar ta nezinomybe uzsites g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 03 21, 11:02)

O aš sakyčiau ir ilgiau, nes pvz. pas mus, kaip kažkada rašiau, tik po dviejų mėnesių atsistatė, po mėnesio buvo prasti rezultatai ir tik be reikalo išsigandom...
Atsakyti
QUOTE(Vyšniukė @ 2007 03 21, 12:16)
O aš sakyčiau ir ilgiau, nes pvz. pas mus, kaip kažkada rašiau, tik po dviejų mėnesių atsistatė, po mėnesio buvo prasti rezultatai ir tik be reikalo išsigandom...

Visiskai sutinku, ypac jei sperma prastesne... biggrin.gif
Atsakyti
Tai man dabar kilo klausimas: tai po antibiotiku gerimo reik laukti kokius 2-3 men, pasidaryti spermograma ir tik tada galima daryti IUI? Ar galima palaukti kokia savaite ir paziureti ar leukocitai tvarkoje ir to pakaks kad padarytu IUI? Ten gi vistiek atrenka geriausius spermiukus, bet kai spermiukai atsistatys tai gal ju daugiau ir geresni bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(olcia @ 2007 03 21, 16:03)
Tai man dabar kilo klausimas: tai po antibiotiku gerimo reik laukti kokius 2-3 men, pasidaryti spermograma ir tik tada galima daryti IUI? Ar galima palaukti kokia savaite ir paziureti ar leukocitai tvarkoje ir to pakaks kad padarytu IUI? Ten gi vistiek atrenka geriausius spermiukus, bet kai spermiukai atsistatys tai gal ju daugiau ir geresni bus  g.gif

Tu gal dar karta pasiskaityk. Pilnai spermiukai atsistato per apie 70 dienu. Tai tu nori daryti IUI su prastesniais spermiukais? Gal geriau kantrybe ir tikresnis rezultatas? Ypac zinant kad tikrai spermiukai ne cempionai smile.gif

Palaukit du menesiukus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums irgi daktare israse pasidaryti spermogramos tyrimus, tai mano vyras is pradziu labai susinervino, pradejo saukti, kad visai vaiku nebenori, bet paskui jam normaliai isaiskinau, kad tai yra musu abieju reikalas ir be jo tyrimu man taip pat nebedarys tolimesniu tyrimu, tai tada sutiko. ak tie vyrai doh.gif bet dar nepridavem tyrimu, irgi galvoju, kad gausis tik nutraukus akta, arba jau taip smarkiai man reikes pasistengti blush2.gif ax.gif nu bet kaip nors, vardan busimo vaikelio thumbup.gif
Atsakyti
Nu su tais vyrais kaip su mazais vaikais doh.gif Atsimenu po pacio pirmojo tyrimo vyras puole cigarete uzsirukyt, nu tiek jam nepatogu buvo, sekanciais kartais oziuotis pradejo - tai padedavau, dabar iduodu indeli ir palinkiu sekmes smile.gif Nebedrysta prasyti, padedu kai jau visai perbales buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ang3L @ 2007 03 21, 15:51)
Mums irgi daktare israse pasidaryti spermogramos tyrimus, tai mano vyras is pradziu labai susinervino, pradejo saukti, kad visai vaiku nebenori, bet paskui jam normaliai isaiskinau, kad tai yra musu abieju reikalas ir be jo tyrimu man taip pat nebedarys tolimesniu tyrimu, tai tada sutiko. ak tie vyrai  doh.gif  bet dar nepridavem tyrimu, irgi galvoju, kad gausis tik nutraukus akta, arba jau taip smarkiai man reikes pasistengti  blush2.gif   ax.gif  nu bet kaip nors, vardan busimo vaikelio  thumbup.gif

Maniskis tai nieko nepasake pries. didis.gif nes kai gine pasiule ir MB istirt, as jam taip is pradziu nedrasiai pasakiau, o jis ''ok, kada, kaip kur?''. Kadangi ta ''pridavimo'' diena as dirbau, jis pats didvyriskai viska pats susitvarke ax.gif Paskambino ir sako zvengdamas ''kur man dabar visa ta vezti?''. Liepiau staigiai lekt i ta klinika ir priduot. Viskas. labai dziaugiausi, kad nereikejo paskaitu skaityt, jog tai MUSU reikalas... thumbup.gif

po visko prizas buvo cigaretes... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 21 kovo 2007 - 17:00