Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(euromergele @ 2007 01 31, 15:44)
Migluže smile.gif kaip ir sakei..paselis geras  biggrin.gif  sian svarsciau ar beeiti dabar pas Sruogi..kad susimoket uz jau man zinomus rezultatu pasakymus?  g.gif  ai bet nueisim..nenubiednesim nuo dar vienos konsultacijos gal.. smile.gif  thumbup.gif  vyras kaip uzhsidege..tai kala dabar spemana kapitaliai kasdiena..nu ir dar tas tablechikes nuo rukymo kur vadinu smile.gif antioksidantus smile.gif

O jei ne paslaptis, kur gaunat Speman? O juos geriant visai negalima rukyti? Nes manasis mazina,bet mesti kolkas nemete:-(
Atsakyti
Labas vakarėlis. Turim problema mano vyras pasidarė jau antra spermos tyrima ir vis ta pati diagnozė gal kas buvo su tokia susidūre gal ką galit parašyti apie ją. nes aš žinau tik tiek...azoospermia (gyvos) spermos nebuvimas sėkloje.
Atsakyti
QUOTE(kobriukė @ 2007 02 04, 22:44)
Labas vakarėlis. Turim problema mano vyras pasidarė jau antra spermos tyrima ir vis ta pati diagnozė gal kas buvo su tokia susidūre gal ką galit parašyti apie ją. nes aš žinau tik tiek...azoospermia (gyvos) spermos nebuvimas sėkloje.

Sveika 4u.gif

uzsuk i temele, pavadinimu "Spermos kokybė ir tyrimai", cia "spermos zinoves" bendrauja mirksiukas.gif , gal ir i savo klausima gausi atsakymus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2007 02 01, 23:14)
O jei ne paslaptis, kur gaunat Speman? O juos geriant visai negalima rukyti? Nes manasis mazina,bet mesti kolkas nemete:-(

pirkom iš vienos forumietės. Bet tikrai žinau, kad galima nusipirkti Baltarusijoje, Kaliningrado srityje. Dėl rūkymo su šiais vaistais nieko nežinau. TIesiog mums toks sutapimas, kad nustojus visiškai rūkyti ir geriant SPEMAN sperma labai pagerėjo. Po praplovimo būdavo 12 milijonų, o per šią inseminaciją - 39. Gydytoja sakė kad tai kaip ir norma. Maniškis sakė, kad metus rūkyti ir spermos spalva pasikeitė. Diagnoze prieš beveik 9 mėnesius buvo - oligoasthenospermija.
Atsakyti
aferizmas - rukyti galima geriant SPEMAN...bet va prasau koks fantastishkas pavyzdys kai meti rukyti thumbup.gif

QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 05, 09:53)
...kad nustojus visiškai rūkyti ir geriant SPEMAN sperma labai pagerėjo. Po praplovimo būdavo 12 milijonų, o per šią inseminaciją - 39. ...

Papildyta:
kokia gydytojai komentuoja priezasti? ar siule TESA? pas ka konsultavotes?

QUOTE(kobriukė @ 2007 02 04, 22:44)

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 05, 12:23)
aferizmas - rukyti galima geriant SPEMAN...bet va prasau koks fantastishkas pavyzdys kai meti rukyti  thumbup.gif
Papildyta:
kokia gydytojai komentuoja priezasti? ar siule TESA? pas ka konsultavotes?

konsultacijoj nebuvom bet abu tyrimus darėme "MOTINA IR VAIKAS"

O TESA butinas, gal pradžiai pas uraloga reiktu apsilankyti???
Atsakyti
tai jus savarankiskai darete tyrimus? .... manau turite nueiti pas urologa-androloga kad pakomentuotu, pasakytu isvada ir gal ka patartu daryti. TESOS jums nieks savarankiskai nedarys (tai perdem rimta procedura), o urologas pasakytu ar vertetu ar nevertetu bandyti. Motinos ir vaiko klinikoj urologas irgi yra, Bosas pavarde, nueikite pas ji butinai ir tyrimu nepamirskit, jeigu jie kartais as jus o ne klinikoj 4u.gif

QUOTE(kobriukė @ 2007 02 05, 17:37)
konsultacijoj nebuvom bet abu tyrimus darėme "MOTINA IR VAIKAS"

O TESA butinas, gal pradžiai pas uraloga reiktu apsilankyti???

Atsakyti
Vat įdomu, kaip pasikeičia spermos kokybė, išsigydžius ilgai negydytą prostatos uždegimą.Ar atsistato iki tokio lygio, kokia buvo anksčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 05, 17:45)
tai jus savarankiskai darete tyrimus? .... manau turite nueiti pas urologa-androloga kad pakomentuotu, pasakytu isvada ir gal ka patartu daryti. TESOS jums nieks savarankiskai nedarys (tai perdem rimta procedura), o urologas pasakytu ar vertetu ar nevertetu bandyti. Motinos ir vaiko klinikoj urologas irgi yra, Bosas pavarde, nueikite pas ji butinai ir tyrimu nepamirskit, jeigu jie kartais as jus o ne klinikoj  4u.gif

tai kad maniskis nenori pirma sako pageriam siuos vaistus TRIBESTAN, o paskui ir nueisim. bet man atrodo kad dar tris menesius laukti neverta o geriau pirma nueiti pas uraloga.?
Atsakyti
tai jums kazkas patare gerti Tribestan? ar savo nuozhiura? jeigu savo nuozhiura...tai patarciau pirma nueiti pas urologa..gal be reikalo juos geriat, gal reiketu kazka efektingesnio...gal dar kazhkas...taip tik laika svaistysite jeigu savarankiskai gydysites be jokiu konsultaciju smile.gif tegu vyras buna vyras...nereikia nieko bijoti, jeigu norite susilaukti vaiku smile.gif
aisku jeigu labai jauni esat..ir dar taip stipriai vaiku neplanuojat galit ir po 3 menesiu nueiti...bet .....jeigu nebuvot ir turit azoospermija...tik daktarai gali padet....

tik neikite pas poliklinikos urologa, eikite pas Bosa jeigu ten tyrimus daret 4u.gif

QUOTE(kobriukė @ 2007 02 05, 18:09)
tai kad maniskis nenori pirma sako pageriam siuos vaistus TRIBESTAN, o paskui ir nueisim. bet man atrodo kad dar tris menesius laukti neverta o geriau pirma nueiti pas uraloga.?

Papildyta:
nu turbut taip...nezinau nebandziau smile.gif...suzinosi tada kai turesi kaip palyginti smile.gif

QUOTE(Ūlla @ 2007 02 05, 17:46)
Vat įdomu, kaip pasikeičia spermos kokybė, išsigydžius ilgai negydytą prostatos uždegimą.Ar atsistato iki tokio lygio, kokia buvo anksčiau  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 05 vasario 2007 - 17:16
QUOTE(euromergele @ 2007 02 05, 17:15)

nu turbut taip...nezinau nebandziau smile.gif...suzinosi tada kai turesi kaip palyginti smile.gif

lotuliukas.gif Kad labai prailgo tas laukimas biggrin.gif
Atsakyti
[quote=euromergele,2007 02 05, 18:15]
tai jums kazkas patare gerti Tribestan? ar savo nuozhiura? jeigu savo nuozhiura...tai patarciau pirma nueiti pas urologa..gal be reikalo juos geriat, gal reiketu kazka efektingesnio...gal dar kazhkas...taip tik laika svaistysite jeigu savarankiskai gydysites be jokiu konsultaciju smile.gif tegu vyras buna vyras...nereikia nieko bijoti, jeigu norite susilaukti vaiku smile.gif
aisku jeigu labai jauni esat..ir dar taip stipriai vaiku neplanuojat galit ir po 3 menesiu nueiti...bet .....jeigu nebuvot ir turit azoospermija...tik daktarai gali padet....

tik neikite pas poliklinikos urologa, eikite pas Bosa jeigu ten tyrimus daret 4u.gif

TRIBESTAN maniskis nusprende pavartoti paskaites jusu foruma. Dabar leidau jam paskaityti ka jus patarete tai jis is karto pasiule apsilankyti pas uraloga tik neapsisprendziam pas kurį musu šeimos klynikoj daktaras pasiule Aivara Matjošaitį butu pigiau jis dirba klinikose, bet dar yra varijantas ir pas Bosa "Motina ir Vaikas".

Ką patarsit??????????
Atsakyti