VISOMS, KURIOMS IDOMU
Kadangi gavau daug zinuciu i AZ del Speman uzsakymo netu, tai info tokia,
Speman nuo uzsakymo dienos atsiunte per 10 dienu, 5 buteliuku kaina 44.34 EUR,
neto psl. www.ayurvediccure.com
shaunuole tu simute
QUOTE(simutė @ 2007 03 13, 16:24)
RositaK, o kokį cinką, vitaniną E ir kalcį konkrečiai perki ? O gal tu perki kažkokį šių vitaminų kompleksą ?
Maniškis dar geria Speman, bet papildomai dar nupirkčiau ir kitokių vitaminų.
Dėkoju už atsakymą
Maniškis dar geria Speman, bet papildomai dar nupirkčiau ir kitokių vitaminų.
Dėkoju už atsakymą
Sveikutes Gal galetumete pakomentuoti mano vyro spermiuku tyrima
Kiekis, ml 4,5
Suskystėjimo laikas, min 20
Tąsumas,mm 0,5
ph 8,0
Spermijų kiekis viename mililitre 13,4
Visame ejakuliate 60,3
Judrumas,% A 9
B 30
C 39
D 22
Patologijų % Galvutės 75
Akrosomos -
Kaklelio 35
Vystymosi 7
Uodegėlės 12
Dažymo defektai 1,53
Normalių formų, % 16
Leukocitai, vnt/ml 1,5
Spermijų agliutinacija, % 2
Ar labai silpna sperma? Labai prasau atsakyti
Kiekis, ml 4,5
Suskystėjimo laikas, min 20
Tąsumas,mm 0,5
ph 8,0
Spermijų kiekis viename mililitre 13,4
Visame ejakuliate 60,3
Judrumas,% A 9
B 30
C 39
D 22
Patologijų % Galvutės 75
Akrosomos -
Kaklelio 35
Vystymosi 7
Uodegėlės 12
Dažymo defektai 1,53
Normalių formų, % 16
Leukocitai, vnt/ml 1,5
Ar labai silpna sperma? Labai prasau atsakyti
kiek pamenu, kiekis turėtų būti 20mln, tai pas jus biškiuką mažokas, ir judrumas per mažas, A+B turi būti 50proc., o pas jus matau 39proc.
kitų parametrų nežinau
kitų parametrų nežinau
QUOTE(Meija @ 2007 03 14, 11:16)
Leukocitai, vnt/ml 1,5
be blndz minėtų koncentracijos ir judrumo, dar leukocitai turi būti mažiau 1 ir agliutinacijos neturi būti (turi būti 0). kiek žinau, leukocitai gali reikšti uždegimą, dėl kurio ir gali blogėti spermos rodikliai.
Ar labai silpna sperma?
man atrodo, reikia kreiptis į gydytoją. mes turėjome daug mažesnę koncentraciją ir panašų judrumą, bet gydytojo pagalba viskas susitvarkė.
dar nežinau, ką reiškia dažymo defektai
QUOTE(Relaxa @ 2007 03 14, 12:54)
O man kažkaip vaidenasi, kad norma agliutinacija iki 5 proc.
Mano toks pastebejimas apie kiekius. VK norma 20 mljn viename mililitre. Per seminara buvo pastebeta, kad normaliai pas vaisingus vyrus vienam mililitre buna 70 mljn.
Panasu kad ta 20 mljn norma yra tik minimali igalinti apvaisinti. Aisku svarbu judrumas dar jos..
Meija, spermos rodikliai silpnoki, bet jei ras uzdegimo priezasti - gal pagydys ir ji sustipres. To ir linkiu
Papildyta:
Sory, apie liaukocitus nenusimanau... gal jie tikrai normoje
Panasu kad ta 20 mljn norma yra tik minimali igalinti apvaisinti. Aisku svarbu judrumas dar jos..
Meija, spermos rodikliai silpnoki, bet jei ras uzdegimo priezasti - gal pagydys ir ji sustipres. To ir linkiu
Papildyta:
Sory, apie liaukocitus nenusimanau... gal jie tikrai normoje
Pasakykit jūs man profės žaliai, kokia ta spermos "pridavimo" procedūra. Darysim pirmą kartą. Šiaip tai maždaug numanau, bet norėčiau tiksliai žinoti, nes mano diedas vaiposi, staiposi... KLausia, gal galima namuose "pasidarbuoti" ir sloike nusivežti (aut. past.-namuose ir sienos padeda).
Nors faktas, kad beveik visi jie masturbuojasi (-avosi), bet vistiek gėdinasi oficialiai tai daryti
Nors faktas, kad beveik visi jie masturbuojasi (-avosi), bet vistiek gėdinasi oficialiai tai daryti
QUOTE(burundu @ 2007 03 14, 14:55)
Pasakykit jūs man profės žaliai, kokia ta spermos "pridavimo" procedūra. Darysim pirmą kartą. Šiaip tai maždaug numanau, bet norėčiau tiksliai žinoti, nes mano diedas vaiposi, staiposi... KLausia, gal galima namuose "pasidarbuoti" ir sloike nusivežti (aut. past.-namuose ir sienos padeda).
Paskaityk www.vaisingumas.lt , ten labai aiskiai parasyta
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 14, 14:27)
Taip, norma iki 5 proc.
Papildyta:
QUOTE(burundu @ 2007 03 14, 14:55)
Taip, galima vežti ir iš namų.Būtina, kad sperma būtų palaikoma šiltai, reikia vežti tarp krūtų arba pažastyje.Pristatyti max per valandą laiko.
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 14, 13:27)
oi, tiksliai. atsiprašau, čia pas mus 0, norma tikrai iki 5 čia VK lapelyje, o rusiškuose tinklapiuose visur 0 nurodo, bet čia tik šiaip, pastabėlė, matyt, taip ir užsifiksavo tas 0
QUOTE(Babulka @ 2007 03 14, 13:35)
VK norma 20 mljn viename mililitre. Per seminara buvo pastebeta, kad normaliai pas vaisingus vyrus vienam mililitre buna 70 mljn.
tie 20 mln. patvirtinti Pasaulinės sveikatos organizacijos, bet palyginti neseniai, anksčiau buvo daug didesnės normos. tai iš tikrųjų minimalus rodiklis, ir man atrodo, Rusijoje su 20 mln. jau siūlo dirbtinį apvaisinimą .
QUOTE(burundu @ 2007 03 14, 13:55)
kokia ta spermos "pridavimo" procedūra.
deja, masturbacija - vienintelis kelias. namuose tikrai patogiau (maniškis tvirtina, kad klinikoje to daryti negalėtų). na, ir tu gali jam padėti ta prasme rankomis