Aš irgi apie tai pagalvojau, kad tikriausiai nelabai jau tie spermiukai judrūs
Kažin kaip juos ten "paspartins" gydytoja ? Na, o apie astenospermija šiek tiek skaičiau internete . Tikriausiai mano brangusis turės kokius nors vaistukus gerti...
Labas, VERONIKA
Tai dabar žinosiu, kad pas mūsų vyrus panašios bėdos ir jeigu ką, tai galėsim pasitarti ar šiaip paplepėti
Ar vaikučių jau turite...jei ne paslaptis? Mes dar ne...
Tai dabar žinosiu, kad pas mūsų vyrus panašios bėdos ir jeigu ką, tai galėsim pasitarti ar šiaip paplepėti
Ar vaikučių jau turite...jei ne paslaptis? Mes dar ne...
MOTERYS, merginos, "bendrajausmes"
tvirtai galiu pasakyti is patirties, kad labiausiai spermiuku sveikuma itakoja Cinkas!!!
dar butina gerti kalci ir vit E
ir ne menesi, o pusmeti maziausiai
as tai sakau MB: jei negersi, tai suskaiciuosiu kiekviena tablete buteliukyje, tai bus tau!!
grieztai reikia, jei jau simuliuoja
atkaklumo jums, brangiosios
tvirtai galiu pasakyti is patirties, kad labiausiai spermiuku sveikuma itakoja Cinkas!!!
ir ne menesi, o pusmeti maziausiai
as tai sakau MB: jei negersi, tai suskaiciuosiu kiekviena tablete buteliukyje, tai bus tau!!
grieztai reikia, jei jau simuliuoja
atkaklumo jums, brangiosios
Labukas,mergaites
Aciu rugiagelei uz info
tiesa, atsakyma gavom po valandos,bet daba nesuprantu as tu skaiciu
gal galit kas paaiskint,o tai pas gydytoja tik kitam menesiui mes registruoti,tai nuo nezinios vietos sau nerandu.
vnz.parasyta taip: nesuskystejo per 1 val., viename mililitr.-15 milij., A+B = 46 %, greiti 30%, leti 16%, trukciojantys 15 %, nejudrus 39% ir tasumas nurodytas normoj mm. o pas mus 7 cm! Nieko nesuprantu,paaiskinkit man durnai kas nors kaip cia viska suprati, prasau
Aciu rugiagelei uz info
gal galit kas paaiskint,o tai pas gydytoja tik kitam menesiui mes registruoti,tai nuo nezinios vietos sau nerandu.
vnz.parasyta taip: nesuskystejo per 1 val., viename mililitr.-15 milij., A+B = 46 %, greiti 30%, leti 16%, trukciojantys 15 %, nejudrus 39% ir tasumas nurodytas normoj mm. o pas mus 7 cm! Nieko nesuprantu,paaiskinkit man durnai kas nors kaip cia viska suprati, prasau
QUOTE(Veronika @ 2007 03 13, 13:05)
Jolitajanina, dar neturime vaikučių...
Rosita, ir maniškiui reikės kaip nors įpiršti gerti cinką ir kalcį.
Rosita, ir maniškiui reikės kaip nors įpiršti gerti cinką ir kalcį.
Taip taip gėrė ir maniškis cinką. kaip dabar pamenu pirkdavau aš jam kažkokios ten firmos tokias diiiideles baltas tabletkes. Vargšelis rydavo, jam ten prie gomurio prilipdavo, žiaukčiodavo, bet kokius 3 buteliukus tai tikrai sugėrė. Buvau išskaičius, kad trūkstant cinko lyg ir spermiuko uodegėlės sandarai ten kažko pritrūksta ir tos uodegėlės nekokybiškos pasidaro ar dar kaip tai ir maitinau saviški
Papildyta:
QUOTE(liutkate @ 2007 03 13, 13:37)
Labukas,mergaites
Aciu rugiagelei uz info
Aciu rugiagelei uz info
o agliutinacija kokia?
daugiau nieko ant to atsakymo neparasyta
QUOTE(liutkate @ 2007 03 13, 13:46)
daugiau nieko ant to atsakymo neparasyta
na 15 milijonų mililitre tai taikrai mažai, bet judrumas tai geras. Aš tavo vietopje pasidaryčiau privačioje klinikoje pilnutėlį tyrymą ir tada būtų viskas aišku
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 13, 13:50)
na 15 milijonų mililitre tai taikrai mažai, bet judrumas tai geras. Aš tavo vietopje pasidaryčiau privačioje klinikoje pilnutėlį tyrymą ir tada būtų viskas aišku
aciukas itariu reiks taip ir padaryt,nes pats gydytojas turbut su tokiu atsakymu sius i privacia pakartot issamiai
QUOTE(RositaK @ 2007 03 13, 11:05)
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 03 13, 12:43)
Taip taip gėrė ir maniškis cinką.
Buvau išskaičius, kad trūkstant cinko lyg ir spermiuko uodegėlės sandarai ten kažko pritrūksta ir tos uodegėlės nekokybiškos pasidaro ar dar kaip tai ir maitinau saviški
Buvau išskaičius, kad trūkstant cinko lyg ir spermiuko uodegėlės sandarai ten kažko pritrūksta ir tos uodegėlės nekokybiškos pasidaro ar dar kaip tai ir maitinau saviški
mergaitės, maniškis geria multivitaminus vyrams. kaip manote, ten turbūt viskas subalansuota, nereikia niekuo papildomai girdyti? pagal sudėtį matau, kad ir E, ir cinkas, ir kalcis ten yra.
QUOTE(Relaxa @ 2007 03 13, 14:54)
mergaitės, maniškis geria multivitaminus vyrams. kaip manote, ten turbūt viskas subalansuota, nereikia niekuo papildomai girdyti? pagal sudėtį matau, kad ir E, ir cinkas, ir kalcis ten yra.
Šiaip jau multivitaminuose tikrai nebus didelė dozė cinko. manyčiau gydymo tikslui reikėtų didesnės nei yra multivitaminuose.