Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

o kas cia per akvanautu tyrimukas g.gif blink.gif as tai tokio negirdejau....

QUOTE(liutkate @ 2007 03 08, 13:01)
gal kas daret vyro akvanautu tyrimuka

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 03 08, 19:30)
o kas cia per akvanautu tyrimukas  g.gif  blink.gif  as tai tokio negirdejau....

man pasirodė, kad čia spermiukai taip garbingai pavadinti blush2.gif
bet gal ir klystu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liutkate @ 2007 03 08, 20:21)
mergaites,kur jus? labai labai reikia nors trupinelio info  4u.gif

Cia tu kalbi apie KMUK pusrusyje esancia laboratorija Moksliniai tyrimai, kuria organizuoja Zilaitiene? Kitaip sakant, kai vyrukai, atnesa savo sperma i 012 kabineta, ir tikriausiai gauna pinigeliu???
Patikslink kaip suprasti akvanautu tyrima??? smile.gif
Bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(liutkate @ 2007 03 08, 13:01)
Mergaites,paskaiciau temele ir lygtai neradau to ko ieskojau,o gal praveplinau,jus jau man atleiskit  4u.gif  turiu klausimuka- gal kas daret vyro akvanautu tyrimuka KMUK, gal galit pasidalit patirtim kaip tunelyje rasti ta labaratorija ir ar spejote laiku pristatyti ? aciu uz pakantuma  4u.gif  labai laukiu atsakymuko,isanksto didelis didelis ACIU  4u.gif

Darėm prieš šešetą metų. Po varikocelės operacijos praėjus kokiam mėnesiui urologas R.Mickevičius paskyrė tokį kaipo kontrolinį spermos tyrimą. vyras ,,pasitvarkė" klinikų administracijos tualete ir ant greičio nunešėme į tą kabinetą rūsyje. Tada dar paklausiau kada bus atsakymas tai man laborantė pranešė kad kitoje dienos pusėje, o kai davėme ,,ant kavos" tai atsakymą gavome berods po valandos tongue.gif O surasti visai ten nesudėtinga tik aišku reikia klausti.
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 03 07, 15:29)
...šiandien, jau kovo mėnesį, atlikta spermograma: viename ml 20 mln., visame ejakuliate 140 mln., A 15 proc., A+B 70 proc., judrumas 98 mln. diagnozė - normospermija. mums patarta stengtis pastoti natūraliai. aš suprantu, kad mūsų rodikliai ant normos ribos, bet turint omeny pokyčius, yra ko džiaugtis, ar ne?  blush2.gif  tuo labiau, kad vaistų kursas dar nebaigtas, tyrimą pasidarėm anksčiau laiko, nes labai rūpėjo, gerin ar blogin judame.

dar noriu paklausti, ar galima kaip nors padidinti normalių formų dalį?  g.gif mūsų telpa į normas, bet norisi ir šį rodiklį maksimaliai padidinti.

musiskis pirmas rezultatas praeita sav buvo 140 mln is viso, A- 10%, B - 32%, sake gydytoja, kad A turetu buti daugiau. Geria dabar E vitamina ir Trivestan bet ji kazkas is forumo ispeke labai tai nzn) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 09, 15:47)
musiskis pirmas rezultatas praeita sav buvo 140 mln is viso, A- 10%, B - 32%, sake gydytoja, kad A turetu buti daugiau. Geria dabar E vitamina ir Trivestan bet ji kazkas is forumo ispeke labai tai nzn)  blink.gif

Jeigu pradejo gerti Tribestana - tai tegul geria. Su juo tokie reikalai kaip pastebejau, vieniems padeda, o kitiems ne. Gal taviskis bus butent is tu kuriam pades. Nes siaip spermos kokybe nera prasta visiskai. Jums tik siek tiek judruma reikia pagerinti ir viskas. Cia daug merginu giria SPEMAN. Zilaitiene paziurejo i sastata tu vaistu ir pasake, kad juose yra ta pati zolele kaip ir Tribestane tik jos mazesnis kiekis. O giria Speman dar ir del to, kad jo kaina palyginus su Tribestanu yra zymiai priimtinesne eksperementavimui.
Taip kad gerkit ir nepergyvenkit, paziurekit ar padeda, jei ne - tai irgi ner ko pergyventi, juk tai zolinis preparatas, pakenkti irgi neturetu.
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 03 09, 16:21)
Jeigu pradejo gerti Tribestana -  tai tegul geria. Su juo tokie reikalai kaip pastebejau, vieniems padeda, o kitiems ne. Gal taviskis bus butent is tu kuriam pades. Nes siaip spermos kokybe nera prasta visiskai. Jums tik siek tiek judruma reikia pagerinti ir viskas. Cia daug merginu giria SPEMAN. Zilaitiene paziurejo i sastata tu vaistu ir pasake, kad juose yra ta pati zolele kaip ir Tribestane tik jos mazesnis kiekis. O giria Speman dar ir del to, kad jo kaina palyginus su Tribestanu yra zymiai priimtinesne eksperementavimui.
Taip kad gerkit ir nepergyvenkit, paziurekit ar padeda, jei ne - tai irgi ner ko pergyventi, juk tai zolinis preparatas, pakenkti irgi neturetu.

Dar sake, kad 5% spermiuku ''susoka'' i gumulus... na, susilipdo ir todel negali normaliai judet... Tai arba vit E arba Tribestan sake turi ''suskystint'' ar kaip, kad jie nesusoktu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 09, 16:44)
Dar sake, kad 5% spermiuku ''susoka'' i gumulus... na, susilipdo ir todel negali normaliai judet... Tai arba vit E arba Tribestan sake turi ''suskystint'' ar kaip, kad jie nesusoktu...  unsure.gif

Tai vadinasi agliutinacija. Bandykit, pakenkti tikrai nepakenks. Merginos rase kai kurios, kad po jo dar ir pablogejo kokybe, nu bet man atrodo, kad tikrai ne nuo sito vaisto. Jeigu daktaras liepe pabandyt ir jau nusipirke esat - tai ir gerkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 09 kovo 2007 - 16:48
QUOTE(Nendrė @ 2007 03 09, 16:47)
Tai vadinasi agliutinacija. Bandykit, pakenkti tikrai nepakenks. Merginos rase kai kurios, kad po jo dar ir pablogejo kokybe, nu bet man atrodo, kad tikrai ne nuo sito vaisto. Jeigu daktaras liepe pabandyt ir jau nusipirke esat - tai ir gerkit.

jojo, agliutinacija mirksiukas.gif As neprisimenu vis tu pavadinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 09, 15:47)
musiskis pirmas rezultatas praeita sav buvo 140 mln is viso, A- 10%, B - 32%, sake gydytoja, kad A turetu buti daugiau.

ant lapelio parašyta, kad A turėtų būti 25 proc. arba A+B 50 proc.
pas mus iš tikrųjų žemutinė normos riba, bet...
po mūsų pirmųjų rezultatų, kai turėjome tik 7 mln. iš viso, tai atrodo įspūdingai. buvome pas gydytoją ketvirtadienį, pavadino rezultatus stebuklu blush2.gif pasakė, dabar palankus metas nestuke.gif , nes rezultatai gali svyruoti ir negali garantuoti, kad, tarkime, kitą mėnesį jie nepablogės. o agliutinacijos pas mus apskritai nėra.
QUOTE(Nendrė @ 2007 03 09, 16:21)
juk tai zolinis preparatas, pakenkti irgi neturetu.

aš irgi pagalvojau, kad nėra lyg kam ten kenkti, žolinis g.gif . jeigu ir nepadės, tai ir nepakenks. apie tribestaną daug prisiskaičiau čia ir internete. lyg ir nieko baisaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaxa: 10 kovo 2007 - 12:25
Sveikutės,

Kreipiuosi i prašau atsiliepimų į tas, kurios daugiau nusimanote apie spermogramos atsakymus. smartass.gif: Mano vyro spermogramoje yra tokie dydžiai (kurie normos ribose, tai nerašysiu):

pH 7,2

Spermijų kiekis 1 mililitre 87,5 (čia milijonais...kiek suprantu)
Spermijų kiekis visame ejakuliate 218,8

Judrumas A 12%
B 26%

Patologijų
- galvutės 59%
- kaklelio 30%
- Vystymosi 2%
- uodegėlės 9%

Agliutinacija 5%

Diagnozę užrašė - Astenospermija.

Kas galėsite pakomentuoti, tai iš anksto Jums dėkoju. aciuks.gif
Aišku su vyro atsakymais važiuosiu pas gydytoją, bet ji dabar atostogauja, tai laukiu kada jai baigsis atostogos vacation1.gif .... bet norisi ir man, ir vyrui dabar žinoti ką ta spermograma ten rodo...maždaug nors. lens.gif
Atsakyti
Mažokas A ir B spermijų judrumas, todėl astenospermija.
Atsakyti