Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 02, 21:13)
Beje, tas daiktas sukelia apsigimimus ir šiaip persileidimus  blink.gif  apie įtaką spermai iš viso tyliu. Labai dažnas cistito sukėlėjas (aha visos kas jį turi dabar sunerimkit tongue.gif) O pas vyrus apsigyvena prostatoj ir kenkia iš ten  blink.gif  tiek kol kas spėjau perskaityt  blink.gif

blink.gif blink.gif jau man toks jausmas, lyg dar mažai tų ligų ir nesamonių doh.gif doh.gif nu siaubas.
negązdinkit, mergos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 03 03, 15:29)
O jam darė prostatos masažą, ar tik taip iš šlaplės paėmė? Man įdomu ax.gif

nea, nedarė jokių masažų blink.gif būtų darius, ta seselė jau būtų negyva gun_smilie.gif
tu kaip žinovė, gal gali pasakyt, ką reiškia jei spermos pasėly to koko nėr, o vat tam kitam yra? Gydyt juk vis tiek reik, ane? Jei jis tikrai gyvena prostatoj, skaičiau, kad gali sukelt prostatitą unsure.gif

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 03 03, 18:31)
blink.gif  blink.gif  jau man toks jausmas, lyg dar mažai tų ligų ir nesamonių  doh.gif  doh.gif  nu siaubas.
negązdinkit, mergos  unsure.gif

žvirbliuke, nesigąsdink 4u.gif iš tikrųjų jaučiuos kalta, nes vakar neatsispyriau pagundai parašyt tą sakinį "...sunerimkit tongue.gif" o viskas tik dėl to kad rašydama iškart pagalvojau, kad kas nors garantuotai sau prisitaikys (pvz kokia Filipux hihihi.gif) tai ir pasišaipiau... ale pasišaipymas buvo suprastas pažodžiui doh.gif
Atsakyti
aaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 03, 21:09)
būtų darius, ta seselė jau būtų negyva  gun_smilie.gif
................................
..... ką reiškia jei spermos pasėly to koko nėr, o vat tam kitam yra?

Fffff...sakau......gal strypus per giliai ikisho blink.gif ....iki isheinamosios..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 03 03, 20:22)
Fffff...sakau......gal strypus per giliai ikisho  blink.gif  ....iki isheinamosios.....  blink.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu galgi ne doh.gif
aš įsivaizduoju, kas liks iš spermos po antibiotikų verysad.gif iš viso sąrašo antibų tik trims jautrus, o dar klausimas kaip ten realiai bus doh.gif
Atsakyti
nebijok...po triju menesiu bus kaip jaunas dievas biggrin.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 03, 21:26)
aš įsivaizduoju, kas liks iš spermos po antibiotikų  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 03 03, 20:31)
nebijok...po triju menesiu bus kaip jaunas dievas  biggrin.gif

užteks kad būtų kaip jaunas bigsmile.gif dėl dievo gal tiek to, namie ant sofkės nereik blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal jam ne prostatitas, o ureatritas? Man svarbu žinoti, iš kur tiksliai ėmė, ar iš šlaplės tepinėlį, ar prostatos sekretą.
O dėl masažo, tai jūs nesijuokit, tai gal bene vienintelis teisingas būdas nustatyti lėtinį bakterinį uždegimą prostatoje. Pagal Sruogį, tai pati sperma veikia baktericidiškai, todėl gali nieko nerodyti. Kaip ištikro, tai nežinau. Kai sužinosiu, tai parašysiu.
Atsakyti
Žinok, nežinau. Mes tik vakar vakare atsiėmėm tyrimus iš ligoninės, tai pirmadienį varys pas savo gydytoją aiškintis. sakė, sukišo kaip suprantu šlaplėn keturias kažkur 10cm ilgio lazdeles (turbūt ne visus dešimt cm sukišo lotuliukas.gif ) ir tiek. O tyrimas vadinas tampone uretrale, tai čia visgi su šlaple turbūt daugiau bendro, pgl pavadinimą sprendžiant, ką? g.gif
Atsakyti
Tai tada tikrai uretritas. Baika, išgyvens irnesakyk.gif
Greičiausiai vaisingumui tai jokios įtakos neturi, tik tiek, kad infekcija. Nu palauksim, ką gydytojas pasakys. Nenoriu čia diagnozuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 03 kovo 2007 - 21:31
Sveikos mergaitės,

Manęs kažkaip nelabai priimat i savo pašnekesius. Gal kažką netaip rašau?
Bet vis tiek norėčiau Jūsų visų patarimo.
Ankščiau rašiau, kad su vyru jau beveik 3 metai greit bus kai nesisaugom ir laukiam gandru, bet vis nesulaukiam. Man padaryti visi imanomi tyrimai ir viskas gerai. Bet vat problema vyre tik neaisku kokia. Buvo jis pas daktara tai rado lėtinį uždegimą, kurį sąlygoja kaip daktaras minėjo per dideles odos sluoksnis ant varpos. Tipo tokiu atveju bakterijos renkasi toje odoje ir sąlygoja uždegimus, kurie ir man persiduoda.
Aš nežinau ar gerai aš čia suprantu, bet galvoju, kad jei yra uždegimas tai ir leukocitai spermoje turi būti paveikti?
Tai suleido jam kazkokiu antibiotikų ir liepe kurį laiką su prezervatyvu mylėtis, bet gi jis neištvėrė.
Pasekmės tokios, kad mm vėluoja 4 d. Nežinau ką čia daryt ar tikėtis, kad gal kažkas pavyko? Ar ne? Ar bėgti testo?
Atsakyti
o vyrui spermos tyrima darė?
šiaip jau jeigu neramu, tai nubėk to testo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na vyrui spermos tyrimą darė Kamarauskas, bet Klimo teigimu jis neturi tinkamos aparatūros. Jis teigė, kad viskas gerai tipo.
Neprisimenu gydytojo pavardės pas kurį dabar lankosi vyras, bet šis daktaras iš karto pasakė, kad nėra taip gerai.
Spermos tyrimo daryti dabar negalime, todėl kad tyrimo rezultatai būtų netikslūs, nes iš pasėlio paimto daktaras nustatė, kad yra lėtinis uždegimas. Bandys išgydyti atlikti varpos odos šalinimo operaciją, o tik tada daryti spermograma
Atsakyti