Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

kokia gali buti paslaptis smile.gif tam ir esam cia kad dalintis informacija, nuomonem ir kt dalykais biggrin.gif Pas Sruogi vyras lankosi todel, kad mes gydomes Vaisingumo centre smile.gif paprasta priezastis, visa istorija ten ir mano ir vyro tai paprasciau o ir patenkinti is esmes to centro gydytojais esam, bet as pasikonsultuoju apie vyro reikalus ir su Zilaitiene, nes teko su ja susipazinti artimiau, taip kad apie ja irgi esu kuo geriausios nuomones biggrin.gif

Aisku jeigu vyras kategoriskai atsisako pas moteri gydytis, tai versti gal ir nereikia... tik pasakysiu....kai Sruogis tikrino vyrui prostata ir dar ten masazhiuka kazkoki padare...ans toks buvo isiutes, kad sakiau turbut jeigu butu nuejes tu paciu tyrimu pas moteri..gal butu kitaip pasijautes..nors tai tik mintys smile.gif vieniems nesinori kad vyras juos apzhiurinetu ir chiupinetu..kitiems pries moteri nejauku..zhodzhiu... smile.gif todel ir renkames is ivairiu gydytoju kas kam priimtina ir patinka smile.gif

QUOTE(speranza @ 2007 02 28, 21:48)
euromergele, kaip suprantu tavo vyras lankosi pas Sruogį? o jei ne paslaptis kodėl jūs jį pasirinkot?   ax.gif

Papildyta:
dar pagalvojau...o jus spermograma daret? Jeigu nedaret...tai gal pirmiau priduokite sperma o tada jau suzinosite reikia jums kreiptis pas androloga ar nereikia...? m? smile.gif

P.S. ...man tai nejuokinga istorija...tokios ir panasios musu visu istorijos 4u.gif

QUOTE(speranza @ 2007 02 28, 21:48)
............... Jum gal juokinga, bet man skaudu.

Fffffff...o kaip jusu, brangioji, spermos reikaliukai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 01 kovo 2007 - 15:22
Dar karta to paties prasysiu, mergytes bukit geros, pakomentuokit spermos tyrima. Vakar pasidarem ir labai idomu. Siaip tai uzdegima gydsi ir kaip suprantu nebera, bet idomu kaip del judrumo ar viskas gerai. g.gif Ir dar norejau paklausti del tu SPEMAN papildu, ka konkreciai jie daro: ar del judrumo, ar del kokiu uzdegimu, ar cia kaip Tribestan tokio tipo blush2.gif ? Labai aciu is anksto 4u.gif

Suskystejimo laikas-30min.
Tąsumas-1mm.
ph-7,8
Spermijų kiekis-71 (1 mililitre)
- 142 (visame ejakuliate)
Judrumas- A-45%
B-45+20%
D-35%
Patologijų- Galvutės-13%
Kaklelio-5%
Uodegėlės-5%
Normalių formų-77%
Leukocitai-10
Spermiogeninės ląstelės-3
Spermijų agliutinacija-nėra.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 03 01, 15:19)
Fffffff...o kaip jusu, brangioji, spermos reikaliukai?  biggrin.gif

žinai, ryt turėtų būt atsakymai bigsmile.gif sakau turėtų, ba su tais italais tai nenustebčiau, jei dar nebus blink.gif

Mykolina, man tai atrodo superinė ta sperma... ar gražus tavo vyriškis? gal mums paskolinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 01, 17:04)
žinai, ryt turėtų būt atsakymai  bigsmile.gif  sakau turėtų, ba su tais italais tai nenustebčiau, jei dar nebus  blink.gif

Mykolina, man tai atrodo superinė ta sperma... ar gražus tavo vyriškis? gal mums paskolinsi  lotuliukas.gif

Nu zinok dabar ir idomu ar man jo ta superine pades. Jei pades, tai del tokio reikalo gal ir del jusu negaila butu rolleyes.gif O grozis tai kiekvienai skirtingai, man aisku, kad grazus smile.gif
Sekmes jums gydant brangiausius ir siekiant to paties tikslo 4u.gif
Gal galit dar apie Speman parasyti blush2.gif Labai aciu
Atsakyti
mykolina smile.gif gera sperma, nusiramink 4u.gif o Speman reikia gerti jeigu yra pas vyras oligoastenospermija ir panasus nemalonumai smile.gif pas jus to ner

Atsakyti
klausykit, klausimas is siaip idomumo - spermogramos mokamos? Cia ne esme, nes siaip del 2.gif: pinigu nelabai skaiciuojam, bet man tiesiog iskilo... ax.gif
Atsakyti
tai zhinoma ...mokamos....dar ir kaip mokamos.... biggrin.gif

QUOTE(Amade @ 2007 03 01, 17:22)
klausykit, klausimas is siaip idomumo - spermogramos mokamos?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 03 01, 16:28)
tai zhinoma ...mokamos....dar ir kaip mokamos....  biggrin.gif

...mastau.gif mazdaug kiek? unsure.gif Na, mb pirmadieni nes spermiukus tirt, tai mastau, kiek sakyt, kad pinigu pasiimtu... g.gif apytikriai, 50, 100, 200?
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 01, 16:37)
...mastau.gif mazdaug kiek?  unsure.gif Na, mb pirmadieni nes spermiukus tirt, tai mastau, kiek sakyt, kad pinigu pasiimtu...  g.gif apytikriai, 50, 100, 200?

Žiūrint kur. Kaune tai kainos labai skirias. Pati paprasčiausia VK kainavo 90lt, o Mir V 45lt (čia taip buvo kadaise kadaise tos dienos negrįš doh.gif ) nežinau, ar nepasikeitė, pažiūrėk jų internetiniuose puslapiuose įkainius. O kaip kituose miestuose, nežinau 4u.gif bet turbūt labai nesiskiria. O ta išsamioji 240lt kainuodavo g.gif bet pradžiai užtenka ir paprastos 4u.gif
Atsakyti
Amade neparashei kur gydotes, tai nezinom kurios istaigos kainas sakyti smile.gif Fliquiti gerai aprashe....mes kadangi visada issamia tik ir darydavom tai visada 240 lt kainuodavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 01 kovo 2007 - 17:15
Motinos ir vaiko klinikos spermos tyrimų kainas galima rasti čia:
http://www.motinairv...=/pac-ikainiai/
Atsakyti

ai dar norejau paklausti, kariotipas ir visi kiti tyrimai nemokami? tik laukt ilgai reikia, ane? (tiesiog pasitikslinu)

kada vestuves? biggrin.gif
[/quote]

Tai visi tyrimai santariskese nemokami, tinka zilaitienes siuntimas, tai nemazai pinigeliu sutaupom. Laukti teks apie menesi.

O vestuves birzelio pabaigoje, ir sekancia diena iskart isskrendam i kreta. tai siandien patvirtino registracija. Vat cia tai jau dziugu! Gal noresi i Kauna atvaziuoti ir mane su vestuvine suknele pamatyti??? Labai kvieciu! thumbup.gif
Atsakyti