Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(skarota @ 2007 02 26, 15:50)
Nežinau, gal dabar kol kas su vitaminais bandysim. bandysiu aš jį įkalbėti nueiti pas tą urologą, bet šiandieninė jo reakcija buvo  schmoll.gif Matyt reikia laiko jam suvirškinti viską ir apgalvoti  unsure.gif

Jeigu jau eis tai tada tegul iš karto pas andrologą keliauja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 02 26, 17:42)
Jeigu jau eis tai tada tegul iš karto pas andrologą keliauja.  smile.gif

Ir as pritariu rugiageles nuomonei, lai keliauja iskart i vaisingumo klinika, pas androloga.Ten ir echoskopija padarys, ir hormonus, nu vienu zodziu viska!
Tik nereikia nuleisti ranku, abu turit noreti ir stengtis kazka daryti, o ne nuleisti rankas. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip jus Boruzele? gal jau buvote pas genetikus?...per tuos hormonus netekau trecdalio smegenu man rodos...viska pamirshtu smile.gif

Atsakyti
Jei kas galit parvezti speman,butinai paimciau bent jau pradziai du buteliukus.Reikia pradziai viska pabandyti.Is anksto butu labai aciu
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 27, 00:23)
o kaip jus Boruzele? gal jau buvote pas genetikus?...per tuos hormonus netekau trecdalio smegenu man rodos...viska pamirshtu smile.gif

Sweikute, vyrukas siandien skambino, tai musu genetikas, rytoj ryte bus pasiruoses pakomentuoti tyrimus. Tai dar kolkas esam nezinioje! Bet kad ir kaip ten butu, esam su bet kokia informacija susitaike.
Beje, mergaites, jei pas mus genetinis sutrikimas turesiu 2 buteliukus Speman, tai jei yra kaunieciu rasykit!
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 27, 21:41)
Sweikute, vyrukas siandien skambino, tai musu genetikas, rytoj ryte bus pasiruoses pakomentuoti tyrimus. Tai dar kolkas esam nezinioje! Bet kad ir kaip ten butu, esam su bet kokia informacija susitaike.
Beje, mergaites, jei pas mus genetinis sutrikimas turesiu 2 buteliukus Speman, tai jei yra kaunieciu rasykit!

Boružėle07, aš paimčiau wub.gif

Papildyta:
Tiksliau - nusipirkčiau abu butelaičius mirksiukas.gif wub.gif
Papildyta:
Perskaičiau Tavo žinutę, Boruzele07, ir mačiau ti "Speman"
Dabar įsigilinau - kokia aš savanaudė doh.gif . Norėčiau, kad su genetiniais tyrimais būtų viskas čiki ir Tau pačiai tikėkimės, kad pravers Speman mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikisiu trigrasi del Speman. Cia gerb. arba negerb. (kaip kam patinka biggrin.gif ) Pleskaciausko nuomone, Sovietu Sajungoj tai atseit buvo zinomas vaistas, todel jis zino, kaip reikia vartoti - tik viena mintis.
Reiketu gerti menesi, tada menesi pertrauka, ir taip tris kursus, tada daryti ilgesne pertauka. Ir dar - Speman Forte (yra ir toks) skirtas erekcijos sutrikimams, o ne nevaisingumui gydyti, reiketu tiesiog Speman.
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2007 02 28, 16:46)
Ikisiu trigrasi del Speman. Cia gerb. arba negerb. (kaip kam patinka  biggrin.gif ) Pleskaciausko nuomone, Sovietu Sajungoj tai atseit buvo zinomas vaistas, todel jis zino, kaip reikia vartoti - tik viena mintis.
Reiketu gerti menesi, tada menesi pertrauka, ir taip tris kursus, tada daryti ilgesne pertauka. Ir dar - Speman Forte (yra ir toks) skirtas erekcijos sutrikimams, o ne nevaisingumui gydyti, reiketu tiesiog Speman.

Ačiū gulbe wub.gif
Kaip ir visus vitaminus ir papildus naudojant reikia daryti pertraukas.
Rusijoj Speman žinomi vitaminai g.gif tai kodėl tie Lietuvos "biznieriai" niekaip negali pardavinėti paprastai vaistinėj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 02 21, 16:43)
4u.gif

Papildyta:
Gal tu is Klaipedos?

Iš Panevežio
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 02 28, 18:50)
Iš Panevežio

Siandien MB pasidare spermos tyrima. Gal kas galit pakomentuoti ji?
Suskystejimo laikas-30min.
Tąsumas-1mm.
ph-7,8
Spermijų kiekis-71 (1 mililitre)
- 142 (visame ejakuliate)
Judrumas- A-45%
B-45+20%
D-35%
Patologijų- Galvutės-13%
Kaklelio-5%
Uodegėlės-5%
Normalių formų-77%
Leukocitai-10
Spermiogeninės ląstelės-3
Spermijų agliutinacija-nėra.

Pas gydytoja dar tik po 2 sav., o labai idomu ar nera kokiu pakitimu ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
tai musu darvargai nebaigti, antradieni vaziuojam i santariskes pas genetika, nes sitie du paprasti tyrimukai, nieko blogo neparode. Dabar teks daryti kariotipo tyrima, tai va tokios naujienos is musu bustines!
Sekmes jums! mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytės būkit geros padėkit man..... blush2.gif
knisaus rausiaus po tą internetą, ieškojau tų andrologų.... radau kad Vilniuj yra Kamarauskas, Pleščiauskas ir berods Sruogis....
žinau kad yra dar visų giriama Žilaitienė, bet mano vyriškis kategoriškai atsisako eit pas moteriškę...
sunkiausia apsispręst pas kurį iš šitų vyriškių tempt savąjį.....
gal galit parašyt, kiek maždaug gali kainuot pirma konsultacija.... ax.gif

Atsakyti