Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Veronika @ 2007 02 23, 11:18)
Msirijus, tu mūsų aukselis  biggrin.gif , nepamiršk savo pažadų. mirksiukas.gif Čia forume didelė Speman paklausa. smile.gif
Papildyta:
Ale kaip išsiauklėjau savo vyruką  biggrin.gif :prieš išgerdamas Speman pasirodo man ir net burną išžioja, kad tikrai nurijo. lotuliukas.gif  blush2.gif

nu jau stengsiuos stengsiuos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 23, 10:18)
Papildyta:
Ale kaip išsiauklėjau savo vyruką  biggrin.gif :prieš išgerdamas Speman pasirodo man ir net burną išžioja, kad tikrai nurijo. lotuliukas.gif  blush2.gif

oi Veronika lotuliukas.gif paskutiniu metu į šį skyrelį jau tik anekdotų lendu paskaityt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje, Taliukės istorija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
taliuke...nu superine istorija 4u.gif biggrin.gif

Veronika...oj Veronika ..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 23, 16:19)
Veronika...oj Veronika ..... lotuliukas.gif

Kas oj, kas oj lotuliukas.gif

Taliuke, labai džiaugiuos, kad jums pasisekė. 4u.gif
Atsakyti
Aš vyrui taip pat padėjau ant stalo cinką, E vitaminą ir pasakiau:- reikia gerti ir vaziuosim pas gydytoją (prisiskaičiau tongue.gif ) . OOO reakcija buvo lotuliukas.gif paklausė, ar galiojimo laikas nepasibaigė ir kodėl anksčiau neliepiau gerti. Dabar rezultatai ne tokie geri bus lotuliukas.gif O aš sakau: - nieko, pagerinsim greitu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko nelaukdami pradėjome ruoštis tai procedūrai, kaip niekad nekantriai laukiau naujo ciklo pradžios. Na ka aš jums galiu pasakyti? Taip ir nesulaukiau to naujo ciklo thumbup.gif Ir sakykit, kad stebuklų nebūna, - būna, dar ir kaip būna cool.gif
Savo ilgu pasakojimu norėjau pasakyti:
1. Prasti vyro grikiukai būna nebe priežasties: jos reikia ieškoti, surasti ir jei tik įmanoma eliminuoti.
2. Natūraliai pastoti galima ir su gerokai prastesniais grikiukais, nei pateikiamos normos.
Tvirtybės, kantrybės ir sėkmės visoms 4u.gif
[/quote]

NEREALIAI!!!! thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif -----KittyKitty istorija, dabar Taliukes....!!!! Taip ir isauga sparnai!!! Sveikinimai nuosirdziausi
Atsakyti
[quote=liepa7,2007 02 23, 22:52]
Nieko nelaukdami pradėjome ruoštis tai procedūrai, kaip niekad nekantriai laukiau naujo ciklo pradžios. Na ka aš jums galiu pasakyti? Taip ir nesulaukiau to naujo ciklo thumbup.gif Ir sakykit, kad stebuklų nebūna, - būna, dar ir kaip būna cool.gif
Savo ilgu pasakojimu norėjau pasakyti:
1. Prasti vyro grikiukai būna nebe priežasties: jos reikia ieškoti, surasti ir jei tik įmanoma eliminuoti.
2. Natūraliai pastoti galima ir su gerokai prastesniais grikiukais, nei pateikiamos normos.
Tvirtybės, kantrybės ir sėkmės visoms 4u.gif
[/quote]

NEREALIAI!!!! thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif -----KittyKitty istorija, dabar Taliukes....!!!! Taip ir isauga sparnai!!! Sveikinimai nuosirdziausi
[/quote]

NEREALIAI JEGA.
O mano nuotaika truputi nusedusi ant zemes. Sparnai kaip ir nedygsta. Siandien nuvezems sperma istirti. Zinojom, kad bloga, bet kiek ????? Kol kas pasake tik telefonu, dar eisime konsultacijos pas gydytoja ir viska paaiskins. Bet rezultatai neguodzia:
sperma 10 mln. Is tu 10 mln. tik 20 proc. judriu, o labai judriu - nera visai. Dar kazkokie pakitimai yra??? verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nu nelabai ka cia suprantu, bet tikiuosi gydytoja paaiskins. Dar mane tirs iki galo ir tada verdiktas....
Bet paskaicius auksciau mineta istorija, taip norisi tiketis stebuklu..... gal dar ne visaks prarasta????? Merginos, gal jus ka galite pakomentuoti (zinoma, as ne ka parasiau), veliau issiaiskinsime smulkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 23 vasario 2007 - 21:34
QUOTE(RositaK @ 2007 02 21, 12:21)
rasau apie savo stebukleli:
paskutini karta daremes spermograma 2005.05 - buvo A=0%, B=8%, viso 2milijonai
siandienos rezultatai: A=12%, B=23%, viso 20,3 milijonai

gereme vit. E, Cinka, taip pat JOKIU pirciu ir alkoholio (truputi alaus aisku galima)
taip pat lankemes pas zolininke Zana Jankovskaja, kuri nustate vyro tikraja priezasti, kodel tokie blogi spermiukai - gereme zoleles, bei zoliu uzpiltines

o gal cia tik po keliones taip pagerejo...nes labai svarbus ir poilsis
su ta sperma cia niekada negali zinoti - ji kaip pagereti, taip ir pablogeti gali  doh.gif

Gal butu galima gauti tos zolininkes telefono nr? 4u.gif Reikia....
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Šiandien pasiemiau SB spermiukų tyrimus. Sužinojusi rezultatus, labai neišsigandau, maniau, kad su vitaminais bus galima viską pataisyti. MB pas urologą griežtai atsisako schmoll.gif Bet pas jus paskaitinėjusi kažkaip nusisodinau save, kad su vitaminais nieko gero ir galiu nesulaukti verysad.gif
Rezultatai tokie, kad spermiukai per leti : judrumas pirmaeigis 10%, judrumas trukčiojantis 10%, gyvų spermijų 23%. Kiti tyrimai kaip matau pagal normą geri spermių kiekis 34mln/ml.
O kaip vitaminai Tribestan, kokie atsileipimai apie juos?
Atsakyti
QUOTE(skarota @ 2007 02 26, 15:40)
Laba diena  4u.gif
Šiandien pasiemiau SB spermiukų tyrimus. Sužinojusi rezultatus, labai neišsigandau, maniau, kad su vitaminais bus galima viską pataisyti. MB pas urologą griežtai atsisako  schmoll.gif Bet pas jus paskaitinėjusi kažkaip nusisodinau save, kad su vitaminais nieko gero ir galiu nesulaukti  verysad.gif
Rezultatai tokie, kad spermiukai per leti : judrumas pirmaeigis 10%, judrumas trukčiojantis 10%, gyvų spermijų 23%. Kiti tyrimai kaip matau pagal normą geri spermių kiekis  34mln/ml.

Na, sakyčiau, sperma silpnoka (10 proc. pirmeigių, 34 mln/ml). Reikėtų paieškoti priežasčių kodėl. O vitaminai, sveikas gyvenimo būdas tai tikrai tik į naudą, bet sėdėti sudėjus rankas ir laukti stebuklo tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarota @ 2007 02 26, 14:40)

bent jau mums poveikis buvo tik piniginei schmoll.gif sperma nepagerėjo nė velnio doh.gif

pritariu Rugiagėlei, laukt stebuklų su tokia sperma nėra ko schmoll.gif reik veikti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 26 vasario 2007 - 14:49
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 02 26, 14:45)
Na, sakyčiau, sperma silpnoka (10 proc. pirmeigių, 34 mln/ml). Reikėtų paieškoti priežasčių kodėl. O vitaminai, sveikas gyvenimo būdas  tai tikrai tik į naudą, bet sėdėti sudėjus rankas ir laukti stebuklo tai nežinau  g.gif

Nežinau, gal dabar kol kas su vitaminais bandysim. bandysiu aš jį įkalbėti nueiti pas tą urologą, bet šiandieninė jo reakcija buvo schmoll.gif Matyt reikia laiko jam suvirškinti viską ir apgalvoti unsure.gif
Atsakyti