[quote=liepa7,2007 02 23, 22:52]
Nieko nelaukdami pradėjome ruoštis tai procedūrai, kaip niekad nekantriai laukiau naujo ciklo pradžios. Na ka aš jums galiu pasakyti? Taip ir nesulaukiau to naujo ciklo
Ir sakykit, kad stebuklų nebūna, - būna, dar ir kaip būna
Savo ilgu pasakojimu norėjau pasakyti:
1. Prasti vyro grikiukai būna nebe priežasties: jos reikia ieškoti, surasti ir jei tik įmanoma eliminuoti.
2. Natūraliai pastoti galima ir su gerokai prastesniais grikiukais, nei pateikiamos normos.
Tvirtybės, kantrybės ir sėkmės visoms
[/quote]
NEREALIAI!!!!
-----KittyKitty istorija, dabar Taliukes....!!!! Taip ir isauga sparnai!!! Sveikinimai nuosirdziausi
[/quote]
NEREALIAI JEGA.
O mano nuotaika truputi nusedusi ant zemes. Sparnai kaip ir nedygsta. Siandien nuvezems sperma istirti. Zinojom, kad bloga, bet kiek ????? Kol kas pasake tik telefonu, dar eisime konsultacijos pas gydytoja ir viska paaiskins. Bet rezultatai neguodzia:
sperma 10 mln. Is tu 10 mln. tik 20 proc. judriu, o labai judriu - nera visai. Dar kazkokie pakitimai yra???
Nu nelabai ka cia suprantu, bet tikiuosi gydytoja paaiskins. Dar mane tirs iki galo ir tada verdiktas....
Bet paskaicius auksciau mineta istorija, taip norisi tiketis stebuklu..... gal dar ne visaks prarasta????? Merginos, gal jus ka galite pakomentuoti (zinoma, as ne ka parasiau), veliau issiaiskinsime smulkiau.