Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Magi...tu jau seniai mums cia siuntinukus i Lietuva gaalejai siusti...zinoma..net negalvodama jeigu tik yra galimybe perdavinek smile.gif

o siaip klausyk ar labai tikrina siuntinius jeigu siunti? i koki skudura galetum 10 buteliuku idet ir davai pashtu smile.gif bet jauchiu tikrina kapitaliai ane?...

QUOTE(Magi @ 2007 02 22, 12:51)
Mergaites, Peterburge Speman kainuoja 12 lt. Galiu suorganizzuoti, ....

Papildyta:
lotuliukas.gif ....... lotuliukas.gif ....labai atsiprashau Puk...toks juokas sueme... biggrin.gif ne del vyro...bet del to kad ko tik zmonems nenutinka...

nezinau ka gydytojai atsakytu..siaip gi visalaika sako pirties negalima pirties negalima, o va apie ledini vandeni nieko neuzhsimine niekada...bet kadangi sperma visada grieztai liepia kuno temperaturoje atvezhti ir nepershaldyti..tai manyciau kad galejo pakenkti...tik nezinau ant kiek stipriai. gerai rugiagele sako..jeigu jau nieko tai niekas ir nekenkia..o jeigu jau prastai..tai tada belieka ..nieko nelieka smile.gif nesugalvojau ko galetu beliktio tokiu atveju....... biggrin.gif

dovanokit uz linksmuma jeiguka... biggrin.gif

QUOTE(Puk @ 2007 02 22, 15:15)
Merginos, klausimėlis, kaip manote, ar galėjo pakenkti spermiukų kiekiui ir judrumui tai, kad vyras įkrito į ledinį vandenį parą prieš tyrimą? g.gif

Atsakyti
Va, va, su tais pastiniais siuntiniais yra visai kita istorija.
Kiek zinau, galima siusti bet ka ir didesniais kiekiais (na, reikia pasiklausti, kokiais).
As gi siunciausi tuos stebuklingus vaistus po IVFo is Vokietijos, tai juos atsiuncia - ir basta, nieks nei tikrina, nei ju registracijos praso, nei ka... g.gif
Atsakyti
tai Magi gal galetu atsiusti vena siuntinuka...paziuresim kas gausis....o tada jeigu ka tai visus likusius metus ir siuntines taip....mes pervedam pinigus, ji atsiuncia siuntinuka smile.gif Magi.....ar startavai jau su Gonal'iu beje? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 02 22, 13:51)
Mergaites, Peterburge Speman kainuoja 12 lt. Galiu suorganizzuoti, kad iki Lietuvos atkeliautu kelios dezutes (zinoma, ne toks kiekis, koki musu sesuo-terese-Chiara buvo atvezusi lotuliukas.gif ). Na kokius 4-5  buteliukus tikrai galiu perduoti per savo tevus, kurie pas mane bus kovo 1-3 dienomis  mirksiukas.gif

Magi wub.gif
Aš labai noriu wub.gif Atvažiuočiau bet kur Lietuvoje

Papildyta:
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 22, 15:44)
notworthy.gif lenkiu galva uz rupestinguma 4u.gif
o del to speman,tai as daznai kursuoju pirmyn atgal per belarusus,tai ,kai vaziuosiu prigriebsiu ka as zinau,kiek,bet kazkiek paimsiu,tai tiek ziniu.
Vaziuosiu kita savaite,nes laukiu vizos pridaviau i rusija ,per baltarusija metams,tai pakilt niekur negaliu,zadejo pirmad-ar antrad.atiduot,tai iskart ir dumsiu
bet as vius tokius vaistus nebutinai perku baltarusijoj,ju yra ir rusijoj,nes imuninei sistemai leistis imunalis ar koks ten galas,tai ir vezu is rusijos,o prase is belarusu atvest,taip kad pasizadu atvesti.

Msirijus,

aš labai norėčiau to Speman (aišku ne sau blush2.gif - vyrui)
Nes kaip papasakojau, kaip čia merginos pasiekė gerų rezultatų, tai sako : gauk - gersiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 02 22, 18:01)
Magi wub.gif
Aš labai noriu wub.gif  Atvažiuočiau bet kur Lietuvoje

Papildyta:
Msirijus,

aš labai norėčiau to Speman (aišku ne sau blush2.gif - vyrui)
Nes kaip papasakojau, kaip čia merginos pasiekė gerų rezultatų, tai sako : gauk - gersiu doh.gif

butinai,jau minejau,kad imsiu be skaiciaus,o paskui targavosiu lotuliukas.gif
gal neliks viskas mano brangiausiam ir gal pinigeliu uzteks dideliam kiekiui,jei kaina apie 12lt
pas mane kosmeticka visada didele pilna buteliuku,tai ja galiu vien ju prisisgrusti biggrin.gif 4u.gif
bet tai ne anksciau kitos savaites,o is tada tai ziuresim kaip perduot,as is kauno,savaitgaliais bunu vilniuj ,tai vat.
o tas speman kokiu pagrindu geriamas,vyriska kokybe gerint?maniskio tai kaip ir normalus tyrimas,bet gal ir jam sugirdyt,kad dar miklesni butu?????? g.gif
net nzn,kaip jus cia sugalvojot ji gert?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Msirijus: 22 vasario 2007 - 21:10
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 22, 22:09)
o tas speman kokiu pagrindu geriamas,vyriska kokybe gerint?

Taip, Speman gerina vyrišką kokybę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 22, 23:09)
butinai,jau minejau,kad imsiu be skaiciaus,o paskui targavosiu lotuliukas.gif
gal neliks viskas mano brangiausiam ir gal pinigeliu uzteks dideliam kiekiui,jei kaina apie 12lt
pas mane kosmeticka visada didele pilna buteliuku,tai ja galiu vien ju prisisgrusti biggrin.gif  4u.gif
bet tai ne anksciau kitos savaites,o is tada tai ziuresim kaip perduot,as is kauno,savaitgaliais bunu vilniuj ,tai vat.
o tas speman kokiu pagrindu geriamas,vyriska kokybe gerint?maniskio tai kaip ir normalus tyrimas,bet gal ir jam sugirdyt,kad dar miklesni butu?????? g.gif
net nzn,kaip jus cia sugalvojot ji gert?

Matai, kai nustato spermiuku nepakankamuma ir maza judruma, gydytojai nuleidzia rankas. Mol jokio gydymo labai net nera. Va musu guriosios merginos ir atrad ta Speman ir jis veikia drinks_cheers.gif
O gal Tau pervesti pinigelius iki vaziavimo?
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 02 22, 23:14)
Matai, kai nustato spermiuku nepakankamuma ir maza judruma, gydytojai nuleidzia rankas. Mol jokio gydymo labai net nera. Va musu guriosios merginos ir atrad ta Speman ir jis veikia drinks_cheers.gif
O gal Tau pervesti pinigelius iki vaziavimo?

oi neeeee ne ne,paskui stradalinsiu,kad greiciau ivykdyti prievole,kad nieko nepagalvotumet,ne ne ne
tikrai parvesiu,nes tikrai daznai vazineju pirmyn atgal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 22, 23:24)
tikrai parvesiu,nes tikrai daznai vazineju pirmyn atgal 4u.gif

Msirijus, tu mūsų aukselis biggrin.gif , nepamiršk savo pažadų. mirksiukas.gif Čia forume didelė Speman paklausa. smile.gif
Papildyta:
Ale kaip išsiauklėjau savo vyruką biggrin.gif :prieš išgerdamas Speman pasirodo man ir net burną išžioja, kad tikrai nurijo. lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif Noriu su jumis pasidalinti savo patirtimi, gal kam suteiks vilčių, o gal dar kartą sulaužysiu mitą, kad su prastais vyrų grikiukais stebuklų visgi pasitaiko bigsmile.gif Kol kas ir pati nelabai tikiu, nes tokio stebuklo laukėme apie 3 metus.
Kai pastoti nepavyko gerą pusmetį, nusprendėm išsitirti. Pas mane hormonai normoje, ovuliacija vyksta - lyg ir viskas ok, o vyrui vaikystėje daryta sėklidės nuleidimo operacija, kas leido įtarti, kad tai gali būti nepastojimo priežastimi. Kreipėmės į VK. Ir ką - MB tyrimo rezultatai: 5 mln/ml (viso 15 mln), A 0, B 20, normalių formų 5 proc., leukocitai normoj, agliutinacijos nėra, pasėlis švarus, su prostata viskas ok... Rekomendacija - IVF sad.gif Dar kaip viena iš galimų priežasčių buvo įvardinta varikocelė. Praėjus 6 mėn. po jos operacijos rezultatai ne daug tepasikeitė: 5 mln/ml (viso 17,5 mln), A 0, B 40... Atsitiktinai pas MB rado chlamidijas, nors prieš tai kelis kartus jų nerado, o ir požymių jokių nebuvo. Jas išnaikinom antibiotikais, tačiau rezultatai tik dar pablogėjo: 3 mln/ml (viso 9 mln), A 0, B 30 cry.gif Pradėjom taupyti pinigus IVFui... Prisiskaičiusi mergaičių patarimų, uždraudžiau saviškiui eiti į pirtį, mirkti vonioje, alų ir kitus alk. gėrimus dideliais kiekiais gerti, maitinau visokiais papildais: Malpotane, Tribestan (poveikis nulinis), vitaminais E, C, Zn+Ca+Mg, ežiuole. Vienas žolininkas-ekstarsensas "nustatė", kad vyro organizmui trūksta titnago (niekad nebuvau girdėjusi, kad jo apskritai būna žmogaus organizme blink.gif ), dėl to nevyksta ląstelių (tame tarpe ir spermiukų) atsinaujinimas, rekomendavo gerti dirvinio asiūklio arbatą. Gėrė. Prieš pusmetį pas MB ir vėl išlindo chlamidijos, vėl antibiotikai abiems... doh.gif Gruodžio viduryje daryto tyrimo rezultatai: 9 mln/ml, A 0, B 33, tiek kad bendras kiekis padidėjo iki 49,5 mln. Mikrobiologė pasidžiaugė, kad su tokiais rodikliais jau galima būtų IUI pabandyti. Nieko nelaukdami pradėjome ruoštis tai procedūrai, kaip niekad nekantriai laukiau naujo ciklo pradžios. Na ka aš jums galiu pasakyti? Taip ir nesulaukiau to naujo ciklo thumbup.gif Ir sakykit, kad stebuklų nebūna, - būna, dar ir kaip būna cool.gif
Savo ilgu pasakojimu norėjau pasakyti:
1. Prasti vyro grikiukai būna nebe priežasties: jos reikia ieškoti, surasti ir jei tik įmanoma eliminuoti.
2. Natūraliai pastoti galima ir su gerokai prastesniais grikiukais, nei pateikiamos normos.
Tvirtybės, kantrybės ir sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taliuke @ 2007 02 23, 12:28)
Sveikos, mergaitės  smile.gif Noriu su jumis pasidalinti savo patirtimi, gal kam suteiks vilčių, o gal dar kartą sulaužysiu mitą, kad su prastais vyrų grikiukais stebuklų visgi pasitaiko  bigsmile.gif Kol kas ir pati nelabai tikiu, nes tokio stebuklo laukėme apie 3 metus.
Savo ilgu pasakojimu norėjau pasakyti:
1. Prasti vyro grikiukai būna nebe priežasties: jos reikia ieškoti, surasti ir jei tik įmanoma eliminuoti.
2. Natūraliai pastoti galima ir su gerokai prastesniais grikiukais, nei pateikiamos normos.
Tvirtybės, kantrybės ir sėkmės visoms  4u.gif

Taliuke wub.gif
Va čia tai bent, dideliausios Tau sėkmės 4u.gif
Bet čia kaip iš to anikdoto "fantastinės istorijos antrame aukšte" g.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 02 23, 11:20)
Taliuke wub.gif
Va čia tai bent, dideliausios Tau sėkmės 4u.gif
Bet čia kaip iš to anikdoto "fantastinės istorijos antrame aukšte"  g.gif

Ačiū, PETI wub.gif
Vis dar negaliu patikėti, kad tai įvyko. Galutinai patikėsiu, kai ant rankų supsiu savo stebuklėlį wub.gif
Skaitydama mergaičių istorijas apie stebuklingus pastojimus, galvodavau, kad man niekada taip nebus, nes niekada nesisekdavo loterijose ir šiaip nesu laimės kūdikis... o pasirodo - laimėjau patį didžiausią ir nuostabiausią prizą thumbup.gif MB net suabejojo, ar tik nebūsiu kur "į šoną" nuėjusi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tiesa sakant, net negalėčiau įvardinti, kokios buvo pas mus priežastys ir kas konkrečiai padėjo unsure.gif Gal įtakos turėjo varikocelės operacija, gal galutinis užsislaptinusių chlamidijų išvarymas, gal visi tie vitaminai ir papildai, o gal - viskas kartu ir tiesiog tinkamas laikas g.gif Tiesa, išgirtąjį Speman MB spėjo pavartoti tik 2 sav., tai jam didelių nuopelnų neskiriu rolleyes.gif Nors kas ten žino unsure.gif

Rūpinkitės ir gydykite savo vyrukus ir tikiu, kad Jums visoms pavyks sulaukti savo stebukliukų 4u.gif
Atsakyti