Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Msirijus @ 2007 02 21, 16:04)
nu bliambacki,as taip tikejausi ,kad problema jame,kad net dziaugtis nebegaliu lotuliukas.gif

džiaukis, vaikeli, džiaukis, diedų reikalai nepagydomi, diagnozė dažniausiai IVF wink.gif paprasčiau kokį prolaktiną ar PKS pasireguliuot wink.gif

QUOTE(Ūlla @ 2007 02 21, 17:57)
Oi negaliu, juokiausi balsu  lotuliukas.gif Fliquiti, būsi antra Žemaitė  tongue.gif Toks išraiškingas lexikonas  lotuliukas.gif
Nu neveltui filologė  lotuliukas.gif
Tikrai įdomu, kokie bus rezultatai  biggrin.gif

joo, man vis siūlydavo feljetonus rašyt biggrin.gif paskaitytum mano laiškus iš Rumunijos... va ten šedevras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje, mano ponas vis dar uodegą pabrukęs slankioja po namus biggrin.gif
Atsakyti
ir dar mazytis zodelis....nepalik musu rato, kaip ten viskas besusiklostytu kiekviena patirtis...tiek medicinine tiek emocine labai reikalinga cia

NEPALIKSIU, TIESIOG NEISIVAIZDUOJU KA BE SIO FORUMO DARYCIAU! KUR IR SU KUO TAIP GALECIAU PADISKUTUOTI!
NEPALIKSIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 21, 19:25)
džiaukis, vaikeli, džiaukis, diedų reikalai nepagydomi, diagnozė dažniausiai IVF wink.gif paprasčiau kokį prolaktiną ar PKS pasireguliuot wink.gif
joo, man vis siūlydavo feljetonus rašyt biggrin.gif paskaitytum mano laiškus iš Rumunijos... va ten šedevras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje, mano ponas vis dar uodegą pabrukęs slankioja po namus  biggrin.gif

issifruokit ,mielas ilgausi, notworthy.gif ,ka as ten turiu daryti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
papasakosiu dar karta savo patirti su antibiotikais smile.gif pas mus irgi visada buvo leukocitu spermogramoje ir kiekviena kart vis daugiau ir daugiau, o sperma vis prastejo ir prastejo, kol viena grazia diena nepaklausiau ar tik neissityrus mums plauciu nes vis sirguliuoja vyras, vis kosti ir t.t. ....taigi nuejom pas pulmonologa pasitikrint ar nera kokio letinio obstrukcinio bronchito kuris anot andrologo kenkia spermatozoidams. Ligos rimtos nerado bet su plauciais vistik neviskas buvo gerai liepe gerti Bactyflox (atrodo taip vadinasi) antibiotikus...leukocitu kaip nebuta...sperma pagerejo ( ne 100 proc, bet pagerejo)...va tokia patirtis musu 4u.gif jieskokit infekciju visam kune sakyciau...tai ne tik musu patirtis...ryte pamenu irgi is esmes vyra gyde nuo visko...jeigu ryte perskaitytu, patvirtins tikiuosi smile.gif

QUOTE(mykolina @ 2007 02 21, 16:39)
Mergytes, parasykit kaip gyde jusu brangiausiuosius nuo uzdegimu. Maniskiam spermos tyrimas leukocitus rodo. Jau gere menesi Doxocyklina, dabar 10 dienu gere Supplin. Gal kuri zino kitokiu budu?

Atsakyti
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 21, 22:41)
issifruokit ,mielas ilgausi, notworthy.gif ,ka as ten turiu daryti? blush2.gif  4u.gif

nepyk, skaitau brendžio veikiama (MB skausmą malšina, tai kompaniją laikau lotuliukas.gif ), vnsi, tskant nesuprantu klausimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 21, 19:35)
Reikia reikia kartais inventorių atsinaujinti. lotuliukas.gif
Taigi šiandien kalbėjau su viena vaistininke, tai galbūt Speman (Sperman  biggrin.gif ) ateityje bus galima laisvai nusipirkti, nes kai kuriuos Himalaya produktus, pvz., dantų pastą jau pardavinėja.

Veronika wub.gif

Būk gera papasakok, gal į AZ, ką Tau pavyko sužinoti apie Speman paprastesnį įsigijimą Lietuvoje arba parsisiuntimą, nes iš mano pažįstamų - nu niekas į tą Baltarusiją nevažinėja doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Msirijus @ 2007 02 21, 18:04)
nu bliambacki,as taip tikejausi ,kad problema jame,kad net dziaugtis nebegaliu lotuliukas.gif

Misirijus, Brangute,

man atrodo, kad Tu labai džiaukis, nes pradedu suprasti, kad įstringa tos poros IVF karuselėje, kurių MB problemos (mes taip pat jau senokai įstrigę). doh.gif O moterų problemos nors laikinai pristabdomos - ir viskas "važiuoja"...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2007 02 21, 13:49)
kiekvienam ji yra skirtinga ta priezastis, todel totaliai visiems tikrai netinka, tai ir zoleles negali buti taikomos tokios pacios
galiu i az parasyti jos tel.nr. - gal priimtu konsultacijai, bet pas ja eiles nerealios, tai....bet bandyti verta  tongue.gif

ir isvis gi neaisku, ar cia tu zoliu nuopelnas  doh.gif

RositaK wub.gif
Gal gali į AZ permesti žolininkės numeriuką ir kaip ją rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, Peterburge Speman kainuoja 12 lt. Galiu suorganizzuoti, kad iki Lietuvos atkeliautu kelios dezutes (zinoma, ne toks kiekis, koki musu sesuo-terese-Chiara buvo atvezusi lotuliukas.gif ). Na kokius 4-5 buteliukus tikrai galiu perduoti per savo tevus, kurie pas mane bus kovo 1-3 dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 02 22, 13:51)
Mergaites, Peterburge Speman kainuoja 12 lt. Galiu suorganizzuoti, kad iki Lietuvos atkeliautu kelios dezutes (zinoma, ne toks kiekis, koki musu sesuo-terese-Chiara buvo atvezusi lotuliukas.gif ). Na kokius 4-5  buteliukus tikrai galiu perduoti per savo tevus, kurie pas mane bus kovo 1-3 dienomis  mirksiukas.gif

oj gal imanoma man pora dezeliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 02 22, 12:25)
Veronika wub.gif

Būk gera papasakok, gal į AZ, ką Tau pavyko sužinoti apie Speman paprastesnį įsigijimą Lietuvoje arba parsisiuntimą, nes iš mano pažįstamų - nu niekas į tą Baltarusiją nevažinėja doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Misirijus, Brangute,

man atrodo, kad Tu labai džiaukis, nes pradedu suprasti, kad įstringa tos poros IVF karuselėje, kurių MB problemos (mes taip pat jau senokai įstrigę). doh.gif  O moterų problemos nors laikinai pristabdomos - ir viskas "važiuoja"...

notworthy.gif lenkiu galva uz rupestinguma 4u.gif
o del to speman,tai as daznai kursuoju pirmyn atgal per belarusus,tai ,kai vaziuosiu prigriebsiu ka as zinau,kiek,bet kazkiek paimsiu,tai tiek ziniu.
Vaziuosiu kita savaite,nes laukiu vizos pridaviau i rusija ,per baltarusija metams,tai pakilt niekur negaliu,zadejo pirmad-ar antrad.atiduot,tai iskart ir dumsiu
bet as vius tokius vaistus nebutinai perku baltarusijoj,ju yra ir rusijoj,nes imuninei sistemai leistis imunalis ar koks ten galas,tai ir vezu is rusijos,o prase is belarusu atvest,taip kad pasizadu atvesti.
Atsakyti
Merginos, klausimėlis, kaip manote, ar galėjo pakenkti spermiukų kiekiui ir judrumui tai, kad vyras įkrito į ledinį vandenį parą prieš tyrimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 22, 15:15)
Merginos, klausimėlis, kaip manote, ar galėjo pakenkti spermiukų kiekiui ir judrumui tai, kad vyras įkrito į ledinį vandenį parą prieš tyrimą? g.gif

Nu jeigu į ledinį tai gal jie(spermiukai) dabar šoko ištikti? Juk ten pas vyrus nuo šalčio viskas susitraukia a ne? Juokai juokais, bet gal ir turi kokią reikšmę. Nors jeigu viskas ten gerai tai nemanau, kad turėtų kažką stipriai pakeisti tyrimo rezulatauose. g.gif
Atsakyti