Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Veronika @ 2007 02 20, 15:20)
Žodžiu, aš jam jau įkrėčiau-turėjom rimtą pokalbį su lėkščių padaužymu, tai Sperman (kaip jis vadina  biggrin.gif ) bus vartojamas toliau.

vau bigsmile.gif (čia aš apie pokalbį) ax.gif ale karts nuo karto atsinaujint inventorių visai malonu mirksiukas.gif
o dėl sperman thumbup.gif thumbup.gif complimenti 4u.gif
Atsakyti
rasau apie savo stebukleli:
paskutini karta daremes spermograma 2005.05 - buvo A=0%, B=8%, viso 2milijonai
siandienos rezultatai: A=12%, B=23%, viso 20,3 milijonai

gereme vit. E, Cinka, taip pat JOKIU pirciu ir alkoholio (truputi alaus aisku galima)
taip pat lankemes pas zolininke Zana Jankovskaja, kuri nustate vyro tikraja priezasti, kodel tokie blogi spermiukai - gereme zoleles, bei zoliu uzpiltines

o gal cia tik po keliones taip pagerejo...nes labai svarbus ir poilsis
su ta sperma cia niekada negali zinoti - ji kaip pagereti, taip ir pablogeti gali doh.gif
Atsakyti
nu klausyk Rosita...puikumelis biggrin.gif papasakok kokia ta tikroji priezastis kuria zolininke nustate, kaip nustate ir kokias ten zholeles paskyre? smile.gif

QUOTE(RositaK @ 2007 02 21, 12:21)
siandienos rezultatai: A=12%, B=23%, viso 20,3 milijonai

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 21, 12:45)
nu klausyk Rosita...puikumelis biggrin.gif  papasakok kokia ta tikroji priezastis kuria zolininke nustate, kaip nustate ir kokias ten zholeles paskyre? smile.gif

kiekvienam ji yra skirtinga ta priezastis, todel totaliai visiems tikrai netinka, tai ir zoleles negali buti taikomos tokios pacios
galiu i az parasyti jos tel.nr. - gal priimtu konsultacijai, bet pas ja eiles nerealios, tai....bet bandyti verta tongue.gif

ir isvis gi neaisku, ar cia tu zoliu nuopelnas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 vasario 2007 - 11:50
bet tai pasake kokia priezastis? ar tik sau nustate priezastis ir zoleles parinko? smile.gif

aciu nesiusk kolkas man jos numerio..as tikiu Speman kaip zoliniu preparatu..bent jau kolkas smile.gif

QUOTE(RositaK @ 2007 02 21, 12:49)
kiekvienam ji yra skirtinga ta priezastis .....

Atsakyti
beje del speman....
gal turi kuri nors atliekamu??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2007 02 21, 12:49)
kiekvienam ji yra skirtinga ta priezastis, todel totaliai visiems tikrai netinka, tai ir zoleles negali buti taikomos tokios pacios
galiu i az parasyti jos tel.nr. - gal priimtu konsultacijai, bet pas ja eiles nerealios, tai....bet bandyti verta  tongue.gif

ir isvis gi neaisku, ar cia tu zoliu nuopelnas  doh.gif

Gal atsiūsk man į a.ž. tą žolininkės nr., nes jei kaune, tai dažnai būnam. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
taigi taigi kaipgis, mano diedas šiandien pagaliau buvo nuskausmintas bigsmile.gif grįžo visas apsiblausęs, apipešiotom plunksnom, numelžtas ir subadytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sakė, sesutė blink.gif doh.gif keturis strypus sukišo jam TEN blink.gif blink.gif nu įdomu, kokie results bus, nes kol kas tai bičas tik į tuliką bijo eit biggrin.gif o aš sėdžiu visa išsišiepus (jetus kaip negražu blush2.gif ), kad už visas nuodėmes gavo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 21, 16:13)
taigi taigi kaipgis, mano diedas šiandien pagaliau buvo nuskausmintas  bigsmile.gif  grįžo visas apsiblausęs, apipešiotom plunksnom, numelžtas ir subadytas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sakė, sesutė  blink.gif  doh.gif keturis strypus sukišo jam TEN  blink.gif  blink.gif  nu įdomu, kokie results bus, nes kol kas tai bičas tik į tuliką bijo eit  biggrin.gif o aš sėdžiu visa išsišiepus (jetus kaip negražu  blush2.gif ), kad už visas nuodėmes gavo  hihihi.gif

sveikos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,oi negaliu ,kaip juokinga biggrin.gif
noriu ir as prisijungti,man tai labai guodzia ir patinka ta mintis ,kad cia vyra reikia girdyti,o ne mane ax.gif
tai perskaicius supratau,kad tuo SPEMAN?
nors padarem tyrimus vakar,tai raso,kad normospermija g.gif
bet sakau,lai geria,gal dar pageres,nes jau mane aptyre visaip ,tai tik laparoskopija liko,o jos as visai nenoriu,tai sakau,gal vyra geriau papildais apsersiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes, parasykit kaip gyde jusu brangiausiuosius nuo uzdegimu. Maniskiam spermos tyrimas leukocitus rodo. Jau gere menesi Doxocyklina, dabar 10 dienu gere Supplin. Gal kuri zino kitokiu budu?
Atsakyti
klausimas,kas nusimanot tyrime ar labai atitrukstam nuo normos ir ka tie atitrukimai itakoja?kitu skaiciu nerasau,nes jie matau,kad normoje:
kiekis norma 2-6 rezultatas 1.5
suskystejimas iki 25min. rezult.20
sperm.kiekis 1mililitre norma >20*10(sestame laipsnyje) rezult.102

sperm.kiekis visame eja.>40*10(sest.laipsn) rezult.153
A norma >25% rezult.20
B norrma A+B >50% rezult 33
C apie norma nieko neraso,rezult.28
D apie norma nieko neraso ,rezult.19

patalogijos
galvutes 57
kaklelio 26
vystymosi 2
uodegeles 8
dazymo defektai 1.21 norma iki 1.6
normaliu formu norma >14% rezult.23
leukocitu norma <1.0*10(sestame laips)rezult.0.7
spermiogenines lasteles <5.0*10 (sestam.laips) rezult 2.8
agliutinacija norma <5%,rezult.3

ka jus i tai???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 21, 16:13)
taigi taigi kaipgis, mano diedas šiandien pagaliau buvo nuskausmintas  bigsmile.gif  grįžo visas apsiblausęs, apipešiotom plunksnom, numelžtas ir subadytas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sakė, sesutė  blink.gif  doh.gif keturis strypus sukišo jam TEN  blink.gif  blink.gif  nu įdomu, kokie results bus, nes kol kas tai bičas tik į tuliką bijo eit  biggrin.gif o aš sėdžiu visa išsišiepus (jetus kaip negražu  blush2.gif ), kad už visas nuodėmes gavo  hihihi.gif

Maniski taip pat kazkada tyre, ir zaraza rado... gydem smile.gif

Irgi juokdavausi, kaip surankintas is tuliko gryzdavo.. biggrin.gif
Atsakyti